Hae
Palasia Arjestani

Epäonni muuttui hyväksi jutuksi!

Epäonni muuttui hyväksi jutuksi

Tällä kertaa kävin näin, että mun epäonni muuttui hyväksi hyväksi jutuksi, Kerrankin näin päin! Mullahan piti olla ranneleikkaus tiistaina, mutta se peruttiin, koska leikkaava kirurgi olikin joutunut itse operoitavaksi. Leikkaus siirtyy siis ainakin parilla viikolla. Olin alkuun todella pettynyt ja allapäin, mutta tällaiset asiathan eivät murehtimalla muuksi muutu. Tällaista elämä on: mitä vaan voi sattua ja kenelle vain! Suunnitelmat muuttuvat välillä lennosta ja niihin on vain mukauduttava. Nuorempana olisin tällaisestakin asiasta vetänyt kauheat kilarit, mutta nykyään ei ole tarvetta moiselle. Asioilla on tapana suttaantua aina jotenkin päin, kun malttaa vain odottaa.

Viime sunnuntaina ja maanantaina stressasin tulevaa leikkausta suunnattoman paljon, koska keskeneräisiä asioita oli kauhea määrä. Tiesin etten mitenkään saa niitä tehtyä enkä todennäköisesti kykenisi tekemään ihan heti. Mutta niin vain käännettiin pieni vastoinkäyminen hyväksi jutuksi! Olen tällä viikolla pikkuhiljaa puuhastellut keskeneräisiä asioita pois alta ja fiilis alkaa olla jo todella rentoutunut ja positiivinen. Sain tilanteesta aimo annoksen lisäbuustia ja laittelin taas ison kasan tavaraa myyntiin. Nyt on vuorossa tytön vanha pinnasänky ja rattaat sekä liuta astioita, joita ei ole käytetty hetkeen. Haaveilen saavani vielä parvekkeen kuntoon, mutta siihen tarvitsen miehen apua, koska en voi kantaa painavia juttuja. Viime kesäinen istutussäkki täytyy poistaa sieltä ja ostaa vähän kesäkukkia 🙂 Tänä vuonna en aio ottaa stressiä parvekkeen kasvateista ja taidan jättää tomaatitkin istuttamatta. Haluan parvekkeesta rennon kakkosolohuoneen, jossa on kiva istuskella ja kuunnella lintujen laulelua.

Epäonni muuttui hyväksi jutuksi

Olen nyt ihan tosissani innostunut juoksemisesta ja tänään kävin ostamassa itselleni uudet lenkkarit. Kaivelin meidän sekalaista paperikasaa tiskikoneen päällä (sitä johon upotetaan kaikki epämääräiset paperit, laskut, alennuskupongit ym) ja sieltähän löytyi vielä joululahjaksi saamiani lahjakortteja, ja sainkin niillä kustannettua itselleni ihan bränärit juoksukengät! Tänään on vielä tiedossa vähän kotona puuhastelua, sauna, hyvää ruokaa, uuden käsityön aloitus, reseptikirjan tekoa ja mitä nyt ehtiikään tekemään! Voi kun tällaisen fiiliksen ja energiaboostin voisikin säilyttää koko läpi elämän! Huomenna juhlitaan äitienpäivää miehen vanhemmilla ja taidanpa käydä korkkaamassa uudet kengätkin. Ensi viikko on kokonaan uuden työntekijän perehdyttämistä ja sitten odotellaankin taas leikkausta. Sanoisin, että elämä on aika jees tällä hetkellä!

Mitäs te puuhastelette näin viikonloppuna?

Edellinen postaus: Unileluksi virkattu pupu

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *