Hae
Palasia Arjestani

Kaksin aina kaunihimpi

Hola täältä lainehtivien räkäpaperien ja punaisten nenien maasta! Mä sain toissa yönä kunnon taudin päälle ja eilen sairastui myös tyttö. Ruokailut on olleet ihan mitä sattuu ja eilisen elin Lidlin mozzarella-tomaatti leivillä ja korvapuustilla. Hirveen hyvin saa kurkkukipuisenakin tuollaiset alas kun  ensin vetää buranaa naamaan lämpöisen teen kera ja sen jälkeen imeskelee vielä kurkkua puuduttavan tabletin. Pitäiskö ilmottaa niksi-Pirkkaan?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viimeisen vuorokauden oon viettänyt vaakatasossa töllöä katselen ja osallistunut noin miljoonaan eri kilpailuun ja arvontaan netissä. Idea tähän lähti Queen of Everything-blogin Eveltä! Hirveen hyvä harrastus. Sen seurauksena olinkin sit tänään Voicen lähetyksessä lievällä viskibassolla varustettuna kilpailemaan,  mut en tällä kertaa voittanut. Harmi sinänsä että palkintona olleita kylmälaukkuja meillä on varmaan kolme tuolla vaatehuoneessa 😀 Osallistutteko te paljon arvontoihin ja potkaiseeko onni usein? Mähän voitin vuosi takaperin 500e lahjakortin s-kauppoihin mut sen jälkeen en ole mitään voittanut. Paitsi 9,80e viime lauantaina jokerista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kertokaa mulle miten noi lapset voi olla kuumeesta huolimatta pirteitä ja jaksavat leikkiä ja touhuta? Ite oon ihan zombie ja vuoteen oma heti kun lämpö vähänkään nousee. Tahdon voimalla oon selvinnyt tänään muovailutuokiosta ja petshoppi-leikeistä. Raskasta! Mitään ruokaa ei tod jaksa laittaa, mut onneks on lämpimät leivät <3  Mies saa illalla tuoda jonkun dogibägin anopilta niin saan mäkin jotain kunnon ruokaa tänään kitusiin. ..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postimies toi tänään Lekuelta ison laatikollisen keittiövälineitä testattavaksi ja näiden tiimoilta on teillekin arvonta tulossa! Myös uusi LivBox odottaa tuolla avaajaansa, mut en taida vielä jaksaa… Vaakatasoon käy takaisin hän.

*Lekuen tuotteet saatu blogiyhteistyönä testattavaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *