Hae
Palasia Arjestani

Tavoitteita elokuulle 2019

tavoitteita elokuulle 2019

Heipä hei ihmiset, nyt olisi tarkoitus asettaa tavoitteita elokuulle 2019! Heinäkuun pidin ihan tarkoituksella lomaa sekä blogista että instasta. Minä viis veisaan kävijäluvuista, sillä tämä on mulle kuitenkin kiva harrastus ja työ on sitten erikseen. Myös somesta on hyvä pitää välillä lomaa, varsinkin jos juttuvirta alkaa ehtyä ja kirjoittaminen sekä kuvaaminen aiheuttaa enemmän stressiä kuin iloa. Moni sanoo, että bloggaaminen tai somettaminen ei ole työtä, mutta kyllä se vain on. Voin rehellisesti sanoa, että teen työkseni mieluummin labranhoitajan työtä kuin somettamista, sillä koen sen paljon helpommaksi henkisesti. Somevaikuttajan työ on henkisesti raskaampaa, sillä koko ajan täytyy työstää uutta, etsiä juttuaiheita, kirjoittaa ja pysyä pinnalla. Tulovirta on epäsäänöllistä eikä työaikoja juuri tunneta. No se siitä aiheesta! Nyt olen taas täällä takaisin ja kirjoittelen blogia aina kun juttua riittää ja aikaa on.

Tällaista tavoitepostausta en ole tehnyt pariin kuukauteen, sillä en nähnyt kesäaikana siihen mitään järkeä. Myös leikattu ranne piti tavoitteet melko alhaalla. Viimeiset pari kuukautta olen keskittynyt lähinnä palautumiseen. Nyt kun elokuu koitti, sain myös samalla luvan aloittaa täyspainoiset treenit. Maastaveto on ainoa, jota en saa tehdä ennen kuin ranne kestää kaikki muut liikkeet. Syömiset on tällä hetkellä Turkin reissun jäljiltä vähän niin ja näin, mutta palailen hyväksi havaittuun ruokavaliorunkoon pikku hiljaa ilman stressaamista.

tavoitteita elokuulle 2019

TÄLLÄ HETKELLÄ

Luen kolmea kirjaa, joista kaksi jännäreita ja kolmas enemmänkin tieto-opus treenaamiseen ja ruokavalioon. Tällä hetkellä luvussa olevat jännärit ovat Mari Jungstedtin Kevään kalpeudessa sekä Samuel Bjørkin Poika pimeästä. Normaalisti en koskaan lue kahta kirjaa yhtä aikaa, mutta nyt oli pakko kun sain tuin Bjørkin kirjastosta. Mulla on vähän sellainen kutina, että olisin tuon Jungstedtin kirjan joskus lukenut, mutta en ole 100% varma. Luen vielä muutaman kymmenen sivua niin eiköhän se selvinne. Kolmas kirja on Juha Hulmin Lihastohtori 2, jonka aloitin eilen.

Kuuntelen Nextstory -sovelluksessa Heine Bakkeidin Meren aaveet -kirjaa. Vaikuttaa todella hyvältä! Sain Nextstoryyn ilmaisen 45 päivän kokeilujakson, joten pitihän se käyttää hyödyksi 🙂

Katson Mtv-sovellukselta Remontilla rahoiksi ja C Morelta Youngeria sekä Rivieraa. Vielä olisi pari jaksoa katsomatta myös Love Islandista…

Haaveilen lottovoitosta mitä tuskin tulee tapahtumaan, mutta saahan sitä aina haaveilla! Lähitulevaisuudessa on tulossa isoja kulueriä, kuten kissan tutkimukset sekä eteisen kaappi. Olkkariinkin olisi kiva hommata uudet tapetit ja keittiöön pöytä.

Panostan treenaamiseen. Tällä hetkellä ollaan taas mökillä ja teen pihatreenejä. Ensi viikolla pääset taas salitreenien makuun ja siitä se tavoitteellinen treenaaminen taas alkaa! On tätä odotettukin…

Muistelen kaiholla Turkin reissua ja sitä lämpöä ja rentoa yhdessäoloa. Ensi viikolla alkaa tytölläkin koulu ja arki pamahtaa päin nassua. Olisi ihanaa päästä syyslomalla johonkin reissuun, mutta ei taida finanssipuoli antaa myötä.

tavoitteita elokuulle 2019

Tavoitteita elokuulle 2019

 • päästä kiinni tavoitteelliseen treenaamiseen
 • opetella jotain uusia käsityöjuttuja (ehkä avaimenperiä ja sementtitöitä)
 • hakea jollekin työväenopiston kurssille
 • laittaa ylös tarkemmin talousasioita ja saada rahaa säästöönkin
 • täyttää pakastin itse kerätyillä marjoilla
 • laskeutua pikku hiljaa vähähiilarisempaan ruokavalioon, koska se vaan toimii mulla
 • oppia jälleen rakastamaan ja arvostamaan omaa kroppaa

Viimeinen kohta tavoitteista on ehkä se kaikista tärkein. Mun itsetunto on jo pitkään ollut ihan pohjamudissa ja aika ajoin olen jopa vihannut omaa kroppaani. Tuntuu välillä kohtuuttomalta miten paljon mun kroppa vaatii duunia ettei se vain paisuisi mahdottomaksi. Tämä elimistö kuitenkin on tällainen kuin se on eikä siitä voi valittaa mihinkään. On itse tehtävä järkevät ratkaisut ja etsittävä se mulle paras mahdollinen tapa elää, syödä ja treenata. Kukaan muu ei sitä minun puolestani voi tehdä.

Mulla on myös kova palo oppia uusia asioita. Työpaikan vieressä on työväenopisto, jonne aion hakea joillekin kursseille. En vai vielä oikein tiedä olisiko se käsitöitä, ruokaa vai kieliä? Ehkä kaikkia! Mieli tekisi lähteä lukemaan venäjää, sillä minun työssäni siitä olisi paljon hyötyä. Olen myös päättänyt hakea tammikuussa takaisin kouluun. En aio opiskella täysin uutta ammattia, vaan hyödyntää jo olemassa olevaa ja saada siihen vähän uusia ulottuvuuksia. Olen tässä jo hetken pohdiskellut eri vaihtoehtoja ja löytänyt ehkä sen mulle sopivimman. Tästä lisää myöhemmin!

Onko sulla asetettuna tavoitteita elokuulle 2019?

Ps. Kuvat otettu meidän Turkin reissulla Sentido Numa Bayn valokuvaajan toimesta.

Edellinen postaus: Sentido Numa Bay – Täällä ollaan!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

 

2 kommenttia

 1. Sanna kirjoitti:

  Kiva huomata, ett Riviera on päässy katselulistalle. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Aivan jäätävän hyvä sarja!! Kiitos vinkistä 😉 Pari jaksoa enää jäljellä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *