Hae
Palasia Arjestani

Heinäkuun reseptit

Heinäkuussa leivoin enemmän gluteenittomia ja viljattomia asioita kuin koskaan ennen. Siskon luona tein raparperipiirakkaa ja se taisi olla ainoa ns. normaalileivonnainen. Jännä sinänsä, koska rakastan muun muassa juustokakkuja yli kaiken! Ehkä tässä kuussa tulee tehtyä normaaliherkkujakin muiden ohessa enemmän. Hankin vähän aikaa sitten uuden Paleo Grubbs- reseptikirjan ja osa näistä resepteistä on siitä, osa bongattu jostain muualta ja osa omasta päästä väännettyjä. Lueskelen aika paljon jenkkiläisiä reseptisivustoja ja niistä saa hirmuisen paljon ideoita omaan ruuanlaittoon, suosittelen tutustumaan! Ja pinterest on aina hyvä vaihtoehto, jos haluaa löytää uusia ideoita vaikkapa leivontaan 🙂

Tässäpä teille yksissä kansissa kaikki heinäkuun 10 reseptiä.

Aika paljon tuollaisia välipala ja aamupalapainotteisia reseptejä, mutta mahtuupa sinne joukkoon yksi kunnon ruokakin sekä erinomaisesti kahvin kanssa kaveriksi sopiva täyteraakasuklaan resepti. Aina saa muuten toivoa reseptejä tai muunnelmia jostain toisesta reseptistä! Ei muuta kuin kommenttiboksi laulamaan, jos on ideoita 😉

 

2 kommenttia

  1. Moona kirjoitti:

    Heiiii mä tein noita pähkinäisiä aamiasmuffineja itselleni syntymäpäivänä – toimii! Erittäin hyvä ja maukas välipala! Plus superhelppoja tehdä! Kiitos reseptistä! 🙂 Itse ainakin huomaan etsiväni reseptivinkkejä juuri tällaisiin pieniin helppoihin leivonnaisiin ja välipaloihin, välillä välipalan keksiminen on niin hankalaa! Jatka samaan malliin 🙂 Mukavaa viikon alkua!

    • Jonna kirjoitti:

      Jee, kiva että tykkäsit! Mun mielestä noi oli kans tosi hyviä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *