Hae
Palasia Arjestani

Paras hankinta lihasten huoltamiseen

Processed with VSCO

Mun lauantai on alkanut hämmentävissä merkeissä. Hämmentävissä, mutta positiivisella tavalla. Otin riskin ja jätin laittamatta herätyksen päälle, mutta onneksi en herännyt päänsärkyyn. Tämä aamu on sen sijaan ollut todella rauhallinen ja normaalista poikkeavakin. Mies lähti jo aikaisin aamulla Lahteen kisoja katsomaan, joten heräsin hiljaiseen kotiin. Tyttö nukkua posotti vielä kaksi tuntia mun heräämisen jälkeen. Oli hänelläkin ilmeisesti univelkaa, koska unta kertyi ruhtinaalliset 13h!

Sain syödä aamupalan ihan rauhassa ja ryystin kahvit päälle. Katselin boksilta pari ohjelmaa ja suunnittelin päivää. Päätin jatkaa päivää rentouttavissa ja hyvää oloa tuovissa merkeissä, joten Yoogaia päälle ja pitkirullauksen kimppuun! Vitsi miten hyvä fiilis nyt on koko kropassa. Ohjatut putkirullaustunnit ovat aivan loistavia, koska niiltä saa aina todella paljon vinkkejä, joista ei itsellä ollut mitään hajua. Voi kun saisi näitä tunteja ujutettua enemmän viikollekin! Suosittelen lämpimästi hankkimaan kotiin hyvän putkirullan, koska sillä saa hyvin pidettyä lihakset vetreinä ja kropan kunnossa. Ei rullaus toki hierontaa korvaa, mutta rullailemalla säännöllisesti saa ainakin venytettyä hierontavälejä 😉 Hyvän putkirullan saa hankittua parilla kympilläkin! Tämä omani on useamman vuoden vanha ja hankittu cittarista hintaan 19,90e. Edelleen erittäin soiva peli! Kai teillä on jo putkirulla hankittuna?

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Meidän päivä jatkuu tyttöjen keskeisellä shoppailureissulla Jumboon. Vaikken kannata kauheaa tuhlausta niin välillä on kiva päästää sokka irti ja hankkia jotain uutta kivaa. Tarvitsisin itse uudet farkut, koska lempparifarkut repesivät viime viikolla hanurista 😀 Muuten mun hankinnat liittyvätkin aika lailla kotiin: taulukoukkuja, säilytyspussukkaa ja sen sellaista. Katsotaan mitä löytyy!

Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia

  1. Haidie/#FITNESSpaskaa kirjoitti:

    Rulla löytyy mutta harmittavan vähän sitä tulee käytettyä kun ei vaan saa muka aikaiseksi. Pitäisikin etsiä esim. YouTubesta hyviä videoita ja alkaa vaan tekemään 🙂

  2. Taru kirjoitti:

    Meillä myös putkirulla, foamroller. On kyllä loistava ja nykyään tulee viikottain käytettyä telkkaria katsoessa. Mutta aina samat rullaukset, pitäisikin katsella netistä uusia vinkkejä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *