Hae
Palasia Arjestani

Petollinen buffet

2016-08-23 02.52.35 1

En oikein koskaan ole ymmärtänyt käsitettä ”koko rahan edestä”, varsinkaan kun kyse on ruuasta. Syödään koko rahan edestä, koska ruokaa on tarjolla yllin kyllin ja onhan siitä maksettu. Olen itsekin syyllistynyt tähän ajatukseen monta kertaa. Tuntuu rahan haaskaukselta syödä vain ”normaalimäärä” kun ruokaa on tarjolla samalla rahalla paljon enemmän kuin ravintolassa, jossa nenän eteen kannetaan vain yksi lautasellinen ruokaa. Eilen päädyttiin syömään hotellin ravintolaan johon oli katettu kreikkalaista perinneruuista koottu buffet. Arvatkaa miten kävi….? Söin niin kuin ruoka olisi loppumassa koko maailmasta!

2016-08-23 02.52.30 1

2016-08-23 02.52.33 1

Tarjolla oli ihanaa gyroslihaa pitalla, possusouvlakia (erittäin hyvin maustettua possua vartaassa), moussakaa, erilaisia salaatteja, turskaa, tsatsikia, jälkkäreitä ja vaikka mitä! Kuola valuen kuljin pitkin linjastoa ja mietin mitä kaikkea haluaisin maistaa. Eikä se tosiaan jäänyt yhteen lautaselliseen! Ehei, söin todellakin koko rahan edestä ja kosto siitä oli hirmuinen. Yö meni pyöriessä ylitäyden vatsan kanssa, jääkaapilla vesipullolla ravatessa, heräillen ja painajaisia nähden. Ahneella oli paskainen loppu, sillä tänään olen ollut todella järjettömän väsynyt. Aamiaisilla oon sentään vähän hillinnyt itseäni, mutta syönyt varmasti niilläkin ihan liikaa. Noh, kerrankos sitä ollaan lomalla!

2016-08-23 02.52.32 1

Processed with VSCO with c1 preset

Mutta ruoka buffetissa oli silti todella hyvää ja sitä todellakin oli riittävästi 😀

Ps. Ei ikinä enää…

11 kommenttia

 1. Marjaana kirjoitti:

  Hei ei hätää? Aina jos olen buffetissa homma lähtee käsistä ja syödään niin kuin never before ?

 2. Hanna kirjoitti:

  Varsin tuttua mullekin. Ja ei siihen kuole. 😉

 3. Julia kirjoitti:

  En kyllä ymmärrä tota ylenmääräistä syömistä reissussa, oli ruokaa sitten paljon tarjolla tai ei. Syödään se määrä joka normaalisti niin matkalla mukavempi olla, eikä sitä Liikuntaa tarvitsi loman takia lopettaa. Lämmin sää sekä hyvät ulkoilu mahdollisuudet, hotellilla kuntosali ym. Ei paljon syö lomailu aikaa jos sen 45min käy lenkillä tai kroppaa salilla muistuttamassa. Aineenvaihdunta pysyy käynnissä sekä olo paljon mukavampi, menee loma paljon mukavammin.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä Komppaan myös treenaamista ja ollaan täällä käytykin salilla. Täällä on itseasiassa treenaaminen tehty todella helpoksi, sillä tarjolla on erilaisia jumppia sekä hyvin varusteltu kuntosali 🙂

 4. ulla kirjoitti:

  Oih, rakastan Buffetteja. Ja sama täällä, ruokaa syön niiiiin paljon . En sen rahan takia vaan koska se on hyvää ja valmiina .. senkun valitsee ja syö. Nam.

  Oli sitten laivabuffa tai hotelliaamiainen, niin nam nam .. ja antaa mennä vaan :):)

  • Jonna kirjoitti:

   Sehän se varmasti on, kun ruoka on niin hyvää ja se on siinä nenän edessä valmiina. Monesti tulee syötyä liikaa vain sen takia, koska se on niin hyvää!

 5. ninna kirjoitti:

  Jos ruoka on hyvää tulee syötyä väkisinkin mielen mukaan eikä nälän. Syömme paitsi vatsallamme(todellinen nälkä)myös muilla aisteillamme varsinkin suulla(maku)Ikävä tuo tunne jälkeenpäin, toivottavasti helpotti.

  • Jonna kirjoitti:

   Näin on! Joskus tulee syötyä liikaa esim. anoppilassa ihan vain sen takia, koska ruoka on niin hyvänmakuista. Viime yö oli jo ihan normaali eli elossa ollaan 😉

 6. Hanna kirjoitti:

  Ja tuli vielä mieleen, että buffetissa ainakin minä syön siksikin, että sortteja on niin monia. Kaikkiruokaisena vaan tahtoo maistaa oikeastaan kaikkea, jos mahdollista ja tietäähän sen, että kun jokaista lajia ottaa vähän, on lautanen lopulta täysi. Salaattia syön yleensä reilummin, koska vaan rakastan salaatteja. Ei niissä ruoissa hinta ratkaise, itse tykkään syödä enempi kasviksia, kun esim fileetä. Ja kun on ne alkuruoat, pääruoat ja vielä jälkkäritkin niin tuleehan sitä ruokaa kokonaisuudessaan paljon ja minä en kyllä väliin jätä jälkiruokaa siksi, että ei mahtuisi. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *