Hae
Palasia Arjestani

Tästä se lähtee..

Dodii, sitä ollaan taas palailtu koto-Kuopioon isosta Tampereen kaupungista. Tai tulinhan mä jo eilen, mut kuiteski. Oli siinä tämmösellä pienellä maalaistollolla taas ihmettelemistä, kun ihan yksin joutu suunnistamaan vieraassa kaupungissa. Meinas iskee paniikki 😀 Onneks en eksyny. Aika guru olisin ollut, jos olisin saanut itseni sinne eksymään. Kaikki läpi käytävät paikat oli kuitenkin noin viiden sadan metrin säteellä toisistaan. Junasta suoraan Subwayhin herkuttelemaan (täällä ei moista laitosta ole… Mur.), syömästä shoppailemaan (täältä kun ei koskaan mitään muka löydy), shoppaamasta visiteeraamaan uutta valkkua ja sieltä taas shoppaamaan! Löysin kun löysinkin sopivan hepeneen salin pikku jouluihin ens lauantaiks. Vähänkö Ihq. Nii ja käytiin mun Waimon kanssa myös lauantai-iltana American Dinerissä syömässä. Olin ihan unohtanut kuin suuria ne annokset on! En jaksanut syödä puoliakaan semmosesta chicken sandwichistä. Waimo on siis paras kaverini, joka meni ja muutti jo vuosia sitten Kuopiosta Tampereelle. Ehkä mä seuraan sitä jossain vaiheessa kans sinne..

Hohoo, kissa yrittää varastaa just parhaillaan isännän munat 😀 Siis kananmunat. Suoraan kädestä. Pakko oli kertoa! Oli niin koomisen näköistä.

Asiaan taas. Valmentajalta, tai oikeestaan valmentajilta, sain pelkästään positiivista palautetta. Luulin, et mut naurettais sieltä pihalle (läski kun olen…), mut ei onneks sentään. Näkee kuulemma, et kovaa treeniä on takana jo vuosia. Fysiikassa ei ole mitään suurempia puutteita, lihasta pitää vaan saada tasaisesti joka puolelle lisää. Niin ja olkapäät ja selkä eivät kuulemma koskaan voi olla liian isot 😀 Niistä ei ainakaan sakoteta kisoissa 😉

Tämän viikon loppupuolella saan ainakin uuden ruokavalion, jota pitää noudattaa gramman tarkasti seuraavat viisi viikkoa. Sillä kartoitetaan mun kropan toimintaa ja aineenvaihduntaa. Nää muutamat päivät joudun, huom. JOUDUN, syömään hieman vapaammin, koska kohta syödäänkin sit tasan tarkkaan lapun mukaan. Tais jäädä pikkujoulujen juopottelut väliin. Siks ostinkin tälle illalle yhden saunasidukan 😉 Sain valita, et annetaanko mulle makrojakaumat ja kokonaiskalorimäärä ja teen ite ruokavalioni vai laitetaanko mulle vain lapulle grammamäärät ja ruoka-aineet. Valitsin jälkimmäisen. Se on mulle paljon helpompi systeemi. En ees aio laskea kaloreita uudesta ruokasysteemistä. Hauskaa nähdä minkälaisen lappusen saan kouraan ja mitä sit tapahtuu. Uudet treeniohjelmat tulee joko samalla ruokavalion kanssa tai sit vasta ens viikolla. Uudet ruokailut kun pitää saada käyntiin jo tällä viikolla ettei tartte jouluna syödä tonnikalaa, mut reenata nyt voi vielä vanhallakin ohjelmalla ihan hyvin. Semmottiis.

Kävin mää Tampereella reenaamassakin ja eilenkin reenasin, mut taidan päivitellä ne vasta huomenna. Nyt ei jaksa. Kohta alkaa salkkaritkin 😉

Musta ainakin tulee tommonen. Ihan varmasti tulee!

2 kommenttia

  1. Nessie kirjoitti:

    Ihan varmasti tulee! Vitsi miten innostavaa lukea sun uusista kuvioista 🙂 Mua ehkä vähän hirvittäisi grammantarkka ruokavalio, toisaalta aina viisi viikkoa kestää… Saitko sä mitään toivomuksia esittää? Mulle aikanaan kun valkku teki ruokalistat niin kysyi sentään etukäteen mitä tykkään syödä ja mitä en missään nimessä syö, tuollain toimi kyllä ihan hyvin.’Tsemppiä matkaan! Jos sitä tarviit, kuulostaa siltä että energiaa ois pikemminkin muillekin jakaa… 😀

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Mä tein pari viikkoa sitten semmosen listan valkulle, et mitä normaalisti syön jne. Ainoa vaatimus mulla oli ruokien suhteen et aamulla ja ennen reeniä on saatava puuroa 😀 Puuron voimalla jaksaa puuhailla ja reenata varsin hyvin!Ton viiden viikon jakson jälkeen saan ilmeisesti sit uudet ruokasysteemit, mut en usko et niitä tarttee ihan gramman tarkkaan noudattaa. Tietty mitä tarkemmin jaksaa niiden mukaan syödä niin sen paremmin se palvelee mun tarkoituksiani eli kehittyä mahdollisimman optimaalisesti!Nyt riittää taas motivaatioo vaikka muille jakaa, kun on ihan uudet kuviot käynnistymässä. Nyt vaan ootellaan into pinkeenä uusia ohjelmia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *