Hae
Palasia Arjestani

Lokakuu @jonnam1983

Mä olen aika ahkera instagrammin päivittäjä ja päivittäin uppaan sinne pari kolme kuvaa. Joskus enemmänkin! Treenivideoita otan myös paljon nykyään kännykällä ja aika usein nekin löytävät tiensä sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan. Aloin taas selailemaan mun instatilin kuvia aamulla. Mitäs kaikkea olenkaan tehnyt lokakuun aikana?

Kuukauden aikana kävin kolmessa tapahtumassa: ILove Me- messuilla,  Akvamariinin blogger’s loungessa sekä International horse showssa. Mä olen koti-iltoja ja rauhallista elämää rakastava ihminen enkä jaksa juosta kovinkaan usein missään kemuissa. Silloin tällöin on kuitenkin kiva tehdä jotain normaalista poikkeavaa ja lähteä tapahtumiin. Marraskuu tuleekin olemaan tapahtumien ja juhlien osalta melko hektistä aikaa 😀

Anna, Monna, Linda Manuella, meitsi ja Sara ILove me-messuilla.

Anna, Monna, Linda Manuella, meitsi ja Sara ILove me-messuilla.

IMG_20141018_161404

Talven sporttimuotia tiirailemassa Akvamariinilla ja sen jälkeen anopilla pizzalla :)

Talven sporttimuotia tiirailemassa Akvamariinilla ja sen jälkeen anopilla pizzalla 🙂

International horse showssa kummitytön kanssa & illan herkuttelut.

International horse showssa kummitytön kanssa & illan herkuttelut.

Tapani mukaan oon viettänyt paljon aikaa myös keittiössä. Lokakuussa tein paljon raakakakkuja ja terveellisiä herkkuja. Suolaiset ruuat noudattivat samaa vanhaa kaavaa kuin ennenkin. Niiden osalta suurimmat inspiraatiot ovat toivottavasti tulossa! Kahvin juontia vähensin roimasti ja lipitin sen tilalla teetä. Aloitin kuukauden syömällä gluteenittomasti,  mutta se vähän unohtui loppu kuuta kohti

Muumilihapullia, raakamustikkapiirakkaa, kinuskiraakakakkua, suolaista PB vanukasta, voimakahvia, raakakakkua messuilla, texmex kanakeittoa ja aamupalaa ennen treeniä.

Muumilihapullia, raakamustikkapiirakkaa, kinuskiraakakakkua, suolaista PB vanukasta, voimakahvia, raakakakkua messuilla, texmex kanakeittoa ja aamupalaa ennen treeniä.

Kahvin tilalla teetä, banaani-suklaabrownieta, Banaani-chiavanukasta, välipalaa kera teen, riisipuuroa mantelimaitoon, Balilaista suklaaraakakakkua ja raakasnackia välipalaksi.

Kahvin tilalla teetä, banaani-suklaabrownieta, Banaani-chiavanukasta, välipalaa kera teen, riisipuuroa mantelimaitoon, Balilaista suklaaraakakakkua ja raakasnackia välipalaksi.

Tytön kanssa puuhasteltiin yhtä sun toista. Käytiin uimassa ja ulkoilemassa. Kovassa huudossa olivat bussilla matkustaminen ja kirpparit.  Kotona oltiim retkellä,  leikittiin littlest pet shopeilla,  leivottiin ja tehtiim palapelejä. Kisujen kanssa leikittiin myös paljon ja kisuille on tehtiin paljon hankintoja. On uutta lelua Peten koiratarvikkeesta (vieressä banneri, klik!), kuljetuskoppaa,  ruokakippoa ja litter lockeria. Vain parasta meidän karvamussuille!

collage_20141102123222748

collage_20141102123438386_20141102123453987Lokakuussa kiinnostuin taas selvästi enemmän ulkonäöstä ja vaatteista enemmän. Treenivaatteita en tainnut hankkia ollenkaan, mutta siitäkin edestä ostin uusia käyttövaatteita. Kirppareilta ja alennusmyynneistä tosin, ei tässä sentään mitään rikkaita olla 🙂

collage_2014110212362348420141018_120321IMG_20141015_193115Treeneissä keskityin entistä enemmän painonnostoon ja liikkuvuuden parantamiseen ja jaoin bloginkin puolella ihan jokusen kehonhuoltovinkin 🙂 Lokakuun viimeinen viikko meni sairastellessa ja aikamoisen sitkeässä on flunssa!

collage_20141102121619912

IMG_20141021_194358

IMG_20141026_162613

 

Miltäs teidän lokakuu vaikuttaa näin jälkikäteen katseltuna? Opitteko uutta? Muutitteko elämäntapoja? Keskityittekö johonkin asiaan enemmän kuin ennen? Mikä meni hyvin? 

Tervetuloa entistäkin parempi marraskuu!

5 kommenttia

 1. Tea kirjoitti:

  Mun täytyy myöntää etten aikasemmin innostunut sun blogista kun se mun mielestä keskittyi hyvin pitkälti crossfittiin (tai sit onnistuin selailemaan aina vaan ne postaukset) 😀 , mut tässä pienen ajan sisällä oon tykästynyt tosi kovin sun blogiin ja postaukset on hyvin erilaisia 🙂 oot tosi nätti! <3

  Mun lokakuu meni hyvin! Alotin pienryhmävalmennuksen syyskuun puolessa välissä, nyt lokakuussa sain tehtyä hyvin treenejä, ruokavalio tuntuu hyvältä ja muutenkin tuntuu et mussa virtaa positiivista energiaa, vaikka työsuhde on määrä-aikainen vuoden loppuun, kämppäprojektit menossa (oma myynnissä ja uudesta keskeneräisestä kämpästä tarjous hyväksytty) Jossain vaiheessa voi olla et meillä on vaan se keskeneränen omistuksessa eli veneen alla sit nukutaan tai jtn hahah 😀
  Kivoja juttuja esim. iloveme-messut, kävin lapsuuden kodissa yhtenä viikonloppuna (näin vanhempia, siskoa, kummilapsia), juhlin ystävän tupareita, näin serkkua pitkästä aikaa <3

  • Jonna kirjoitti:

   Kiva kuulla! Oikeastaan vasta tän sun kommentin myötä huomasin itsekin, että kirjoittelen nykyään aika paljon muustakin kuin treeneistä 🙂 Tuskin treenipostaukset on loppuneet kokonaan, mut mä tykkään kirjotella ihan fiiliksen mukaan. Nyt on näemmä ollut paljon muutakin mielen päällä kuin pelkkä treenaaminen!

   Noi kämppäjutut on välillä aika kinkkisiä! Koska teidän uusi asunto valmistuu? ILove Me-messut oli kyllä todella kivat! Pakko päästä ensi vuonna uudestaan 🙂

 2. Tea kirjoitti:

  Kämppä valmistuu sitten kun rakennetaan se kuntoon 😀 noi messut on kyllä syksyn/alku talven kohokohta! 🙂

 3. outi kirjoitti:

  Nää kuva-kuukausipostaukset on must tosi kivoja 🙂
  Itekin juuri tein lokakuusta postausken ja oikein värikkäältä ja touhukkaalta näytti, niinkuin sullakin 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Juu noin on tosi kivoja! Saa samalla itekin vähän muistella että mitäs tuli tehtyä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *