Hae
Palasia Arjestani

Pussi poikineen.

Heiiiii, naama on kaventunut!! Sieltäkö se kaikki paino on lähteny??

Olipas kiva päästä taas tänään aamukäppäilylle! Maanantaina satoi vettä ja eilen meillä oli aikasin neuvola niin ei päässyt ulos heti aamusta. Aamut lähtee paljon paremmin käyntiin kun käy vähän taapertamassa raikkaassa ulkoilmassa 🙂 Mä oon vielä aina niin aikasin liikenteessä ettei siellä juuri muita näy muutamaa koiran kusettajaa lukuun ottamatta.

Tyttö sai taas eilen raivarit neuvolassa. On näköjään enemmän sääntö kun poikkeus 😀 Oli vähän omituinen lääkäri. Vissiin aika tuore tapaus. Nuori ja hiljainen nainen, jolta ei vastausta saanut yhtään mihinkään. Neuvola-täti oli kyllä hyvä, vaikka uusi olikin. Mimmi oli taas kasvanut hurjasti! Pituutta on nyt 65 cm ja painoa 6,4 kg 🙂 Kuinkahan kauan tätä rytmin vaihtelua kestää? Pari päivää mennään aina samalla kaavalla ja sit taas vaihtuu. Alkuviikko herättiin seiskalta, päiväunille puolen päivän maissa, iltaunille jo seiskalta ja kolmen aikaan aamuyöstä kukuttiin taas pari tuntia hereillä ja sit nukuttiin aamuun. Yösyöttöjä oli kolme. Tänään taas herättiin 5.30, otettiin pienet aamupäivä unet ja äsken hän nukahti päiväunille. Yöllä ei herättänyt kuin kerran. Ilta tuleekin olemaan mielenkiintoinen, kun mun osteopaatti on just nukkumaan meno aikaan 😀 Iskällä on täällä hikiset paikat 😀

Cat in the box.

Karvamangustit pötköllään.

Eilen kävin illalla tekasemassa hauikset ja jalat. Hauiksille kohtuu monta sarjaa scott konetta ja superina siihen takajalkoja istuen muutama setti. Etureisille hackia kolme sarjaa 60 kilolla. Vikana triplasetti: suorinjaloin mavea, askelkyykky kävelyä pitkällä askeleella ja paino kantapäillä ( –> takareisille & perberille) sekä reidenojennusta. Aika rivakalla tahdilla vielä tein ton triplasetin.  Meinas kunto loppua kesken, mut oli yritettävä aikasempaan bussiin. Kuinkas kävi? Se perhanan bussi meni ihan nenän edestä… Hanuri on ollut tänään ihan jumissa ja kipeenä, meni ainakin perille! Mulla saa liikkeet mennäkin aika paljon pakaroille, koska ei tota persettä ainakaan liiaksi ole. Monet haluaa pienemmän hanurin ja mä isomman 😀 Pienet on murheet.

Haluatteko muuten, että merkkailen liikkeiden sarjat ja painot niin kuin ennen vai kertoilenko tällain niin kuin nyt? Onko väliä?

Tän päivän lounas: uusia pottusia, jauhelihaa ja vihanneksia. Omnom.

Tänään ei muuta urheilua aamulenkin lisäks, kun illalla naksautellaan tota selkää. Toivottavasti se setä sais noi lukot auki ja jotain tolkkua tähän mun tilanteeseen.

Isäntä tilas taas vähän lisäravinteita rapakon takaa. Pitäs melkein joku päivä nostella kaikki meidän lisäravinteet pöydälle (ja lattialle) ja kuvata ne. Niitä ei nimittäin ole ihan vähän….

4 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Nojoo on naama vähän kaventunut 🙂 haha, meidän poika painaa nyt 6 viikkosena kans 6,4 kiloo jo.. aika jötkäle siis. Kumma miten erilaisia on ne tädit ja lääkärit.Mun pitäs ny kans alkaa suunnitella jotain urheilujuttuja, kun sais luvan kanssa alkaa touhuta. Tiätäs vaan missä välissä.. tänään jotain gymstikillä heiluin, mutta onhan se aika turha. No, jostain pitää alottaa..

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  No onpa aika jytky 😀 meidän tyttöä jaksavat aina neuvolassakin ihmetellä kun on niin pitkä ja hoikka mut niin olin minäkin vauvana. Nyt en oo kumpaakaan 😀 parempi se gymstick-jumppa on kun ei mitään 😉 lähtee palautuminen synnytyksestä heti paremmin käyntiin kun ees vähän jotain tekee! Ainakin mulla lähti.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Hei, Jonna! Kiva, kun jaksat päivitellä blogiasi! Tsemppiä myös treeniin ja terkut Isännälle. Sitä piti kysymäni, että tuleeko rapakontakaa tilauksiin? Amerikasta? Tullit? Tuontiverot lähetyksiin. Kiitos jos vastaat!T- Tietoa vailla

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Moikka ja kiva jos jaksat lukea 🙂 terkut välitetty perille! Jenkeistä tilattuna tulliraja on 60-70€ mut varmimmin selviää jos tilaa alle 50€:lla. kerran on meille tullit napsahtanut.. Englannistahan ei mitään tullia tulekaan ja sieltä ollaan paljon tilattukin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *