Hae
Palasia Arjestani

Työntäyteinen pääsiäinen

työntäyteinen pääsiäinen

Huh huh, täällä on ollut varsin työntäyteinen pääsiäinen! Olin koko pääsiäisen töissä koronanäytteitä ottamassa ja putki jatkuu edelleen. Kovasti suunnittelin, että ehdin hyvin kirjoittelemaan pääsiäisen aikaan blogia, laittamaan kotia ja treenaamaankin, mutta olen ollut niin väsynyt töiden jälkeen, että ilta on kulunut sohvalla lojuen ja suklaata syöden. Kohta siinä on minun muotoinen painauma 😀 Monena vuonna ollaan tytön kanssa vietetty pääsiäinen siskon luona, mutta tänä vuonna mentiin näin. Tällä hetkellä on suorastaan pakko ottaa jokainen työvuoro, sillä näyttää kovasti siltä, että kohta töitä ei enää ole. Noin pari viikkoa painetaan vielä tukka putkella ja sitten toimin lähinnä kotiopettajana ja -rouvana. Naimisissa ei tosin vieläkään olla eli ehkä sitten kotineitinä. Onneksi tämä tilanne ei sentään kestä loputtomiin!

Koristeeton pääsiäinen

Tänä vuonna en ole jaksanut edes pääsiäiskoristeita laittaa! Viime vuoden virpomisoksat nököttää edelleen anopinkielen ruukussa ja siinä meidän koristelut sitten onkin. Me ei leivottu eikä tehty muutakaan pääsiäisen eteen. Ehkä ensi pääsiäisenä sitten taas. Ollaan tehty perheenä vain niitä ihan tavallisia juttuja kuin muulloinkin eli pelailtu pelejä, ulkoiltu ja katsottu töllöä. Tyttö tuhosi useamman suklaamunan ja saattoipa pari eksyä minunkin suuhun, koska miksipäs ei? 😀 Työasioiden lomassa olen suunnitellut varsin kivoja juttuja! Tänään olen etsinyt sementtitöiden askarteluun ideoita, sillä anoppi toivoo mökillä sementtiset askelmat huussilta mökille. Muutenkin puutarha- ja parvekeasiat on olleet viime päivinä aika vahvasti mielessä. Käykö teille muuten koskaan näin, että talven aikana parvekkeelle kerääntyy mystinen määrää krääsää? Innostuin eilen siivoilemaan meidän parveketta ja aikamoinen läjä turhaa krääsää sinne oli kerääntynyt. Miksi niitä ei voi roudata roskikseen saman tien, vaan kaikki pitää hillota parvekkeelle? En ymmärrä. Kävin ostamassa muutaman narsissin kasvulaatikkoon ja myöhemmin istutan samaiseen laatikkoon tomaatit.

työntäyteinen pääsiäinen

työntäyteinen pääsiäinen

nurkat minttiin

Eilen lapsi vaati siivouspäivää (!!!). Niinpä alettiin koko porukka siivoamaan kotia. Pyyhittin pölyt ja käytiin kaappeja ja laatikoita läpi. Lapsi järjesteli omat vaatteensa kirpparille meneviin, mökille meneviin ja sopiviin. Olen vaikka kuinka kauan pyytänyt häntä käymään vaatteet läpi ja nyt se innostus sitten iski. Ollaan kaikki vähän sellaisia, että siivoaminen vaatii sen oikean mielentilan. Siivouksen jälkeen paistelin meille pizzat. Jääkaapista kaivoin jauhelihakastikkeen jämät ja pakkasesta punalaputetut pizzapohjat. Olen viime aikoina ostanut hyvin pitkälti vain punalaputettua ruokaa tai hakenut isompia ruokakasseja Resq clubin kautta. Vihannekset ja hedelmät Prismasta tai Lidlistä kerran viikossa. Jotain hyötyä koronastakin on siis ollut! Olen oppinut entistä paremmin suunnittelemaan ruokakuviot. Viime aikoina ei ole ruokaan kauheasti rahaa mennyt 🙂

Mites teidän pääsiäinen sujui? Oliko yhtä työntäyteinen pääsiäinen kuin minulla vai saitteko levätä?

Edellinen postaus: Mökkihöpero, oli koronaa tai ei!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.