Hae
Palasia Arjestani

WTF!?

Siis täällä on ilmasto kuin jossain helvetin Siperiassa. Pakkasta oli aamulla vain reilut 25 astetta. Melkein olis voinu vetää bikinit niskaan ja olisin varmasti vetänytkin ellen olis tienny et naapurit saa sydärin kun näkevät tämmösen rynnäkkönorsun pienissä vaatteissa. Ihan siis vaan säästelin heitä. Kyllähän mä muuten..

Eilen pidin lepopäivän. Suunnitelmissahan oli tehdä jotain aerobista, mut suunnitelmat on tehty muutettaviksi ja päivä meni kaupungilla asioidessa ja kotona siivoillessa. Niin ja syödessä. Heräsin eilen joskus puolen päivän aikaan ja menin kymmenen jälkeen illalla nukkumaan eli päivälle ei kauheesti tullut pituutta. Kuvailin lepipäivän sapuskat aikani kuluksi. Kauheesti ei vissiin kerennyt tulla kaloreita eiliselle päivälle eikä juurikaan hiilareita. Mut näin se meni..

Aamupalaksi jauhelihaa, mexicolaista kasvissekotusta, papuja, kananmunaa, valkosipulia ja chiliä. Paistetaan pannulla kookosöljyssä. Nautitaan kera banaanin.

Välipalana rahkaa, hedelmäsekotusta (purkista) ja parapähkinöitä.

Iltasella tulisesti maustettua jauhelihaa, sipulia, tammenlehtisalaattia, kurkkua, paprikaa, canatalope-melonia ja mozzarellajuustoa. Kohta lähtee samanalainen satsi 🙂

”arvostele mun illallinen”-sarjaa katsoessa 100g mascarpone-jätskiä (ettei mee liian fitnekseks tää touhu..) ja kivettömiä luumuja.

Ennen nukkumaan menoa protskudrinksu, öljyä ja vitskut, magnesium ym. Niistä en enää kuvaa ottanut. Tänäänkin jouduin vähän jätskiä maistamaan treenin jälkeen. Jonkunhan se pitää pois syödä pakastimesta vanhentumasta, kun isäntäkin on dieetillä. Olisinpa minäkin.. Alkaa tää jatkuvasti levenevä ulkomuoto pikku hiljaa ahdistaaaaaaaa…..

Sekosin taas kerran kirjakaupassa. Muut villiintyy vaatekaupoissa, minä kirjakaupoissa 😀 Kenenkään ei pitäis päästää mua niihin liikkeisiin. Tällä kertaa sain kuitenkin pidettyä itteni kurissa. Lähdin metsästämään semmosta kodin remontointi kirjaa ja sen myös löysinkin! Mut.. ihan itseni ja isännän (joka on dieetillä) kiusaksi piti mennä ostamaan myös tommonen herkkuja pursuavat Suklaa-kirja. Älkää tehkö samaa virhettä..Kirjan ostin ihan pelkän ulkomuodon perusteella ja vasta kotona avasin sen ekan kerran. Joutuu ehkä joskus testaamaan noita reseptejä. Eivät kyl tosiaankaan ole mitään kovin kevyitä herkkuja!

 

Tänään taas yksin etureisiä treenaamaan. Viimekin kerralla jouduin ihan issekseen vääntämään noi reiskat. Ei oo hyvä ei. Sieltä jää kuitenkin aina se 1-2 toistoa tekemättä kun ei ole ketään varmistamassa. Yritin kaikki sarjat tehdä niin loppuun asti kuin vaan pystyn. Samat liikkeet pidin ohjelmassa kuin viimekin viikolla ja taisin vähän nostella painojakin. Treenivihko jäi taas kotiin, ylläripylläri, mut onneks muistin mitä painoja olin käyttänyt ja minkälaisia sarjoja tehnyt edellisellä kerralla. Kamerakin oli unohtunut keittön pöydälle enkä saanu otettua videoo tosta hackista. Rest pauseja tehtiin jälleen kerran.

1. Reidenojennus 2*10*45-50kg
2. Hack väärin päin 3*7-9*65kg
3. Kyykky 3*6-8*65-72,5kg
4. Haarakyykky smith 2*9-11*55kg
5a. Vatsat taljassa istuen 2*
5b. Vatsasoutu 2*
6a. Vatsat aaltopenkillä 2*
6b. Abcoaster 2*

Vatsatreenit tein taas superina, kun tuolla systeemillä saan paljon paremmin väsytettyä mun pienet ja olemattomat palikat. Eikä aikaakaan kulu niin kauan. Noi ikävemmät treenattavat pitää saada aina vaan nopeesti ja tehokkaasti pois alta. Kyykyssä nyt en ole kovin vaffa, mut yritin taas mahdollissimman paljon kyykätä vain reisillä. Jossain vaiheessaahan se alkaa väkisin menemään myös alaselälle ja sillon olis hyvä olla joku avittamassa. Lopetan sarjan siihen, kun koen että liike alkaa mennä jo jonnekin aivan muualle kuin reisille. Aika tiukkoja noi sarjat oli silti. Eipä ollut kaukana ettei ekan sarjan rest pausessa jäänyt vimonen toisto nousematta 🙂

Kait sitä tästä ruuanlaittoon sitten. Ja yöks duuniin 🙁 Huomenna takajalkoja. Jospa muistais kamerankin ottaa mukaan niin vois ottaa jonkun pätkän!

Käykäähän katsomassa Rami Aaltosen hyviä vinkkejä pyllynpuolikkaiden treenaamiseen täältä.

4 kommenttia

  1. Marika kirjoitti:

    Kylläpä olikin hyviä liikkeitä tuolla Rami Aaltosen vinkeissä, pitänee ottaa testiin uusia pyrstönmuokkaus-menetelmiä 🙂

  2. Tytti kirjoitti:

    Argh! Mä en ole kuullutkaan tuollaista suoranaista hirveyttä..:D Kyllä mä varmaan jossain vaiheessa kun kalorit tippuu seuraavan kerran, ni jätän malton pois ja vaihdan sen johonkin.Mut kiitos ilmoituksesta! Mun liikalihavuuteni ei siis olekaan johtunut muusta huonosta ruokavaliosta ja ylensyönnistä.;) Kaikki on malton vika! Onhan?

  3. Jutta kirjoitti:

    Moikka! Silmään pisti tuo homma että ”jouduit” tekemään etureidet yksin…? En vieläkään ymmärrä mikä se homma on kun kaikki kovaa treenaavat tuosta aina valittaa:D Eikö kehitystä tapahtu ollenkaa jossei saa tehtyä näitä ihme ”varmistettuja” paria vikaa toistoa?:D
    Tuntuu aivan turhalta hifistelyltä tommonen. Vaikka en todellakaa oo mitää treenaamisen ammattilainen niin kyllä mä uskon että saan kehitystä ilman noita mysteerisiä avustettuja toistoja…:D Vai reenaanko nyt iha turhaa jossen saa aina jotain auttamaan…?;D

    • Jonna kirjoitti:

      Moi Jutta!

      Ihan piti lukea postaus läpi et mitä siinä käsiteltiin, on kuitenkin neljä vuotta vanha postaus 😀

      KYLLÄ kehitystä saa yksinkin treenaamalla varsin hyvin, älä huoli! Tuossa treenissähän käytin erikoistekniikoina rest pauseja ja jos ne haluaa tehdä kunnolla loppuun asti niin kaverin siihen tarvitsee 🙂

      Et todellakaan tee turhaa työtä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *