Hae
Palasia Arjestani

Ihan vitsi koko muija

Processed with VSCO with 4 preset

Elämä nauraa mulle taas ilkeästi. Että pitikin eilen mennä kirjoittelemaan flunssasta ja vitamiineista. Unohdin ilmeisesti koputtaa puuta, koska nyt ollaan tässä inhottavassa tilanteessa. Kävin eilen treeneissä crossfit Vantaalla ja koko treeni kulki kuin unelma. Sain sykittyä ihan kunnolla, vaikka jouduinkin osan liikkeistä skaalaamaan tämän hetkiseen tilanteeseen sopivaksi. Bussi sujahti nenän edestä, mutta lähdin kävelemään kotia kohti hymyssä suin. Fiilis oli todella hyvä ja suunnittelin järkkäileväni kotona paikkoja, kun mieskin oli tytön kanssa uimahallissa. Kotona söin ja istahdin sohvalle. Iski väsymys, tein silti suunnittelemani hommat. Olo huononi nopeasti ja yhdeksän aikaan kurkku oli jo aivan tulessa.

Tänä tauti iski päälle oikein rytinällä ilman mitään ennakkovaroitusta! Kuume, kurkkukipu, kauhea yskä ja keuhkot tohjona. Ei muuta kuin lääkäriin ja ilmoitus töihin etten ole ihan elämäni kunnossa. Pitikin taas sattua näin! Ihan vitsi taas koko juttu ja arvatkaa miksi? Mulle käy aina näin, kun on jotain kivaa tiedossa. Perjantaina olisi firman pikkujoulut ja stand uppia tiedossa. Mä niin haluan sinne ja syömään raflaan!

20161116_143810

Ei olisi pitänyt kirjoittaa mitään flunssista… Lisää teetä sit vaan! Eihän sitä olekaan vielä kovin montaa kuppia kulunut.

11 kommenttia

 1. fityoutoo kirjoitti:

  No ei vissiin sielläkään mennyt kuten strömsöössä… Jos meilläkään 😀 ! Hitto aina silloin kun on joku kiva juttu tulossa! Just kun meillä oli se risteily ja tuiskun keikka niin enköhän mäkin samana aamuna ollu samoilla fiiliksillä…

  fityoutoo.fitfashion.fi

 2. ulla kirjoitti:

  eikä !! Nyt lepoo. Onneks on vasta keskiviikko.. jos meneekin pian ohi. Paranemisia !

  Mulla neljäs viikko ilman juoksuu. Nyt jo tottunut tähän, mutta kurjaa on .
  Mutta hei, kyllä tämä tästä 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No joo, tämmösen pirulaisen lykkäs yllättäen. Mun työ on semmonen pöpöpesäke, että oksat pois ja aina sieltä jonkun onnistuu itselleenkin nappaamaan vaikka kuinka käyttää suusuojaimia ja käsidesiä.

   No kestää se sullakin! Toivottavasti alkais jo helpottamaan pian 🙂

   • ulla kirjoitti:

    Kestää. Mut flunssaa tää ei oo. 🙁 Ihan muuta .
    kun pääsis taas iman flunssaa tämänkin talven.

 3. Sannii kirjoitti:

  Meillä on yksi lapsi ja mies sairastanut yli kuukauden. Ensin yksi flunssa ja pieni tauko ja päälle uusi. Nyt ne alkaa olla ok. Mä sairastin yli kk sitten ja nyt sain ton seuraavan kun olin hyvässä reeniputkessa. Hermo palaa! Meen syömään suklaata!

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olen kans joskus vetänyt 9 kk sairqsteluputken. Aina noi taudit iskee, kun olis hyvä reeniputki päällä!! Mut suklaa auttaa Hei 😉

 4. Kaisa kirjoitti:

  Tuntuu kuuluvan taudin kuvaan tuo hiipiminen takavasemmalta viattoman treenaajan kimppuun. Olin reilu viikko sitten polkujuoksutapahtumassa ja hyvällä fiiliksellä juostiin 10 asteen pakkasessa lenkki. Kulki oikein kevyesti mutta TaDaa seuraavana aamuna kurkku ihan hel**tin kipeä, lihaskivut, päänsärky, silmätulehdus – ihan koko lajitelma. Nyt on 10pv sairastettu ja ehkä elämä pikkuhiljaa voittaa ?

  • Jonna kirjoitti:

   Otettiinko influenssatestit? Nyt ollaan nimittäin just sen taudin nurkilla…mut tämmöstä on ollut tosi paljon nt liikkeellä!

 5. Outi Karita kirjoitti:

  Mulla on tosi usein käynyt niin että juuri ennen sairastumista vedän ihan huippuhyvät treenit hyvällä fiiliksillä ja sitten puff, yhtäkkiä iskeekin joku maailmanlopuntauti 😛
  Toivottavasti pian paranet! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No nyt vasta alkaa olo olla semmonen että uskallan huomenna töihin lähteä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *