Hae
Palasia Arjestani

Kyllä täällä tarkenee!

IMG-20160819-WA0001

Saavuttiin eilen tänne Kreetan Makry Gialokseen, joka sijaitsee Kreetan saaren kaakkoisosassa sen eteläpuolella. Lähimpään kaupunkiin Ierapetraan on matkaa noin 25 km. Neljän tunnin lento meni sukkelaan, mutta parin tunnin bussimatka siihen päälle oli kohtuullisen piinaavaa. Tää paikka on kuitenkin niin mahtava, että kyllä kannatti kärvistellä! Me yövytään Sunwing-hotellissa isossa huoneistossa, jossa on kaksi makkaria, kaksi kylppäriä, yhdistetty keittiö + olohuone, parveke ja terassi. Meidän huoneisto on ihan uima-altaiden lähellä eikä tästä ole kuin pikku matka rannallekaan. Täytyy sanoa, että on magee mesta eli jos Kreeta kiinnostaa niin isot suosittelut tälle 😉 Ai niin, lämmintä semmoset 30 astetta. Palaan kuvapläjäyksen kera myöhemmin. Nyt on riennettävä altaalle!

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Oijoi … ihanaa lomaa teille !!!!! 🙂

    Täällä kotosuomessa paistaa tänään sentään aurinko ja lämmintäkin +20 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Hih, sit mun lämpöiset ajatukset ovat toimineet ja sielläkin saatte välillä aurinkoa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *