Hae
Palasia Arjestani

Ensi viikolla koittaa paluu töihin

paluu töihin

 

Mun pitkä kesäloma alkaa olla lopuillaan ja ensi viikolla koittaa paluu töihin. Jäin toukokuun puolessa välissä pois töistä ja laskeskelin, että pärjäilen rahallisesti hyvin syyskuulle asti, jos en sitä ennen saa työpaikkaa. Alkuun olin jo lähdössä kokonaan sote-alalta pois ja minulla oli jo hyppysissä työpaikka toiselta alalta. Eräänä päivänä huomasin vapaille markkinoille tulleen pari mielenkiintoista sote-alan työpaikkaa ja päätin hakea molempia. Toisesta ei päätöstä ole tehty vieläkään, mutta toisen näistä paikoista onnistuin nappaamaan itselleni <3

Kesä on mennyt aivan hurjan nopeasti! Ollaan tytön kanssa tehty kesän aikana vaikka ja mitä: uitu todella paljon siellä sun täällä, käyty kiipeilemässä (en minä), Linnanmäellä, Särkänniemessä, Korkeasaaressa, kiipeilypuisto Korkeessa ja tehtiin myös lyhkänen reissu Serenaan ja hotelli Korpilammelle. Ollaan oltu mökillä ja nautiskeltu kesäpäivistä, valvottu pitkään ja aloitettu tekemään koruja tytön pienyritykselle. Vähän kaikenlaista siis! Harvoin tulee tällaista tilaisuutta nauttia lapsen kanssa pitkästä kesälomasta, joten olen todella iloinen että pystyin tällaisen hänelle toteuttamaan. Uskon, että tätä kesää muistellaan vielä pitkään!

Olen viimeiset 11 vuotta työskennellyt työterveyden parissa ja työni on ollut hyvin näytteenottopainotteista. Vuosien saatossa olen huomannut ettei mun kroppa kestä kyseistä työtä ikuisesti. Niskat ja selkä on kovalla koetuksella, olkapäistä ja ranteista puhumattakaan. Ranne on jo kertaalleen leikattu työn takia ja keväisen pyöräilyäksidentin jälkeen en pystynyt enää näytteitä edes ottamaan. Tämän vuoksi olen hyvin onnellinen kohenevan rahatilanteen lisäksi, että pääsen tekemään täysin erilaista työtä. Syksy tulee olemaan täynnä uuden oppimista ja aikaisia herätyksiä. Vähän pelottaa jo valmiiksi uusi rytmi, mutta nopeasti siihen taas tottuu. Aikaisemmin lähdin ajelemaan pyörällä työpaikkaa kohti seitsemän aikaan, nyt istun bussissa jo 6.05 😀 Uudenlaisia järjestelyitä on siis laadittava, jotta arki alkaa taas rullaamaan sulavasti. Ehkä tärkeintä on malttaa mennä nukkumaan ajoissa ja tehdä useamman päivän ruuat kerralla. Aamupalan taidan nautiskella vasta bussissa, niin säästyy sekin aika.

Jatkuuko teillä arki samanlaisena kuin ennen vai onko uusia tuulia tulossa?

Ps. Youtubessa olisi uusi raha-aiheinen video. Pääset siihen tästä!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

2 kommenttia

  1. krissstiina kirjoitti:

    Aiotko jossain vaiheessa avata uutta työpaikkaa tarkemmin?
    T. Utelias bioanalyytikko 😁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *