Hae
Palasia Arjestani

Viimeinen työpäivä taputeltu vakiduunissa!

viimeinen työpäivä

Se olis kuulkaa viimeinen työpäivä taputeltu vakiduunissa. Moni kysyi tänään, että ”no miltä se nyt tuntuu?”Suoraan sanottuna ei oikein miltään. Edessä on viikon loma ja sen jälkeen homma jatkuu kutakuinkin samaan malliin. Ainoa muutos on se, että teen töitä millloin missäkin, lomat täytyy tahkota sisään eikä ole enää sitä tuttua ja turvallista työporukkaa ympärillä. Olen urani aikana huomannut, että kaikilta ihmisiltä oppii jotain uutta ja ehkä siksi onkin hienoa työskennellä myös uusien ihmisten kanssa. Kontakteja kannattaa luoda niin paljon kuin pystyy, sillä joskus mielenkiintoisen työn tai harrastuksen löytäminen onnistuu sitä kautta. Odotan myös innolla, että pääsen oppimaan uusia asioita ja yhdessä keikkapaikassa pääsen opettelemaan mm. virtsojen sekä nielunäytteiden viljelemistä sekä lukemista. Noita asioita olen päässyt tekemän viimeksi joskus opiskeluaikoina eli aika kauan sitten 😀

Keikkailussa ehkä hienointa tulee olemaan se ettei mun ole pakko tehdä töitä, jos en halua. Voin pitää vapaapäiväni ja lomani silloin kun tahdon ja toisaalta tahkota pitkää päivää, jos siltä tuntuu. Töitä tulee olemaan, se on fakta. Ainakin heinäkuulle asti mulla on jo töitä buukattuna ihan riittävästi ja ilolla niitä myös teen. Huhtikuussa aion pitää viikon loman, kun alkaa mökkeilykausi ja kesäkuussa teen lyhyempää päivää, koska tyttö on kesälomalla. Toivon, että ehtisin tekemään blogijuttujakin enemmän, sillä tarinaa kyllä riittäisi taas, vaan kun aina ei ole aikaa kirjoittaa. Elämä vaatii ehkä vielä enemmänkin suunnittelua, jotta kaiken kivan saa mahdutettua viikkoihin ja päiviin. Ei muuta kuin kalenteri käteen ja suunnittelemaan!

Tulevaisuus näyttää siis jännittävältä ja erilaiselta kuin ennen. Toisaalta samaa vanhaa, mutta toisaalta taas ei yhtään. Teen samaa työtä samanlaisessa ympäristössä, mutta omilla ehdoillani. Olen täysin itse vastuussa siitä paljonko teen töitä ja paljonko saan palkkaa. Luonnollisesti jos tekee vähän töitä, tulee myös vähemmän rahaa. Mietin jo, että olisiko vuoden päästä jo mahdollisuus lomailla koko kesä? Jos tekisin oikein kovasti töitä koko muun vuoden, se onnistuisi varmasti. Olisi ihanaa olla koko kesä mökillä! No, ehkä jonain vuonna tämä on mahdollista. Unelmia täytyy aina olla ja pitkä kesäloma mökillä on yksi mun unelmista.

Tällaisin ajatuksin jatkan siivousurakkaani. Hyvää ystävänpäivää just sulle! <3

Edellinen postaus: Muutama idea arkiruokiin #4

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

4 kommenttia

 1. Maikku kirjoitti:

  Ihan mahtavaa, ihailen sun rohkeutta ja taitoa kuunnella itseäsi ♥
  Kaikkea hyvää uuteen elämänvaiheeseen!

  • Jonna kirjoitti:

   Kiitos! Alkuu lähtee ainakin hyvin käyntiin, sillä starttaan keikkailun samasta paikasta mistä lähdinkin 😀

 2. Roosa kirjoitti:

  Hei Jonna!
  Ihanaa lukea, miten joillain on uskallusta toteuttaa unelmiaan! Mahtavaa :)!

  • Jonna kirjoitti:

   Kiitos! Jännäähän tämä on, mutta samalla todella vapauttavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.