Hae
Palasia Arjestani

kivuutta töissä!

Kerrankin oli TODELLA mukava päivä töissä. Uudessa paikassa a 223tosin on muutenkin ollut tosi mielenkiintoista, koska uusia juttuja tulee joka päivä. Perustyö on samaa kuin missä tahansa muualla alani paikoissa, mutta systeemit on kuitenkin erilaiset ja työssä on paljon enemmän vaihtelevuutta kuin ennen. Tänään sain puuhailla koko päivän lasten kanssa ja vaikka pienet ihmiset onkin joskus varsin hankalia niin on ne vaan todella hellyttäviä pikku vipeltäjiä 🙂 Jännitin aika lailla tämän päiväistä sijoituspaikkaani, mutta yllätyin varsin positiivisesti. Näitä päiviä lisää!
Hyvillä mielin salille tekemään toiseksi viimeinen pumppitreeni eli olkapäitä ja ojentajia vuorossa. Pidin tänään palautukset entistäkin lyhkäsempinä, noin 30 sekunnissa. Lyhyisiin palautuksiin kun lisätään vielä hitaat negatiiviset ja täydellinen keskittyminen jokaiseen toistoon niin tuntuma ja pumppi on mieletön! En kauheasti fanitä näitä pitkiä sarjoja ja odotan jo innolla, että pääsen lataamaan tankoon kunnolla malmia 🙂

1. Viparit kulmassa kp 20, 18, 17, 16*6kg
2. Pystypunnerrus seisten kp 22, 18, 15*8,5kg/ 16*6kg
3. Sivuviparit kp 3*20*4kg
4. Viparit kp yhdellä kädellä 17, 15*5kg
5. Takaolkapäät vipuvarsikoneessa 17, 15*5kg/puoli
6. Pushdown tangolla 17, 15*40kg/ 16*35kg/ 17*30kg
7. Kapee pena p.smith 13*35kg/ 15*30kg/ 16*25kg
8. Ranskalainen kahdella kp 16*6kg/ 17, 16, 14*5kg
9a. Jalannostot roikkuen 3*15
9b. Hauiskääntö p.smith 3x

Loppuun otin vielä pienen intervallin hyppynarulla: 30 hyppyä ja 20 sekkaa huilia. Näitä 10 kiekkaa. Nyt alkaa toi hyppynarulla hyppiminenkin jo sujua varsin hyvin! Paljon hauskempaa on tehdä intervalleja tällä tapaa kuin ihan perinteisesti crossarilla rynkyttämällä. Josko sitä taas huomenna ottais pienet hyppytreenit 🙂

Tuolla hyllyssä odottais kiva pino uusia ja mielenkiintoisia xbox pelejä. CSI:ta oon jo päässytkin pelaamaan yhden kerran. Suurena CSI-sarjojen fanina tää peli kolahtaa ja kovaa! Vielä kun saisi joskus vuoron pelikoneelle. Isäntä tahkoaa jotain jalkapalloa eikä kuule ikä näe muuta, kun sille päälle sattuu…
 a 224
Kissakuvia tuli napsittua.
a 225 a 226 a 227 a 228 a 229 a 230 a 231 
Uunissa muhii juuri pari kiloa lihapullia. Kieli pitkällä odottelen…Omnomnom.

4 kommenttia

 1. map kirjoitti:

  Tota crassii voisin joskus tulla hakkaan..oon siinä aika hyvä 😀

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Hahaa, teretulemast 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  Täytyypä kokeilla tuota hyppynaru sydeemiä 🙂 Kuullostaa kivalta !

 4. Anonymous kirjoitti:

  T:niina 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *