Hae
Palasia Arjestani

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

hyvin suunniteltu

Kyllä se niin vain on, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Joskus se suunnitteluvaihe vain venyy odotettua pidemmäksi. Meidän suunnittelut venyivät vuosiin, sillä meidän residenssissä asiat tapahtuvat joko hemmetin nopeasti tai sitten hemmetin hitaasti. Mitään välimuotoa ei ole mitä tulee kodin muutostöihin. Mullahan on tunnetusti tuhat ja yksi ideaa ja suunnitelmaa koko ajan päässäni, mutta ajan mittaan ne unohtuvat, kunnes taas pulpahtavat takaisin päähän. Vasta sitten alan tekemään jotain niiden eteen. Olen aina ollut vähän tällainen korkealentoinen persoona joka kuluttaa aikaansa haaveilemalla ja ideoimalla asioita. Unohdan kuitenkin aina laittaa ideat ylös, joten  jossain vaiheessa ne painuvat taka-alalle uusien ideoiden tulviessa päähän.

Hyvin suunniteltu…

Pitkäaikaisemmat lukijani muistavat varmasti case eteisen kaapin. Me muutettiin nykyiseen asuntoon 2011 ja melkeinpä siitä asti olen suunnitellut ostavani eteiseen kunnon ison ja pitkän kaapiston. Syystä tahi toisesta sitä ei ole koskaan sinne hankittu ja asia on vain lykkääntynyt. Pari kertaa kävin jo Ikeassa katsomassa sopivia kaappeja, mutta niiden hankkiminen kaatui milloin mihinkin. Lauantaina sohvalla istuessamme sanoin miehelle, että nyt muuten lähdetään Ikeaan se kaappi ostamaan. Voinette arvata minkälaisen vastustelun ideani sai aikaan. Tällä kertaa herra ilmeisesti ymmärsi, että lähden sinne kauppaan yksinäni, jos hän ei lähde seuraksi ja siitä ei yleensä seuraa mitään hyvää. Näppäränä poikana hän alkoi selata nettisivuja ja etsiä sopivaa kaappia. Tovin etsinnän ja vertailun jälkeen kaappi löytyi Maskusta ja käytiin kyseinen kapistus ostamassa tänään 😀 Nyt vain odotellaan syyskuun alkuun, kun kaappi toimitetaan meille. Sen jälkeen alkaa jokaisen parisuhteen koitinkivi eli kaapin kasaaminen! Minähän rakastan kaikkea kasaamista, mutta mies taas vihaa niitä. Muutama kiivas sananvaihto on varmasti edessä.

hyvin suunniteltu

projekti räjähtää käsiin

Noh, mehän ollaan jo jonkin aikaa mietitty myös uuden sohvan hankkimista, sillä nykyinen sohva on a)aika vanha ja huonossa kunnossa ja b) vie liikaa tilaa olkkarista. Siinä kaapin etsimisen jälkeen tehtiin sama ruljanssi myös sohville ja päätetiin samalta istumalta lähteä käymään parissa huonekalukaupassa. Ajeltiin ensin lähimpään Jyskiin. 10 minuuttia sisään ja ulos ja kaupat oli tehty. Löytyi juuri sellainen sohva, josta olin haaveillutkin ja mikä tärkeintä, siinä oli mielettömän hyvä istua! Nyt on siis tulossa kaappi eteiseen, uusi sohva olkkariin ja tytölle sänky omaan huoneeseen. Huonekaluja odotellessa jatkan tyhjennysprojektiani. Mulla on olkkarin rahi täynnä käsityötarvikkeita enkä tiedä mihin ne kaikki tunkisin. Ainoa keino on räjäyttää vaatehuone ja tehdä langoille tila sinne. Jännästi tämä projekti taas laajenee ja laajenee 😀 En edes uskalla mitä kaikkea olen käynyt läpi ja laittanut kiertoon kun tämä projekti on valmis. Tänään laitoin ison pinon tytön kirjoja myyntiin ja seuraavaksi isken leluihin…

Tämmöstä pikku projektia pukkaa! Onko teillä räjäytelty kotia uuteen uskoon viime aikoina?

Alla muuten mun uusin videoa katseltavaksi. Käykäähän tilaamassa kanava täältä, se maksa mitään 🙂

Edellinen postaus: 10 vinkkiä säästämiseen

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Yksi kommentti

  1. Timo Kantola kirjoitti:

    On räjäytetty kotia, tai oikeastaan tehty tyhjästä asunnosta kotia. Sisustaminen on vaikeaa, mutta on se nyt reilun puolen vuoden aikana onnistunut. Odotellaan vielä yhtä sohvaa saapuvaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *