Hae
Palasia Arjestani

Rento ja meidänlainen joulu

meidänlainen joulu

Heips, tänä vuonna vietettiin hieman erilainen, rento ja meidänlainen joulu! Meillähän on jo vuosia vietetty joulu isolla yli 30 hengen porukalla, mutta vallitsevasta tilantesta johtuen joulua vietettiin tänä vuonna pienemmällä porukalla. En tykkää siitä, että päivän joutuu suunnittelemaan kellon tarkkuudella ja asiat tapahtuvat tietyssä ennalta määrätyssä järjestyksessä. Niinpä tänä vuonna oli ihanaa kun sai itse päättää koska syödään ja koska pukki tulee. Koko päivä oli todella rentoa menoa. Pelattiin pelejä, syötiin, ulkoiltiin ja vain oltiin. Pukki kävi jo päivällä, joten ruokailuhetki oli stressitön myös lapsukaisten osalta. Normaalisti ne häslää ja kärttää pukin saapumista viide minuutin välein.

Mentiin aattona jo yhdentoista maissa anoppilaan, syötiin riisipuuro ja katsottiin joulurauhan julistus niin kuin aina. Sen jälkeen vain oleskeltiin. Lasten ollessa leikkipuistossa pukki oli käynyt jättämässä lahjat oven taakse ja ne päästiin avaamaan jo ennen varsinaista aattoillan ruokailua. Tänäkin vuonna pukki oli kuunnellut tarkasti ja paketeista paljastui vain toivottuja lahjoja. On se pukki kyllä tarkkakuuloinen kaveri! Tyttö sai toivomansa päiväpeiton, repun ja uuden vauvan ja toki muutamat muutkin lahjat. Minulle pukki toi mm. uuden JonSukat -kirjan sekä lahjakortin Oura-sormukseen! Oon Ouran hankkimista miettinyt jo useamman kuukauden, mutta hinnan takia jättänyt vielä ostamatta. Ehdin jo päättää, että alan säästämään sormukseen, mutta pukkipa ehti ensin <3

meidänlainen joulu

meidänlainen joulu

Loput joulun pyhät olen viettänyt töissä ja kotiin mennessä olen herkutellut vielä jouluruualla. Jos minulta kysyttäisiin, niin joulupöytään voisi koota vain kaloja, perunalaatikkoa ja kinkkua. No ehkä vähän rosollia ja punajuurisalaattiakin voisi olla! Ja juustoa. Niillä päästään jo pitkälle 😀 Oikeastaan edellä mainituilla olen ruokkinut itseni viimeiset kolme päivää 😀 Tänään täytyy vatsan täytteeksi keksiä jo jotain muuta ja palata normaaliin ruokavalioon. Ehkä tässä voisi alkaa pikku hiljaa miettimään tavoitteita ensi vuodelle ja tarkastella mitä olin suunnitellut tälle vuodelle. Hankala pitää lupauksiaan, jos ei edes muista mitä on luvannut tai suunnitellut 😀

Mites teidän joulu sujui?

Edellinen postaus: Kolesteroli nousi yli viitearvojen – Tästäkö se alamäki alkaa?

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

 

2 kommenttia

  1. Kata kirjoitti:

    Kuulostaa just hyvältä! Ehkä tää korona vuosi sai ittenikin miettimään että miksi juhlapyhien pitäisi aina mennä tietyn kaavan mukaan vain koska niin on aina totuttu tekemään. ? Voi olla oikein hyvä ja leppoisa joulu vaikka se olisikin vähän erilainen ja tekee asiat just niinkuin sillä hetkellä hyvältä tuntuu. ❤️ Erikoinen vuosi kertakaikkiaan kun saanut ajattelemaan asioita aivan uudella tavalla!

    • Jonna kirjoitti:

      Nimenomaan! Tää vuosi on tuonut tullessaan myös yllättävän määrän hyviä asioita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *