Hae
Palasia Arjestani

Joulun alla.

 Hih, se olis huomenna jo jouluaatto! Nopeasti on mennyt aika, vasta oltiin marraskuussa. Täällä pyörii Ocean´s 13 töllössä ja tyttö saatiin just unille. Mokoma valvoo nykyään vähän turhan pitkään. Viimeiset lahjat sain ostettua vasta tänään ja äsken paketoin loput mitä eiliseseltä jäi paketoimatta. Aikamoinen kasahan noita onkin kertynyt. En edes uskalla ajatella kuinka paljon rahaa noissa lahjoissa on kiinni, mut eikös joulu ole antamisen aikaa? Ainakin itse haluan hankkia läheisilleni sellaisia lahjoja, joista tiedän heidän pitävän paljon 🙂

Kuten kerroin niin laittelin joulusälää kotiin. Vielä on itse asiassa keittiön pöytäliina laittamatta ja joulusiivouskin taisi muuttua uuden vuoden siivoukseksi!

Olohuoneen joulutähti muutti keittiöön.

Meidän sulonen joulukuusi 🙂

Valosarjan ripustelin olkkarin verhotankoon.

Tuo valosarja ja joulukuusi valaisevat illallakin niin hyvin ettei muita valoja tarvita! Isäntä jo kysyikin, että onko tuo valosarja pakko ottaa alas heti joulun jälkeen kun tuo niin kivan valon olkkariin? No mehän se päätetään eli ei tarvitse 🙂

Mä oon pysynyt tähän päivään asti tiukasti dieetissä kiinni. Kohtuu rankka viikkon on ollut, mutta hengissä näemmä selvittiin! Vaakakin näytti toissa päivänä kivoja lukuja.

Tästä on vielä 100g tultu alas päin!

Ruokapuolella ollut normi meininki. Jauhelihaa ja vihanneksia sekä herneenversoja 🙂

Ja munaa lautasella päivittäin!

Treenaamassakin oon käynyt koko viikon ihan normaalisti. Vähän on ollut energiatasot välillä alhaalla, mut oon tehnyt kaiken oman jaksamisen mukaan, Ei kai tässä mitään koneita olla? Mä oon tyytyväinen kun saan hyvän tuntuman ja jaksan suht kovalla intensiteetillä vetää treenin läpi. Ei sitä salillakaan jaksa koko päivää asustella. Pyrin tekemään jokaisen treenin alle tunnissa pois alta ja aika hyvin siinä nykyään onnistunkin!

Keskiviikkona harjottelin pitkästä aikaa kyykkäämistä vapaalla.

Tosi leveällä jalka-asennolla!

Tänään oli vuorossa selkä ja takareidet.

Alataljaa muun muassa vetelin.

Kuten huomaatte niin aika kuvapainotteinen on tämä(kin) postaus. Nukkumaan yritän päästä niin tarinointi jää vähän vähemmälle. Ja lissee kuvia, olokeepa hyvä 😀

Tänään salilla.

Jalassa ikivanhat reebokin pökät, ihan parhaat!

Massukin vähän pienentynyt.

Treenitoppi flagnorfail.com. Vanha tuokin.

Näähän alkaa näyttää ihan jaloilta!

Selkämys.

Eripari olkapäät…

Lidlin jädeä isäntä maisteli tänään, hyvää oli! Vähän lusikkaa lipasin 😀

Tänään mulla alkoikin sit kolmen päivän täyslepo. Tai siis oikeastaan huomenna alkaa. Salilla käyn korkeintaan venyttelemässä ja syödäkin saan ihan vapaasti. Saas nähdä uskallanko syödä mitään!? Viisi viikkoa on oltu dieetillä niin aika vaikeaa on yhtäkkiä syödä mitä haluaa.. Oikeastaan mun ei tee mieli mitään erikoista, mutta huomista riisipuuroa ja jouluruokaa odotan kyllä kieli pitkällä 🙂 Leivoin eilen pähkinä-suklaa-kakkua ja sitä saatan maistaa palasen. Tai kaksi…

Huomenna on ohjelmassa riisipuuro anopilla heti aamusta ja neljäksi mennään isännän enon luokse jouluaterialle ja odottelemaan pukki. Nää on olleet meillä perinteenä niin pitkään kuin ollaan oltu yhdessä. Perinteet on joulussa kaikista parasta 🙂 Onkos teillä jotakin jouluperinteitä?

Hyvää Joulua kaikille blogin lukijoille! <3 Palataan astialle heti kuin syömiseltä ehditään 😀

…vaikka oon kohta 30 vee niin silti vähän jänskättää mitä pukki tuo! Vitsi vitsi. Jänskättää ihan sika paljon 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *