Hae
Palasia Arjestani

Viikon parhaat.

Oikeastaan puolentoista viikon, nää sairastelut on vähän sotkeneet mun bloggusrytmiäkin! No, tässäpä tulee juttuja viimeisen puolentoista viikon ajalta, kopioimatta yhtään ketään 😀

Viikon paras kahvittelu

Kävin eilen hakemassa kaverin Helsinki-Vantaalta ja pysähdyttiin samalla Starbucksiin kahvittelemaan. Saatiin todella hyvää kahvia (ja kakkua) sekä loistavaa palvelua! Minkälaisia kokemuksia teillä on Starbucksista?

IMG_20140221_110133

 

Hauskin treeni

Puolentoista viikon hauskimman treenin tein viime viikon tiistaina, jolloin treeni sisälsi paaaaaaljon käsillä seisontaa. Sit vähän lisää käsilläseisontaa. Välissä toes to bareja. Ja käsilläseisontaa 😀

kuvia 015

 

Paras välipala

Muutama päivä sitten keksin erinomaisen ja varsin herkullisen välipalan/aamupalan: riisikakkua, jonka päällä maapähkinävoita ja banaanisiivuja. Lisäksi hedelmiä, kuten omenaa tai viinirypäleitä. Huuhdotaan alas pakuriteellä CSI:ta katsellen.

IMG_20140220_092445

 

Parhaat muistelot

Selailin yksi päivä koneelta vanhoja kuvia ja löysin mun vanhoja poseerauskuvia vuodelta 2011. Oli kiva selailla ja katsella niitä ja muistella kuinka tosissani olin silloin bodauksen suhteen! Ihan yhtä tosissani olen nyt crossfitissä, kun vaan terveys kestäisi. Niin vain laji muuttui vaikka silloin punttitreenit oli mulle kaikki kaikessa 🙂

IMG_20140216_205802

 

Viikon lukuhetket

Sairaslomalla olen kerennyt lueskella yhden jos toisenkin lehden, mutta päällimmäisenä mieleen on jääneet Paula Heinosen suolistosta ja sen toiminnasta kertova kirja sekä uusin Glorian Ruoka & Viini, josta olen juuri testailemassa yhtä reseptiä 🙂

IMG_20140219_134029

IMG_20140220_143523

 

Viikon surkein hetki

Ehdottomasti surullisinta viimeisen puolentoista viikon aikana on ollut tytön sairastelu. Kauheaa katsella toisen huonoa oloa ja koko ajan korkeammalle kipuavaa kuumetta. Onneksi on osaavat lääkärit ja kunnon tropit 🙂 Niin ja paljon rakkautta ja huolenpitoa <3

IMG_20140215_155855

 

Kivoimmat kekkerit

Parhaat bileet eli kivoimmat kekkerit vietettiin itse asiassa kahdessa paikassa. Ensin ystävänpäiväbrunssi työpaikalla ja seuraavana päivänä isännän vaarin 90-vuotis syntymäpäivät, joista ei kuvia olekaan. Varsin kunnioitettava ikä tuo 90 vuotta ja kaiken lisäksi vaari on hyvässä kunnossa!

IMG_20140214_095337

 

Paras löytö omasta kaapista

Pari päivää sitten tein hienon löydön omasta keittiön kaapista: agave-siirappia! Ruikin sitä iltarahkan joukkoon kera marjojen ja pähkinöiden. Ai että ole hyvvee 🙂

20140219_202030

 

Parhaat blogilöydöt

Tässä taas muutamat löydöt blogimaailmasta:

Muksaa lauantai-iltaa teille kaikille 🙂

22 kommenttia

 1. Weera kirjoitti:

  Tämä oli tosi kiva ja ihanan positiivinen postaus! Tulin hyvälle mielelle. 🙂

 2. Päivi kirjoitti:

  Kauheasti kuulee kehuja tuosta Starbucksista! Pakkohan se on mennä kokeilemaan asap, kun vain elämäntilanne sen sallii 😉

  Ja kyllä, minäkin vannon Paula Heinosen nimeen. Olenkin siitä joskus blogissanikin kirjoitellut, kun kerran kävin hänen luennollaan ja se oli aivan mahtava paketti. Ensinäkin hän luennoi sillä tavalla kuulijaystävällisesti, ettei sortunut mihinkään liialliseen hifistelyyn, vaan kaikki oli ymmärrettävissä. Hänellä on myös mukaansa tempaava tyyli esiintyä. Suosittelen, jos et ole vielä ehtinyt käymään hänen luennoillaan 🙂

  Ja voi teidän pikkuista :/ Toivottavasti siellä on jo tervehdytty 🙂

  Hei mukavaa alkavaa viikkoa koko teidän perheelle 🙂

  -päivi-

  • Jonna kirjoitti:

   No kyllä kannattaa kokeilla! Ainakin itse tykkäsin kovasti 🙂

   Olispa kiva päästä joskus Paula Heinosen luennolle. Joskus oon radiosta häntä kuunnellut ja ainakin ne ohjelmat oli tosi mielenkiintoisia ja mukavia kuunnella 🙂

   Muksaa viikon alku sullekin! Hei, ei oo enää pitkä matka sullakaan, sit Starbucksiin 😉

 3. Laura kirjoitti:

  Hei wihihii thanks!

  • Jonna kirjoitti:

   Hihhii, ole hyvä 🙂 Sulla on superhyvä blogi! Tykkään kovasti 🙂

 4. Jonna V. kirjoitti:

  Moikka Jonna!
  Itsekin nyt vuodenvaihteessa vaihdoin bodytreenit crossfittiin ja täälläkin ollaan lajille mennyttä naista 😀

  • Jonna V. kirjoitti:

   … On ollut mielenkiintoista seurata mitä huomioita oot tehnyt ravinnon ja levon riittävyyden suhteen lajinvaihdoksen myötä. Ehkä niiden avulla on tietoisesti yrittänyt välttää mahdolliset sudenkuopat (liian vähäinen hiilari ja riittämätön lepo). Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kisat mielessä jos intoa riittää.
   Tällä vkolla sain ekaa kertaa DU 9 putkeen, pienen suuria iloja aiemman kahden sijaan. Rullailua ja jumien availuja pallolla tehnyt enemmän jo kuin koko salivuosina yhteensä.

   Tsemppiä Jonna ja riittävää lepoa paranemiseen! 🙂

   • Jonna kirjoitti:

    Kyllä mä olen sen huomannut, että crossfit vaatii energiaa ruuasta ihan eri tavalla kuin peruspunttaili. Nimenomaan hiilareilla on iso osa jaksamisessa ja palautumisessa. Itse kokeilin jossain vaiheessa paleo ruokavalioo, mut se ei sopinut minulle ollenkaan. Toiset crossfittaajat syö sillä ja treenaa varsin menestyksekkäästi, mulle se aiheutti lähinnä energian puutetta ja omituista vetämättömyyttä.

    Saas nähdä miten mun DU:t sujuu taas sairastelun jälkeen. Saan ne aina kulkemaan hyvin ja sit sairastun ja saan aloittaa taas alusta!

    Hyvä, että olet hommannut pallon ja rullan itsellesi. Crossfit vaatii ihan eri tavalla liikkuvuutta kuin peruspuntti ja noi on todella käteviä välineitä liikkuvuuden parantamiseen. Mulla on kotona myös vetokumi käytössä 🙂

    Meidän salilla (CF Vantaa) järjestetään kisat 26.4, tuu katsomaan! Tai osallistumaan 😉

  • Jonna kirjoitti:

   JEs! Mahtavaa kuulla kaimaseni 🙂 Missä sä treenaat?

 5. lumikki kirjoitti:

  Kiva blogi. Voisin olla varma, että sun blogissa oli ohje ihanaan avokado-raakasuklaamousseen, mutta en millään löytänyt. Miten sen löytäisi nopeasti? Jouduin nyt turvautumaan fuelfoodin versioon, mutta jäin kaipaamaan maapähkinävoin aromia. Terveellistä hemmottelua vauvan nukkuessa, tosin verenpaine nousi ohjetta etsiessä. Apua olenko koukuttunut siihen, kuten sokeriherkkuihin joskus?!

  • Jonna kirjoitti:

   Moi! En tiedä tuleeko tää riittävän nopeasti, mut tässä olis yksi:
   http://palasiaarjestani.fitfashion.fi/2014/01/16/terveellinen-suklaavanukas/

   Tuohonhan voi ihan hyvin lisätä myös maapähkinävoita jos niin tahtoo 🙂 Haha, jos et syö purkillista päivässä niin ehkä se sallitaan!

   Ps. kokeile laittaa maapähkinävoita banaanin puolikkaiden (pitkittäissuunnassa leikattuja)päälle ja ripottele vielä pähkinärouhetta päälle, naaam!

 6. outi kirjoitti:

  Kivasti tulee viikon kuulumisia ja ynnäystä ja kiitän blogivinkeistä 🙂
  http://outinfitness.fitfashion.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva jos tykkäät! 🙂 Saa käyttää muttei oo pakko!

   • outi kirjoitti:

    😀
    Ehkä jossain kohtaa saatta tulla tämäntyyppistä postausta, tykkäsin myös Weera Bettinan tavasta käydä viikko läpi kuvien avulla, mutta sulla on tässä viekä mukana tää positiivisuusasenne. olihan siellä tuo viikon surkuhetkikin ja toivottavasti siellä pienikin pian paranee <3

 7. Kati kirjoitti:

  Minulla on hyvin ristiriitaiset tunteet Starbucksia kohtaan. Onhan niiden kahvi hyvää ja yritys kohtelee työntekijöitä hyvin ja suosii kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja, mutta samalla ne jyrää kaikki pienet kahvilat altaan. Varsinkin täällä Seattlessa Starbuckseja löytyy joka kulmasta ja muita kahviloita onkin vaikeampi löytää. Leivonnaiset ja leivät meni huomattavasti alaspäin, kun Starbucks alkoi yhteistyöhön La Boulangen kanssa.

  • Jonna kirjoitti:

   Tuo on kyllä totta että Starbucks jyrää kaikki pienet kahvilta alleen… toivottavasti Suomessa ei käy niin! Musta on niin hieno kun meillä on paljon pieniä ja persoonallisia kahviloita 🙂 Siellä kulttuuri on varmasti vähän erilainen… Minkälaista on asua Seattlessa?

   • Kati kirjoitti:

    Seattle on ihan hyvä paikka asua. Tekemistä ja näkemistä riittää ja ihmiset on ystävällisiä. Lähiseudulla on paljon ihana retkeilukohteita kuten Olympic National Park ja Mt. Rainier. Kaipaan kuitenkin Suomen puhdasta luontoa ja lumisia talvia. Täällä talvet on harmaita ja sateisia. Jos lunta sataa yhdeksi päiväksi, koko kaupunki menee ihan sekaisin. Koulut on kiinni ja ihmiset ei mene töihin.

 8. Mini kirjoitti:

  Suomalaisten bloggaajien ottamat Starbucks-kuvat nayttavat aina niin herkullisilta, kakut nayttavat ihan superhyvilta! Taalla Jenkkilassa kun asustelen, niin Starbuckseja on joka kulmassa ja taalla tuo ruokapuolen tarjonta on kylla niin paljon huonompaa (en ole siis Suomen Starbucksissa kaynyt, mutta kuvien herkut nayttavat ihanilta). Vitriineista taalla loytyy yleensa pari nahistunutta croissanttia ja kuivan nakoisia browniepaloja, ei todellakaan tuollaisia herkkukakkusia 🙂 Ja kahvikin on mielestani pahaa…Seuraavalla kerralla, kun Suomeen tullaan, niin pitaapa ottaa kakkupalaset lentokentan Starbucksista 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ainakin lentoaseman Starbucksissa kaikki leivät, sämpylät ja leivonnaiset oli todella tuoreen ja herkullisen näköisiä! Ja toi mun maistama suklaakakku….. nam!

   • Mini kirjoitti:

    Joo, saman huomion olen tehnyt ohi kavellessani: tosi paljon valinnan varaa ruokapuolella ja aivan ihanan nakoisia kakkuja ja muita leivonnaisia. Ehka se, etta taalla Starbuckseja on tosiaan joka kulmassa, on saanut aikaan sen, etta ruokapuoleen ei niin panosteta kuin sellaisissa kaupungeissa, joista kahviloita loytyy ainoastaan yksi tai kaksi 🙂

    • Jonna kirjoitti:

     Saa nähdä miten Suomessa taso säilyy jos noita kuppiloita alkaa tupsahdella enemmänkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *