Hae
Palasia Arjestani

Siltä ja väliltä.

Huhtikuu 2011.

Moro! Multa näköjään häviää koko ajan lukijoita täältä 🙁 Olis kiva jos te ihmiset tekisitte ehdotuksia postauksista ja juttutoiveita niin voisin yrittää toteuttaa ne 🙂 Onhan se totta, että blogi on jonkin verran muuttanut muotoaan viime vuosista jolloin kirjoitukset painottoivat vain ja ainoastaan treenaamiseen. Toisaalta niin olen muuttunut minäkin ja mun elämä, joten onhan se selvää että asiaa tulee eri aiheistakin. Tietysti päivitystahti vois olla tiheämpikin, mutta aina ei voi voittaa. Yritystä on kyllä 🙂 Mistä haluaisitte että turinoisin täällä? Kertokaa ihmeessä!

Treenattu on edelleen ja aikas hyviä jumppia oon tehnyt. Tais olla joku, joka oli vähän sinne päin.. Yllättäen se oli viime viikon takajalkajumppa, kun unohdin isännältä pyytää ohjeet treeniin. Päätin sit kokeilla vähän uusia liikkeitä ja.. noh, ei se ihan paras jumppa ollut. Askelkyykkyä taisin tehdä kahvakuulalla taakse askeltaen sekä smithissä, molemmat tuntu pitkästä aikaa tosi hyviltä samoin kuin GHR selkäpenkissä. Suorinjaloin mavet taas meni aika pahasti alaselälle 🙁 Mulla on toi alaselkä muutenkin nyt oireillut jonkin verran ja tiedän kyllä mistä se johtuu, mut en tiedä pystynkö asialle ihan lähitulevaisuudessa mitään tekemään. Katsellaan..

Tässäpä muutamat muut jumpat.

3.6 Rinta + olkapäät
1. Rinta istuen koneessa 12+6, 11+5*35kg
2. Loiva vinopena kp 7*21kg/ 7*17,5kg stoppi alhaalla
3. Viparit sivulle kp 30, 27, 24*5kg
4. Pystyp. kp 12*12,5kg/ 14, 10*10kg/ 21*7kg/ 22*5kg
5. Viparit koneessa 2x 5 sekunnin negatiiviset

Tuntu olkapäille aika hyvältä tommoset vähän pidemmät setit ja hitaat negatiiviset. Tällä mallilla siis jatkossakin 🙂 Rinta mulla ottaa vastaan melkein mitä vaan ja voisin melkein vannoa, että sinne olis pikkusen tullut lisää lihaakin!

4.6 Selkä + hauis
1. Leuat vo 6, 5, 4*bw
2. Kapea ylätalja 12+5*40kg/ 14, 13*35kg
3. Kulmasoutu vo 12, 11, 11*42,5kg
4. T-kulmasoutu 14, 12, 11*20kg
5. Hk scott mutkatangolla 9+3*22,5kg/ 11 ,9*20kg
6. Hk scottkone 19, 17, 15*20kg

Pitkästä aikaa noita kulmasoutujakin. Uppos hyvin latseille, kun vaan jaksaa pitää painot maltillisina. Mulla on ollut joskus huono tapa nostella painoja liian nopsaan ylös ja varmasti senkin takia tuntuma on joskus ollut vähän hukassa. Ei muuten ollut tällä kertaa!

5.6 Etureiskat + ojentajat
1. Kapea pena 6, 6, 6, 6, 6, 9*47,5kg
2. Pushdown narulla 2x
3. Prässi 12, 10*170kg
4. Hack kapealla 5*60kg/ 5*65kg/ 5*70kg/ 5*70kg+10*40kg
5. Smithkyykky kapealla 12*40kg

Huippu fiilis 🙂

Kapeeseen penaan saa taas ens kerraks laittaa vähän lisää painoja. Pitkä matka on entisiin treenipainoihin, mut maltilla vaan 🙂 Hackkikin alkaa taas kulkea ja painoja saa nostella vähitellen. Kumma kyllä, jo noilla sarjamäärillä sain jalat tosi kipeiks…

Huhtikuu 2011

Eilen ja tänään sit välipäivää. Eilen ihan tarkotuksella ja tänään ei vaan ole kiinnostanut yhtään mikään. Lähinnä oon siivoillut ja haaveillut uudesta kodin sisustuksesta 😀

Fastille on muuten tullut tosi paljon hyviä blogeja. Käyn siellä joka päivä lueskelemassa Hennan, Maikku Hiljasen, Eevskun, Annan, Elin Hasselin, Enzymen ja tietysti Hulkin blogeja. Paljon on nyt muutenkin sellaisia blogeja joista saa älyttömän hyviä vinkkejä omiin treeneihin ja mikä parasta, tosi paljon lisämotivaatiota! Kovat kisat on varmasti tulossa taas syksyllä. Eniten kiinnostaa tietysti uusi laji, fitnessfysiikka, johon on mun laskujen mukaan ainakin 10 tyttöä tällä hetkellä valmistautumassa. Mielenkiinnolla odotan 🙂

Tyttö kasvaa kovaa vauhtia ja voi hyvin. Toissa päivänä tosin aiheutti mulle melkein sydärin, kun oli kääntyny päiväunillaan sängylle vatsalleen. Kävelin makkarin ohi ja näin sen pyllöttävän mahallaan ja syövän peittoa 😀 Onneks neiti kannattelee jo tosi hyvin päätään niin selvittiin pelkällä säikähdyksellä. Eilen tuli toinen yllätys, kun tyttö nukkua posotti melkein ysiin asti. Normaalistihan se herättelee heti kuuden pintaan. Oli varmaan ensimmäinen kerta tytön syntymän jälkeen, kun sain juoda aamukahvini rauhassa ja lukea Body-lehdenkin läpi ihan yhdeltä istumalta 😀

Viikonloppu vietelläänkin sit möksällä. Saisinkohan vihdoin ja viimein reenattua sielläkin? Ei ole muuten enää pitkä aika kun tytölle saa maistattaa jo kiinteitä ja sit alkaa Jonnalla dieetti, jessssssss!!!!!

Onks kukaan tilannut tuolta dalani.fistä mitään sisustustuotteita? Miten on toimitukset ym pelanneet? Tekis mieli tilata pari juttua….

Tämmöttiis taulu olis kiva.
Ja tämmönen kans 🙂
Tähän vois laittaa vaikka lehtiä.

Tämmösiä tällä erää 🙂

9 kommenttia

 1. Rosalie kirjoitti:

  Minä ainakin tykkään sun blogista entistä enemmän, kun mukana on muutakin kuin pelkkiä treenejä. Siitä ihan taviselämästä, arkijutuista, on kivoin lueskella, välillä vaikka ruoka-, sisustus- ja lapsijuttujakin treenien väliin, niin just hyvä :)Niin ja kissajutut kelpaa myös 🙂

 2. Laura kirjoitti:

  Mua kiinnostaa kaikenlaiset jutut, joten eipä ole musta paljon apuja :DErityisesti kiinnostaa kaikki vauvajutut ja sen semmoset ihan arkipäivän asiat.

 3. Toppahapa kirjoitti:

  Sullahan on ihan sikapainot! Voi vompatti!!!!!! :O

 4. taru kirjoitti:

  Mun mielestä on just jännää ja ihanaakin seurata ihmisten blogeista miten elämä ja ihmiset muuttuu vuosien varrella :)Joten kaikenlaisia juttuja on kyllä kiva lukea, koska onhan se elämä paljon muutakin kun vaan salia ja treenejä 🙂

 5. Anonymous kirjoitti:

  Musta kans on paljon mielenkiintosempaa lukea muustakin treenien ohella 🙂 ja samassa tilanteessa olevana lukisin mielelläni enemmänkin siitä miten yhdistää perheelämä-ja treenit ihan käytännössä :Den haluais olla ilonpilaaja,mutta tuosta kiinteiden maistatuksesta sanottava pieni varoituksen sananen..alkuunhan niitä menee ihan minimaalinen määrä,ja mitä nuorempana alkaa antaa niin sitä heikommin pienen suolisto niitä kestää.meillä puklailuun taipuvainen tyttö maisteli ekoja kertoja 4kk iässä,ja silti MIKÄÄN ei sopinut mahalle vaan kaikki oksennettiin pihalle,ja yöt muuttu ihan risasiksi.jäädytin koko homman sit,ja 5-6kk kun oli pakko aloittaa,mahakin sietää jo paljon paremmin mitä tahansa,vaikka herkkävatsainen on toki edelleenkin.MUTTA nyt kun kiinteitä menee jo tosi hyvin,plus että mailmassa on kaikkea paljon kiinnostavampaa kuin äitin tissit,ei rintaruokinnasta meinaa tulla enää mitään päivisin.ja kun imetyskerrat harvenee,tuntuu heti että maitoa tuleekin koko ajan vähemmän ja vähemmän,joten juoda ja syödä saa kyllä ainakin samaan tahtiin kuin aiemminkin enkä itse ainakaan uskalla diettiä ajatellakaan ennnen kuin imetys loppuu kokonaan 🙂 tietenkin jos siirtyy korvikkeisiin samalla kun kiinteitä alkaa mennä,ei maidon väheneminen haittaa…mutta toivotaan ettei teillä ainakaan tulisi ongelmia kiinteiden aloituksesta vaan kaikki sujuisi mukavasti!-Riitta

 6. Enzyme kirjoitti:

  Heippa Jonna!Pitkästä aikaa kommentoijankin roolissa etten aina vaan vaani taustalla 😀 Jännä tosiaan nähdä, miten syksyllä uus laji saa muotoonsa! Katselin jo ilmottautumislistaa ja rupes melkeen hirvittään, kun huomasin saavani Sarlinin Tiinan samaan riviin 😮 Ehkä tästä saa vaan lisäpotkua, toivotaan niin. Eipä tarvi kyllä varmasti tänä vuonna patsastella lähes tyhjällä lavalla, sen verran tyttöjä on nyt lavalle nousemassa!

 7. Elina kirjoitti:

  Myös minun mielestäni on mukava lukea juttuja laidasta laitaan! Kaipaan juttuja ruokavaliostasi sekä raskauskilojen selättämisestä, koska itsekin olen samassa tilanteessa sinun kanssasi. Olisi myös hienoa kuulla kuinka järjestät aikaa treenille vauva-arjen keskellä! :-)PS. Kuinka pian palasitkaan kuntosalille sektion jälkeen?

 8. Anonymous kirjoitti:

  Heissan,Itselläkin on nappula syntymässä parin kuukauden kuluessa, joten tietysti mielenkiintoista lukea miten muut saa reenattua vauva-arjen keskellä – itselle kun reenailu on aina ollut se henkireikä.Kiva muuten, kun otit jättikokoiset taustakuvat pois, nyt sivut latautuvat 1/10 ajassa vs. entinen.t.H

 9. Anonymous kirjoitti:

  Minullakin kiinnostaa tuo imetyspuoli, että meinaatko sitten siirtää korvikkeelle vai diettaatko imetyksen ohessa?Kannustaako neuvola täysimettään suositusten mukaan 6kk? Tai niiden pitäis mutta harvoin kai oikeasti. Vuoden ikään on suomen osittaisimetyssuositus.Ei välttämättä kannata heti 4kk aloittaa kiinteät kun suolisto on nii herkkä, parempi tilanne 5kk iässä ja silloin voi vauvaa jo kiinnostaa hirveesti mitä vanhemmat syö, joten on herkkyyskausi kiinteille parempi.Mutta toki jokainen vanhempi tekee niin kuin itsestä tuntuu. 🙂 En ole arvostelemassa, utelias vain. :)Ruokapäiväkirja kiinnostais, itsekin imetän (ja luovutan) maitoa mutta painossa se ei näy mitenkään. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *