Hae
Palasia Arjestani

Ehkä vähän rupsahtanut

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

*Sis. mainoslinkkejä.

Pelkään, että mies lähtee kävelemään, koska olen päästänyt itseni rupsahtamaan. Katsoin tänä aamuna Rakas, sinusta on tullut pullukka-ohjelmaa ja tuo lause kiinnitti huomioni. Olen näin itsekin ajatellut ja silloin tällöin ajattelen vieläkin, vaikka tiedän ettei niin tule koskaan tapahtumaan. Kun yhteisiä vuosi on jo 11 niin toisen tuntee läpikotaisin. Ajatusmaailman sekä mieltymykset. En voisi kuvitellakaan, että tulisin jätetyksi iän tuomien merkkien vuoksi. Toki näin voi käydä, mutta silloin näkisin pahaa unta.

Minulla oli lukioiässä ja monta vuotta sen jälkeenkin todella huono itsetunto. Olin pyöreä enkä pitänyt itsestäni. Oli kauheaa kun en mahtunut vanhoihin vaatteisiini, joista olin lihonut ulos lukion alussa. Tunsin oloni ällöttäväksi ja yritin piilotella itseäni milloin mihinkin kaapuun. Eihän se kivaa ollut. Olin pyöreä vielä silloinkin kun tapasin nykyisen mieheni. Silti hän rakastui minuun ja halusi jakaa tulevaisuutensa minun kanssani. Mies treenasi jo silloin paljon ja hänen mukanaan innostuin itsekin enemmän. Paino alkoi tippua ja itsetunto koheni. Mulla on ollut ajanjaksoja jolloin itsetunto on ollut todella hyvä ja jaksoja jolloin olen taistellut ajatusteni kanssa. Viimeinen vuosi on mennyt vähän apeammissa merkeissä ja tällä hetkellä rakennan itsetuntoani pala palalta takaisin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilen kävin A-lehdillä bloggaajien kuvauksissa. Minulle laitettiin ihana meikki ja kaunis tukka. Katselin itseäni peilistä ja vaikka silmien alle on alkanut tulla selkeästi lisää ryppyjä niin näky peilistä oli todella kaunis. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pidin näkemästäni. Juu, kiloja on enemmän kuin vaikka vuosi sitten eikä kaikki treenipöksyt mahdu enää jalkaan, mutta mitä sitten? Ainahan voi ostaa uusia! Jossain vaiheessa mietin, että kun vain saisin sen viisi kiloa pudotettua niin olisin tyytyväinen. Näinköhän olisin? Olotila on hyvä ja energinen näin viisi kiloa painavempanakin niin mitä suotta alkaa nälkää näkemään. Kauneuden- ja ihonhoitoon olen alkanut panostaa entistä enemmän, koska iho alkaa sitä selkeästi vaatimaan. Näistäkin asioista tulossa piakkoin lisää!

Jos se mies lähtisi muutaman silmärypyn ja viiden ylimääräisen kilon vuoksi kävelemään niin sitten saisi mennäkin! (Onneksi ei tarvitse tällaisia miettiä)

Ps. Offerillassa* jälleen todella hyviä tarjouksia! Itse ostin meille mattojen pesun (sis. kuljetuksen ja pesun) hintaan 59e. Saadaan joulumatto puhtaaksi ja lattialle 🙂 Suoraan tarjoukseen tästä*.

Kauppahalli24:n ruokaostosten kotiinkuljetus 3 kk:n ajan + 10e alennusta ostoksiin 9,90e! Tarjoukseen tästä*.

Hammastarkastus hammaskiven poistolla ja puhdistuksella 45e. Tarjoukseen tästä*.

Tunnin jalkahoito Forumissa 35e (tänne haluaisin itsekin!). Tarjoukseen tästä*.

Brasialainen sokerointi Forumissa 35e (tänne pitäisi mennä…). Tarjoukseen tästä*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *