Hae
Palasia Arjestani

PenTTi perkele..

No joo, siihen loppu se penkin voittokulku mitä kerkesin jo kaks viikkoo juhlimaan. Tänään se tyssäs taas. Kyllähän mä sen arvasin ettei ne painot ja toistot ihan loputtomiin nouse, jossakin se raja tulee aina vastaan. Päätin sit ottaa pari sarjaa lankulta ja lankun kanssa ajattelin ottaa ainakin vielä ens kerralla vähän isommilla panoilla. Josko se vaikka auttais vähän tuomaan uutta puhtia tähän hommaan.

Tuntuu ettei nykyään kerkee paljon muuta tekemään kuin syömään ja miettimään seuraavaa ateriaa. Yöduunin jälkeenkin jouduin nousemaan melko ajoissa, että kerkeen syödä kaikki tän päivän ateriat. Ei kiva ollenkaan, mut näillä mennään vielä vähän aikaa. On se rankkaa tää vitnessihmisen elämä 😀 Yhtä syömistä ja reenaamista koko elämä! Kivaa se silti on ja niin kauan kuin se kivana ja miellyttävänä pysyykin niin jatkan sitä.

Piti eilen jo manata tätä salilla hyvin usein esiintyvää outoa kansaa, nimittäin möllöttäjiä. Moniko on kohdannut tämän lajin mulkosilmäisen edustajan, joka seuraa sinua peilien kautta salaa tai julkeasti ja häpeilemättömästi tuijottaa sinua salilla minne ikinä menetkin tai mitä teetkin? Onneks meidän salilla tämän lajin edustajia ei ole kovin montaa, mut voi pojat kun semmonen sattuu salille samaan aikaan. Mikä siinä on, että sinne salille pitää vain mennä istumaan ja tuijottamaan muita?? Omalla treenillä ei niin väliä, mut kunhan vaan saa muutkin ihmiset vaivaantuneiksi omalla tuijotuksellaan niin päivä on pelastettu. Yleensä (tai ainakin meidän salilla) nämä ihmiset ovat miespuolisia, 35-45 vuotiaita, ilta-aikaan koloistaan mönkiviä ja hieman epämiellyttävän oloisia ja näköisiä ihmisiä. Suorastaan kummallisia hiippareita. Toki näitä edustajia on naispuolisinakin, mutta harvemmin heihin törmää tai sitten niitä ei vain huomaa. Voi kun maan pääle tulisi jokin rutto, joka pyyhkäisi nuo olennot pois salimaailmasta. Siinäpä taas yksi toive joulupukin listalle..

Tänään ei onneks salilla ollut möllöttäjiä, ei siellä kyllä ollut paljon muitakaan ihmisiä. Ehkä kourallinen ihmisiä oli mun lisäks lähtenyt viettämään lauantai-iltapäivää hien, kyynelien ja raudan pariin. Olin ihan varma, että penkki menee vituiks jo sen takia ettei salilta löydy ketään varmistajaa, mut löytypäs onneksi. Kiitos vaan Tuomolle ja Johannalle avusta! Kuulin, et täällähän käy saliltakin ihmisiä salaa lukemassa mun höpötyksiä 😀

Reenin alussa pyörän selkään 10 minsaks kera uuden seiskan. Siinähän sitä lämmittelyä on jo kerrakseen, kun lukasee läpi Suomen kuumat juorut. Vuorossa siis rintaa, hauiksia ja ojentajien pumppi.

1. PenTTi
6*57,5kg näihin toistoihinpa se sit jumahti… PRkl!
2*8*57,5kg nää siis lankun kanssa.
Ens kerralla vois laittaa kuuskybää tai pari kiloo siihen päällekin ja ottaa niillä lankun kans.. Video vikasta sarjasta. Enpä olis ilman varmistajaa muistanut koko kameraa 🙂 Onneks oli joku muistuttamassa!

2. Peckdeck
12, 10*35kg
13*30kg
Vaihdoin ne vipunostot tähän, kun ei niistä oikein mitään tullu. Kolmetoista kiloset on liian pienet siihen liikkeeseen ja kuustoistaset taas liian isot..

3. Vinopenkki smith
9, 7*47,5kg
8*42,5kg

4. Hauberit istuen kp
10, 7*13,5kg

5. Hauiskääntö scott mutkatangolla
5*35kg viimeks oli kevyttä, nyt ei..
9*30kg hitaasti ja kunnolla puristaen.

6. Hauiskääntö scottkoneessa
7*20kg
10*15kg tääkin tosi hitaasti ja puristellen.

7. Hammer kp
10, 9*11kg
Eka sarja sivulle ja toinen eteen tehtynä. Yläasennossa aina kahden sekunnin puristus ja hitaat negat.

8. Pushdown köydellä
15*30kg
12*25kg
12*20kg
palautukset 30 sekkaa

9. Päänyli ranskalainen tangolla
16*35kg
16, 14*30kg
tässä samat palautukset.

Loppuun 15 minsaa aerobista spinningpyörällä.

Sain mä taas paikat aika hapoille, mut en silti ole kovin tyytyväinen tähän treeniin. Tuntuu, et voimatasot ei enää nouse niin kuin pitäis, mut kunhan eivät ala laskea niin oon suht tyytyväinen. Ei se aina ole helppoa tää wannabebodarin elämä..
Taas tarttis lähtee duuniin. Nyt voin kyllä sanoa ettei kiinnostaa ei sitten niin pätkääkään. Ei mulla periaatteessa kotonakaan mitään tekemistä ole, mut on tiedossa niin vittumainen vuoro ettei paljon nyt jaksais innostua. Eipä se auta kuin valittaa ja hoitaa työnsä. Huominen on kuitenkin taas vapaa ja kaikkee kivaa tiedossa. Ajattelin taas pyörähtää kirpparilla ja sit käyn ostamassa jonkun hyvän leffan tai boksin. Ilta meneekin sit joulukortteja värkätessä loppuun.

Hei, käykää osallistumassa tähän kilpailuun. Pointshop lahjoittaa yhdessä Folkekirkens Nodhjaelpin kanssa puoli kiloa riisiä hätäapuun jokaista osallistujaa kohden! Vastaaminen vie ehkä 30 sekkaa.

Ai niin, tässä on se mun torstai-illan ateria eli merimiespihvejä, bataattia, herkkusienikastiketta ja johanneksia. Oli muuten hyvää! Kastikkeesta tuli aivan sairaan hyvää, kun laitoin siihen 1dl 5% ruokakermaa, valkosipulia, sinappia, pikkusen tomaattipyrettä, teelusikallinen Keijun ruohosipulilevitettä ja kunnolla mausteita. Tulee muuten tehtyä toisenkin kerran!

Yksi kommentti

  1. Anonymous kirjoitti:

    Gaaaaaaaad mä nauroin sun kirjotusta möllöttäjistä! Se on JUST noin !! =)Koo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *