Hae
Palasia Arjestani

Surullista käytöstä aikuisilta ihmisiltä

Nyt kun Temptation island on loppunut niin mun uudeksi ohjelmasuosikiksi on noussut Fitnesspäiväkirjat. Tykkään ohjelmasta ihan hulluna! Musta on todella motivoivaa seurata tyttöjen treenejä ja kuulla heidän ajatuksiaan ravinnosta ja urheilullisesta elämäntavasta. Saan joka ohjelman jälkeen mielettömät motivaatiobuustit ja tekee mieli lähteä treenaamaan saman tien, vaikka harrastankin ihan eri lajia. Aika usein olen innostunut ohjelmaa katsoessa tekemään liikkuvuusharjoittelua ja rullaamaan kroppaa läpi foamrollerilla. Kyllähän se kertoo paljon ohjelmasta jos sillä on tällainen vaikutus ihmiseen 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eksyin kautta rantain vauva-palstalle lukemaan juttuja Fitnesspäiväkirjoista ja oikeasti tulin todella surulliseksi ihmisten kirjoituksista. Siis kenellä on oikeasti aikaa kirjoittaa sellaista paskaa ja arvostella ihmisiä asioista joille he eivät mitään mahda? Ihan esimerkkinä, niin haukkumisen kohteena oli mm Mari Valosaaren äitiys (koska hän jumppasi samalla kun leikitti lastaan), Eevin nauru, Nannan puhetyyli sekä nimi. Ihan oikeesti! Siellä haukuttiin urheilullinen elämäntyyli, sporttinen kroppa, työpaikat, ystävät, kumppanit, matkustaminen…Ihan kaikki!

Minusta jo ohjelman nimi kertoo mitä siltä on odotettavissa. Monelle tuntui silti olevan yllätys, että ohjelma on täynnä fitnesstä. Miksi katsoa ohjelmaa, joka on omasta mielestä tylsä, teennäinen ja täynnä treenaamista ja sporttisia ihmisiä, jos oma elämäntapa on ihan toisenlainen? Keitä nää vauva-palstalle kirjoittavat ihmiset oikein on? Moni sanoo, että siellä kirjoittelee vaan itseensä kyllästyneet kotiäidit, joilla on liikaa aikaa. Ei mulla ainakaan ollut kotona ollessa liikaa aikaa! Enkä olis sitä tuhlannut haukkumalla muita ihmisiä tai jotain ohjelmaa pitkin nettiä. Ohjelmaahan ei ole pakko katsoa jos ei kiinnosta… Mua se kiinnostaa ja olen todella iloinen,että tällainen on tehty. Toki palstalla oli ohjelmaa puolustaviakin kommentteja ja juuri sellaisia kirjoittaisin itsekin. Jos kirjoittaisin. Pitäisköhän ottaa itselleen uusi aluevaltaus 😀

Noh, mä katselin eilisen jakson tänään toiseen kertaan (katson kaikki jaksot moneen kertaan! ) ja mulla se johti taas tällaiseen motivaatiopläjäykseen:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvatkaapa montako kertaa sain yrittää tuota käsilläseisontaa ennen kuin onnistui!? Jostain syystä en meinaa uskaltaa sitä tehdä kotona ollenkaan. Kädet hikoaa heti ja sydän tykittää miljoonaa! Hassua, koska salilla sen kanssa ei ole mitään ongelmia.

Mitäs te tykkäätte Fitnesspäiväkirjoista? Entä vierailetteko usein Vauva-palstalla kommentoimassa? 😀

55 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Mä en jotenkin tykännyt yhtään. Oon pari jaksoa yrittänyt katsoa, mutta en tykkää siitä ettei ollut kunnon kameramiehiä kuvaamassa vaan ilmeisen pienellä budjetilla kun vain omalla kameralla. En tosin pystynyt yhtäkään jaksoa tämän kotikamerameiningin takia kokonaan katsomaan, niin voi olla etteivät ole kokonaan sellaisia?

  Vähän harmi, koska odotin että tässä olisi uusi ohjelma mitä seuraisin! 🙁

  • mikaela kirjoitti:

   Sehän on se idea? FitnessPÄIVÄKIRJAT? mut joo, voin ymmärtää, ite oon tykänny ohjelmasta ja alussa ärsyttänyt Nannakin tuntuu nyt tosi symppikseltä. Kaikki huippuja naisia ja kyllä kyrpii kun jengi dissailee!

  • Jonna kirjoitti:

   Kyllä kaikki jaksot on kuvattu omalla kameralla. Mun mielestä taas nimenomaan itse kuvaaminen tekee ohjelmasta päiväkirjamaisen. Ammattikuvaajilla saatais ehkä vähän liian siloteltu ohjelma. Mutta molempi vois olla parempi? Olis sekä itse kuvattua että ammttilaisten kuvaamaa. Tuossahan on kuvattu niin pitkä aikakin ohjelmaa, että tulis varmasti aika kalliiksi pitää kaikilla kuvausryhmää kotona päivittäin.

 2. Krisse kirjoitti:

  Mun mielestä ohjelma on huonosti toteutettu. Odotin sitä innolla, mutta kun selvisi että tytöille oli vain työnnetty kamera tikun päässä käteen, niin kiinnostus loppui samantien. Aiheesta saisi paljon paremman ohjelman jos tuotantoyhtiö viitsisi budjetoida siihen enemmän rahaa ja osaamista.

  • Jonna kirjoitti:

   Niin kuin tuossa jo sanoinkin niin itse taas tykkään tästä päiväkirjamaisesta toteutuksesta, sopii ohjelman henkeen! Ehkä joitain juttuja vois toki kuvata ihan ammattiosaaja 🙂

 3. annikka kirjoitti:

  ..vähän on mun hankala repiä motivaatiota henkilöstä, joka kituuttaa dieetillä, miettii ruokaa ja syömistä 24/7 ja istuu ravintolassa suu kuivana käyden autossa välillä syömässä riisikakkuja. Mun motivaattorit on vähän terveempiä henkilöitä….

  • mikaela kirjoitti:

   No siinähän inspiroidut vaikka Eevistä? Tai miksei Venlasta? Sori nyt ku läyhään täällä mut eiks se Mari oo just _kisa_dietillä? Turhaan vertaa omaa tilannettaan toisen tilanteeseen

   • Jonna kirjoitti:

    Mari nimenomaan on kisadieetillä ja kisaaminen vaatii hieman enemmän itsekuria kuin ”normi” treenaaminen. Enkä mä nyt nää mitään pahaa jos riisikakkuja syö, syön niitä itsekin! Maapähkinävoilla ja banskulla tosin 😀

    Ja mietin minäkin syömistä ja ruokaa 24/7…. koska se on niin hyvää!

   • annikka kirjoitti:

    Joo emmää sitä sanonu et kaikki heistä on ihan vastenmielisiä, mutta silti ihailen mieluummin ihan muiden urheilulajien edustajia.

  • Jonna kirjoitti:

   Älä ole noin kapeakatseinen! Eihän muakaan dieettiasiat ja kisaaminen enää kiinnosta, mutta musta on silti todella hienoa miten esim. Mari valmistautuu ja pystyy pitämään dieettiä kaiken muun ohella.

   Itse näen ohjelman ihan kokonaisuutena motivoivana: treenaaminen, terveellinen ravinto, perheen yhdistäminen tähän kaikkeen, tyttöjen ajatukset.

   Mun mielestä on melko mustavalkoista ajatella ettei kisaaminen tai fitnesselämäntapa ole terveellistä. Kisakunnossa ollaan kuitenkin vain hetki ja harva oikeasti joutuu mitenkään kituuttamaan tai olemaan nälässä kisadieetillä. Ohjelman henkilöistä kaikki vaikuttavat täysin terveiltä. Kyllä fitnesstä voi toteuttaa ihan ilman mitään syömishäiriötä tms, täytyy muistaa myös se 😉

 4. Lili kirjoitti:

  Tykkään tosi paljon! Ihailen tosi paljon Venlaa, kun se osaa olla niin rentona kameran edessä, miksiköhän? 😉 Joka tapauksessa kiva sarja ja hyvät motivaatiobuustit sarjasta saa! 🙂
  http://Www.do-what-you-really-love.blogspot.com

  • Jonna kirjoitti:

   Jep, Venlalla on todella ihailtava elämänasenne treenaamista ja syömistä kohtaan. Just sopivasti kaikkea ja rennolla fiiliksellä vielä 🙂

 5. Rakkaudella, Hannele kirjoitti:

  Jee mustakin se on varsin huippu! Ja toimii ihan samanlaisena motivaattorina, tekisi mieli lähteä heti treenaamaan, mutta kellonaika ei ole oikein passeli :D.

  Ja näistä negis-ihmisistä – on parempi vain pysyä poissa sieltä Vauva.fistä sun muista. Aivan järkyttävää settiä, mulle tulee lähinnä surullinen olo niiden ihmisten puolesta. Moni on varmasti kotona tylsistyneenä ja kokee olonsa huonoksi, sitten sitä pahoinvointia vielä jaetaan toisten kesken, että tulisi oikein paha olo. Uskon siihen että elämässä saa sen, mihin keskittyy.

  Tsemppiä sinne ruudun toiselle puolen! Hienosti sujuu sun komiat käsilläseisonnat :).

  <3 Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  • Jonna kirjoitti:

   Jee, siellä toinen samanlainen! Mä olen saanut ohjelmasta niin suuret motiavaatiobuustit ettei mitään rajaa. Eihän tämä ohjelma toki sovi kaikille eikä siitä tarvitse kaikkien pitääkään. En vaan ymmärrä miks täytyy haukkua ihmisiä? Eikö vois olla ihan vaan hiljaa? Tai todeta vain etten tykkää ohjelmasta, ei ole mua varten. Niin kuin tuossa ylhäällä monet sanoivatkin etteivät tykkää koska toteutus on huono.

   Joo, eipä tule tosiaakaan kovin usein vierailtua noilla palstoilla eikä tarvitse vierailla jatkossakaan… Kiitti tsempeistä! Näille jatketaan 🙂 Muksaa tiistaita sulle <3

 6. Merja kirjoitti:

  Kyllä kuuluu miun lemppareihin, harvoja ohjelmia, mitä ylipäätään katson! Mies ei pysty katsomaan, mutta suon sen hänelle! 😉 Mielummin katsonkin omassa rauhassa… ja samat kuviot täälläkin, rullailin myös eilen ohjelmaa katsoessa ja kyllä -täälläkin katsotaan jaksot pariin kertaan.
  Vauva- tms palstoilla en ole käynyt. Enkä mene. 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Meillä taas katsotaan miehen kanssa aina yhdessä 😀 Hänkin tykkää tämän tyyppisistä ohjelmista kun on saman ”alan” harrastajia itsekin! Vannotin häntä eilen ettei missään nimessä mene poistamaan boksilta yhtään jaksoa..

 7. Essi kirjoitti:

  Täällä kanssa katsotaan kaikki jaksot, ja vielä useaan kertaan 😀 Ohjelma motivoi minua todella paljon ja kaikilla naisilla on minusta hieno asenne omaan tekemiseensä. Kaikilla heillä on omanlaisensa tapa elää ja treenata ja se onkin ohjelmassa hienoa. Tälläisiä ohjelmia lisää!

  • Jonna kirjoitti:

   Mä tykkään kanssa, että kaikki naiset on niin erilaisia vaikka saman elämäntavan ja lajin parissa puuhastelevatkin! Todella symppiksen oloisia tyyppejä kaikki 🙂

 8. Tiinat kirjoitti:

  Ensin en tykänny yhtään, mutta parin jakson jälkeen lämpesin.aluks häiristis ne heiluvat kamerat ihan sikana.. Mutta mun mielestä naisilla on tosi hyviä pointteja, esim se ruokavalio jakso sai kyllä miettimään omia juttujaan ja kuinka sen ruokapuntarin vois viskata vaikka mäkeen! Eevistä on tullu ihan lemppari, on niin jotenkin symppis!

  • Jonna kirjoitti:

   JOo, ruokavaaka vaan mäkeen! Sillä ei tee yhtään mitään. Mua ei ole kamerat häirinneet missään vaiheessa, päinvastoin 🙂

 9. S kirjoitti:

  Tykkään tosi paljon Fitnesspäiväkirjoista ja melkein kaikki jaksot oon kattonu aina heti ku ne tulee 🙂 Välillä uusintojaki saattaa kotona taustalla pyöriä. Musta on kans omituista että ihmiset jaksaa valittaa ku selvästi nimestä jo tietää mitä sieltä tulee. En mä ainakaan kato ohjelmia joista en tykkää ihan vaan valittaakseni niistä 😀

  Mä käyn huvikseni välillä lukee noita vauvafin av-palstan juttuja, siellä on jos jonkinlaista katkeraa ihmistä ruudun takana kirjottelemassa. En kyllä kommentoi ikinä mitään 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Suosiolla jätän mäkin ne ohjelmat katsomatta jotka ei ole mua varten. Mitä niistä sen enempää stressiä ottamaan, senkus laittaa vaan töllön kiinni!

   Mä en ole käynyt aikoihin mitään lukemassa, mutta tähän ketjuun törmäsin sattumalta kun etsin jotain juttua Fitnesspäiväkirjoista netistä. Melkoisia kommentteja…

 10. Katri kirjoitti:

  Olin kyllä pettynyt ohjelmaan. Kaipaisin enemmän sitä treeniä ja siitä puhumista, vähän jokaisen omia vinkkejä ja teko tapoja liikkeisiin yms. Mutta tuntuu ohjelma onkin vähän liikaa ”iholla goes fitness”. Harmillisen pinnallisen kuvan ohjelma antaa naisista 🙁 En kyllä ihan usko, että näin on, eiköhän tuotantoyhtiöltä ole tullut aiheita joita heidän on toivottu pohtivan ja ne ovat ohjanneet pohdintoja ulkonäköpainotteiseen suuntaan.
  Silti seuraan, kun ei telkkarista oikein muutakaan tule.

  • Jonna kirjoitti:

   NO mä kans kaipaisin vielä enemmän treeniä ohjelmaan! Oletko katsonut niitä instagram-haasteita ollenkaan tai nettisivuja? Olisko niillä lisää treeneistä? Mä taas en saa pinnallista kuvaa. Johtuu ehkä siitä, että tiedän itse mitä kisaaminen on ja se kun oikein elää siellä fitnesskuplassa. Ihan normaalilta touhulta tuo näyttää ja luulen, että ohjelmaan onkin haluttu vain fitnesstä eikä mitään muuta. Paljon on varmasti hyvää ja mielenkiintoista muuta matskua leikattu pois.

 11. hansu kirjoitti:

  Ihan paras ohjelma mitä tällä hetkellä telkusta tulee! 🙂

  Jos ne vauva.fi sivuston mamit on vaan hiukan kateellisia ja pakkokin olla kun tollasta kuraa viitsii suustaan päästää. Jospa nekin ryhtiliikettä kaipaa 😉

 12. Roosa kirjoitti:

  Eksyin itse samaiseen keskusteluun, ja tuli kyllä itsellekin niin huono mieli niitä kommentteja lukiessa. Ihan käsittämätöntä, miten aikuiset ihmiset haukkuvat nämä Fitnesspäiväkirjojen tytöt ihan pystyyn. Suurin osa vielä tuntui arvostelevan koko fitness-lajia, joten vähän ihmetytti, miksi he sitten ohjelmaa ovat katsoneet? Varmaan sormet syyhyten ovat odottaneet, että pääsevät lyttäämään tytöt netissä…

  Tykkään myös kovasti ohjelmasta, kuuluu kyllä tällä hetkellä suosikeihin. Mun mielestä itse kuvaaminen on just kiva, mutta oon katsonut myös Iholla kaikki kaudet, niin varmaan vähän tottunut siihen, haha.

  • Jonna kirjoitti:

   Musta vaikutti siltä, että jengi kommentoi vaikkei oikeasti tajua edes mistä on kyse. Ladotaan kuraa niskaa ihan vaan siitä ilosta kun voi anonyyminä niin tehdä. En kyllä vieläkään ymmärrä miksi joku haluaa niin tehdä…

   Mä en ole katsonut Iholla-sarjaa ollenkaan, ehkä pitäis 😉

 13. ulla kirjoitti:

  Yleensäkin toisen ihmisen elämntyyli ym puuttuminen, kertoo aika paljon tästä ihmisestä itsestään. Todella alhaista.

  Jokaisella on oma elämä ja OMa tapa elää se !!! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No just näin! Mikä sopii yhdelle niin ei sovi toisella ja päinvastoin. Miksi sitä toisen elämäntapaa kuitenkaan haukkumaan?

 14. Liisa kirjoitti:

  Fitnesspäiväkirjat on huippu! Musta kaikki daamit siinä omalla tavallaan hauskoja& symppiksiä, ja mielenkiintoista seurata heidän elämäänsä. Mun halu on elää hyvää elämää, treenata ja syödä niin että pysyn terveenä ja jaksan treenailla ja elää! Uskon, että nämäkin noudattavat pääsääntöisesti terveellisen elämän teesejä.

  Vauva.fi-palstalla liikkuu paljon trolleja, jotka tahallaan agitoivat jengiä, jotta syntyy ristiriitoja. Ja toisaalta pitää muistaa, että netissä kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa anonyymisti, joten vastapuolesi saattaa olla 7-vuotias lapsi tai no, kuka tahansa. Netin keskustelupalstat ovat usein absoluuttista kuraa. (Ellei kaikki keskustelijat tunnistaudu )

  • Jonna kirjoitti:

   Kyllä mun silmiin jokaisella mimmillä on varsin terveelliset elämäntavat. Totta kai kisaaminen vaatii enemmän kuria ja uhrautumistakin, mutta sekin on vain hetkellinen elämänvaihe.

   Jep, pitäiskin muistaa ettei yhtään tiedä ketä sinne kirjoittelee. Tiedä vaikka naapurin täti 😀

 15. Clarissa kirjoitti:

  Varautuneesti odotin että mitä ohjelma tuo tullessaan ja tykkään. Kivasti toteutettu Iholla-ohjelman tyyli fitness-ihmisiin. Iholla-sarjaa en tykänny yhtään mutta tätä on kiva katsoa kun ihmisillä on samaa elämäntyyliä ja ajattelua. Hirvee motivaatio ittellekki tulee ja yleensä tosi hyvä mieli. Oma mielikuvani henkilöistä on vaan parantunut!

  Mitä tulee vauva-palstaan niin en jaksa lukea niitä tai kirjoittaa yhtään mitään…

  • Jonna kirjoitti:

   Mä en ole katsonut Iholla-sarjaa ollenkaan ja harmittaa etten ole 🙁 Nimenomaan hyvän mielen Fitnesspäiväkirjat tuo joka kerta! Markku Pullin letkautuksille nauretaan miehen kanssa aina maha kippurassa, hauska tyyppi. Sais näkyä enemmänkin!

 16. Hanna kirjoitti:

  En muita ohjelmia katokaan telkkarista 🙂 Ohjelma saa hyvälle mielelle ja tekis mieli lähtee heti treenaamaan. Kaikki ohjelman naiset on omia hauskoja persooniaan. Miks pitäs kattoo sellasta ohjelmaa mistä ei tykkää, sitä en ymmärrä. Mulla on kaks lasta enkä ole osallistunut mihinkään vauva-palstojen keskusteluihin enkä niitä kyllä luekaan. Alkais vaan ärsyttää suuresti…

  • Jonna kirjoitti:

   Minusta on kans ihanaa, että jokainen ohjelman naisista on niin omanlaisensa vaikka samojen aihepiirien sisällä liikutaankin 🙂 Loistava ohjelma!

 17. Henna kirjoitti:

  Olen kanssa täysin koukussa fitnesspäiväkirjoihin ja ohjelmat katsotaan moneen kertaan, niin ihanan tavallista ja elämänläheistä elämää on kaikilla. Itselleni ohjelma on myös tuonut lisää motivaatiota. Vauva.fi -sivujen keskusteluja tulee välillä käytyä lukemassa, mutta kyseisestä keskustelusta ei ole ollut mitään tietoa, joten oli mukava lukea asiasta blogistasi ja hieman huvittavaltahan keskustelu vaikuttaa.

  • Jonna kirjoitti:

   Mun mielestä ohjelmasta saa nimenomaan sen kuvan, että kisata voi ihan normaalin elämän ohella. Nimenomaan tavallista elämää on ohjelma täynnä! Mä taidan jatkossakin pysyä poissa Vauva.fistä..

 18. toinen Henna kirjoitti:

  Katson myös ja pidän ohjelmaa ihan viihdyttävänä. Venlan järkevyys ja tasapainoisuus korostuvat mm. tän Karalahden tyhjäpäisen sissuttajan rinnalla. Sori vaan! Selittää kuinka treeni on ihanaa ja fitness on mahtavaa, ja sitten kuitenkin pitää hoitaa treeni aamulla ”alta pois”, että voi loppupäivän tehdä kaikkea kivaa. Tai skypettää frendille, että aerobinen menis nopeammin. Mihin se treenaamisen ihanuus unohtui?! Eevi on hauska käheine nauruineen, oikeastaan koko ohjelman viihdyttävin hahmo! 😀

  • Jonna kirjoitti:

   HAha, ehkä se on noillakin joskus treenaaminen ns. pakkopullaa kun sitä on ”joutunut” tekemään vuodesta toiseen. Karalahtea siis tarkoitan! Mä tykkään kans Eevistä todella paljon, ihanan iloinen ja pirtsakka 🙂

 19. Bettina kirjoitti:

  Miksi sää hyvä ihminen käyt vauvapalstalla? 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Samaa mietin itsekin 😀 Ei vaan, jotain juttua etsin Fitnesspäiväkirjoista ja joskus siltäkin palstalta on löytynyt jotain ihan fiksua. Eipä löydy näköjään enää..

 20. anita kirjoitti:

  Täälläki tollotetaan joka maanantai Fitnesspäiväkirjoja! Odotin ohjelmaa ihan innolla ja vaikka tiesin jo ennestään, että tytöt on itte kuvannu suurimman osan materiaalista, oli eka jakso vähä ihmettelemistä ku telkkarista tulikin tollasta ”videopostauslätinää” 😀 Hyvä jakso oli kuitenki se ekakin, vaikka hetki meni tottua siihen kuvaustapaan ja nyt ei enää häiritte ollenkaan. Jopa mies alkanu seuraileen kys. ohjelmaa, ku oon niin innossani aina sitä maanantaina kattonu. 😀
  Musta on tosi ala-arvosta arvostella yhtään ketään (ainakaan netissä julkisesti). Jos aihealue ei kiinnosta, ei kannata ohjelmaa seurata tai vaivata omaa päätään muiden elämällä. Jos keksii noin paljon pahaa toisista ihmisistä ja niiden elämästä, niin luulis että omassa elämässä ei oo kaikki ihan kondiksessa. Jos on onnellinen ja tyytyväinen itseensä, sekä omaan elämään, ei pitäis muiden elämäntavat kovin hetkauttaa.
  Fitness nyt aina herättää paljon ajatuksia ja mielipiteitä suuntaan jos toiseenki, mutta jokaisen pitäs muistaa se, että toisen elämäntavan ei tarvi olla oma elämäntapa. Ois aika hienoo, että ihmiset ensin ajattelis ja ettis vaikka vähän tietoo esim. juurikin fitneksestä, ennen ku tullaan mollaamaan ja haukkumaan fitnesskisaajat (tai sen elämäntavan edustajat) syömishäiriöisiksi ja muuta shaissee. Varmaan näillä haukkujilla on se oma elämä sit niin reilassa, että on mahdollista neuvoa, miten muiden tulee elää, mitä harrastaa ja arvostaa. Vahvasti epäilen 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Jep, nykykäsityksen mukaan fitness = syömishäiriö tai kilpirauhasen vajaatoiminta. Kovin vähän ihmiset loppupeleissä näistäkään asioista tietää. Uskotaan se mitä keltainen lehdistö kirjoittaa eikä itse etsitä tietoa ollenkaan. Pitäis muistaa, että on aika paljon kisaajia sekä harrastajia joilla ei ole mitään sairauksia vaan ovat terveitä kuin pukki. Mä luulen, että suurin osa kisaavien kilpirauhasongelmista on itse aiheutettuja. Ei osata kuunnella omaa kroppaa ollenkaan, vaan annetaan jonkun toisen sanella oma elämä, treenit ja ruokailut, vaikka on oikeasti huono olo ja paha olla. Mene ja tiedä.

   Nähtävästi toisilla on tosiaan oma elämä niin hyvässä reilassa ja täydellistä kaikinpuolin, että on vara haukkua muita…

 21. Sannukka kirjoitti:

  Mä tykkään ohjelmasta myös. Käsittääkseni Mari Valosaari on jo urheillut fitneksessä pitkään. En tiedä onko ammattilainen vai ei, mutta tosi maanläheisen oloinen tyyppi. Eevi nyt on söpö kuin mikä ja Venla myös erittäin tervejärkisen oloinen. Ainoa vähän mikä häiritsee on Jere Karalahti. En vaan pysty ymmärtämään miehiä, jotka hylkäävät lapsensa ja naisia jotka näiden miesten kanssa ovat. Toki tietoni asiasta perustuu keltaiseen lehdistöön, mutta tuntuu pahalta ajatella, ettei mies maksa elareitaan, mutta käy lomilla nuoren naisystävänsä kanssa.

  • Heidi kirjoitti:

   Samaa mieltä kuin Sannukka. Tämä kommenttini ei nyt tosin liity varsinaisesti päivän aiheeseen eli televisio-ohjelmaan, mutta olen sen verran tiukkapipo, etten vain voi ymmärtää, miksi jostakusta on tehty jokin valtakunnan sankari sillä, että on tehnyt ”elämäntapamuutoksen” kaikkien räyhävuosien jälkeen. Sankaruutta ei varsinkaan ole se, että pystyy noin vain hylkäämään oman pienen lapsensa. Sellainen teko kyllä mitätöi hyvin tehokkaasti kaikki muut ”sankariteot” alleen. Minun sankareitani ovat ne miehet, jotka pystyvät ja jaksavat elämän myrskyissä normipalkalla normitöissä elättämään lapsensa ja antamaan rakkauttaan lapsilleen tasapuolisesti.
   Jos kuka tahansa pystyy muuttamaan elämäänsä parempaan ja terveempään suuntaan, niin se on tietenkin kenen tahansa kohdalla hieno teko. Mutta isompi teko se on niiltä, joille ei jo valmiiksi ole ollut kaikki tarjolla hopealautasella.
   Ehkä tämä nyt tulkitaan ihmisten haukkumiseksi, mutta kommentin tarkoitus oli yleinen mielipide tietynlaisesti käyttäytyvistä ihmisistä.
   Mutta itse päivän epistolasta sen verran, että tulee pätkiä katsottua Fitnesspäiväkirjoja, jos ja kun aikaa on. Tuskin olen aivan kohderyhmää, mutta johan jo pelkästä uteliaisuudesta on kiva kurkata kauniiden ja liikunnallisten ihmisten elämään – ja toivottavasti saada samalla vinkkejä urheilusta ja ravinnosta. Ja ketäpä ei kiinnostaisi edes vähän päästä kyyläämään toisten koteja! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Täytyy myöntää, että samaa olen miettinyt minäkin Karalahden kohdalla, mutta en lähde asiaa sen enempää puimaan koska en tiedä taustoja tai asioiden todellista laitaa. Ikävää kyllä jos ei välitä omista lapsistaan, en voi ymmärtää sellaisia ihmisiä 🙁

 22. Jenne kirjoitti:

  Niin se vaan on, että vauva sivustolle eksyy ne ihmiset joilla menee todella huonosti. On siellä varmasti niitä hyviäkin, mutta NE JOTKA KEHTAA TEHÄ PILKKAUSKESKUSTELUJA.. Ne, ne vasta onki ihmisiä joilla menee huonoiten. Itse kun eivät jaksa tehdä mitään itsensä eteen niin pahaaoloaan purkavat netissä sitten. Siksi mää en välitäkkään näistä aivottomista menneen talven lumista (.. Joitten päälle on vielä kustu ja paskottu) ! Ne hirveästi haluaisivat olla niitä haluttuja kuningattaria joiden perässä miehet kuolaa, mutta kun eih… Ne ei vaan saa sitä kuningatarhuomiota niin sit itketään. Sit nää jotka valittaa niin pienistä, ne sais lähettää kuuhun. Onneksi hyviä ihmisiä on ja tuun jatkossa tekemään vain heidän kanssain yhteistyötä 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä oon kans monta kertaa miettinyt mikä ihmisiä siellä vaivaa? Eikö oikeasti ole omaa elämää vai meneeko se oma elämä niin huonosti.. Voin olla väärässäkin, mutta kauhean kateellisilta ihmisiltä tuntuu osa siellä kirjoittelevista!

 23. Outi Karita kirjoitti:

  WORD!
  Tuntuu ettei kaikki ole hiffanneet ohjelman tarkoitusta ja paljon oon kuullut ohjelman ja tytsyjen pinnalliseksi haukkumista. Ääh, ärsyttää!!! Noissakin tytsyissä on niin paljon muutakin kuin fitness ja kyllä sekin ohjelmasta mun mielestä välittyy ja sen ohjelman pääpainon kuuluu kuitenkin olla noissa fitnessjutuissa ja ehkäpä vähän kevyimmissä jutuissa… Must ohjelma on ihanan positiivinen ja motivoiva 🙂

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Jonna kirjoitti:

   Mun mielestä tytöistä ei kukaan ole pinnallinen vaan hyvin maanläheisiä ja fiksuja tyyppejä kaikki. Mut onhan se heti hyvä syy morkata kun etuliitteenä on fitness..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.