Hae
Palasia Arjestani

Vuoden paakkelsit.

Koko vuoden kattavaa postausta tehdessäni huomasin, että on vuoden aikana tullut leivottua aika paljon. Tässäpä kaikkien diettinsä aloittaneiden, ja vähän muidenkin, kiusaksi kaikki mun vuoden värkkäilyt. Ja vielä ihmettelin miks painoa kertyi muhkeat 21kg raskauden aikana….

Pizzapannnari.
Banoffee.
Sämpylöitä.
Lime key pie.
Maailman paskin täytekakku.
Protskulettuja ja mansikkasosetta.
Amerikkalainen juustokakku.

Kauraomenapaistos.

Mokkapala käätetorttu.

Polka-kakku.

Browniesit.

Daim-juustokakku.
Vuohenjuusto leipäset.
Uunibanaani ja jädeä.

Mustikkapiirakkaa.

Porkkanakakkua.

Lisää sämpylöitä.

Pähkinä-suklaakakku.

No onhan noita, mut itseasiassa vähemmän kuin luulin 😀 Tytön syntymän jälkeen pariin kolmeen kuukauteen en leiponut oikein mitään, syytä ei lienee vaikea arvata. Tänäänkin olisin halunnut värkätä jotain, mutta olis mennyt vähän turhan myöhäiseksi puuhasteluksi. Ohjeita moihin värkkäilyihin löytyy sekä tästä blogista, että tuolta yläpalkin ruokablogista!

Huomenna sit treenijuttuja 🙂

5 kommenttia

 1. Heta kirjoitti:

  Protskulettuja?

 2. -didi- kirjoitti:

  Alkoi tehdä mieli leipoa 😀 Ei ollut vissiin tämän postauksen tarkoitus. Omalta osalta olisi varmaan häiden jälkeen ja joulunaikoihn tullut karu postaus.. sitä herkkujen määrää.

 3. Laura kirjoitti:

  Mun leipomisinnostus on onneksi laantunut. Banoffeeta tein ittekin kesällä juuri ja se on kyllä hyvää!! Mulle tuli kanssa yli 20 kiloa raskausaikana, vaikka en makeita herkkuja kyennytkään syömään. Lienee meillä vähän sukuvika.

 4. mami12 kirjoitti:

  Onneksi sitä ei ehdi leipoa niin paljon enää nykyään 🙂 ihania herkkuja olet tehnyt!

 5. jonna musakka kirjoitti:

  Heta: oikeastaan ne on rahkalettuja! 🙂 Joskus oon tehnyt jotain lettuja protskustakin, mut ei semmoset oo mistään kotosin.Rahkalettujen ohje: http://jonna1983.blogspot.fi/2010/10/rahkaletut.html-didi-: onhan noita tullut itsekin tehtyä. Ja syötyä. Nykyään yritän omat syömiset jättää yhteen tai kahteen palaan (kakuissa) ja loput rahtaan anoppilaan/kavereille tuhottavaksi. Laura: mä kyllä taisin syödä turhankin paljon kaikenlaista herkkua raskausaikana. Joka päivä kahvilla muutama keksi ja viikonloppuisin aika paljon kaikkea. En tiedä paljonko olis tullut kiloja jos olisin osannut syödä vähän järkevämmin.. Ei ehkä olis nyt niin iso urakka kilojen pudottelussa!Mami12: Niinpä. Viikonloppuisin kyllä ehtis hyvinkin, mutta mullakin on leipominen pikkasen laantunut, onneksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.