Hae
Palasia Arjestani

Syömisen iloa..

Käytiin taas tänään hakeamassa kunnon satsi lihhoo Atrialta: 3 kiloo broiskun filesuikaleita, 2 kiloo paistijauhelihaa, jotain possunpihvejä pari lootaa, 9% pekonia ja joku kinkkupakettikin lähti mukaan. Kaupasta piti vielä hakea pussillinen pistaasipähkinöitä, kun teki niitä niin kovasti mieli. Heleposti uppois semmonen pussi kerralla, 5 minsaa ja 1200 kcal. Ei paha 😀 Oon onneks saanut hillittyä itteni, ainakin toistaseks. Eilen muuten uppos treenin perään kolme euron juustopurilaista a la mäkkäri. Oli hyvää 😀 Nyt jos olis taas ihmisiks jokusen päivän noiden ruokailuiden suhteen. Paino ei hievahdakaaan suuntaan eikä toiseen vaikka mitä söis. Laskeskelin tänään, että vuoden aikana paino on noussut 2,5 kiloa eli ihan sopivasti. Jospa siitä olis pari grammaa lihastakin 😉

Kävin muuten äsken rekisteröiymässä Hardcoreateamin sivuille. Ihan mielenkiintoiselta vaikutti. Kiva nähdä mihin suuntaan se kehittyy. Siellä oli muuten Susanna Mantilan blogi! Mä niin alan seuraamaan sitä. Yritin hänelle jo laittaa kommenttiakin, mut se ei jostain syystä onnistunut 🙁 No, joku toinen kerta sit.

Eilen kävin salilla vääntämässä takajalat, pohkeet ja vatsan. Aikasta hyvin sain taas noi takajalat kipeiks! Vattalle otin vähän lyhkäsempää sarjaa kuin normaalisti. Supersarjoilla mentiin taas, palautukset 1,5 minsaa as always.

1a. Takareiskat maaten
10, 8*40kg jokunen toisto enemmän kuin edellisellä kerralla.
8*35kg
10*30kg

1b. Takareidet prässissä
14, 12, 11, 10*185kg Tähän lisäsin 10 kiloo ja silti oli kevyttä 😉

2a. Takareidet istuen
12, 10, 8*40kg Tässäkin jokunen toisto lisää.
9*35kg
Oon veivannu takajalkoja tässä vekottimessa kohta 7 vuotta ja nyt vasta älysin, että siinähän on istuimen vieressä semmonen ”vipu” josta voi itse auttaa sarjat loppuun. Joka päivä jotain uutta 😀

2b. Suorinjaloin mave smith
10, 9, 8*70kg
8*65kg

3a. Pohkeet prässissä
12*160kg aivan liian kevyttä..
11, 11, 10*180kg

3b. Pohkeet hack
9, 8, 7, 6*70kg

Vatsoja otin köydellä taljassa viis sarjaa ja jokaisessa yksi pudotussarja. Toistot 6-8. Treenin päälle niitä euron juustopurilaisia 😀 Omnom. Ei ollu kuin 900 kalorin paukku, mut pitäähän sitä välillä!

Tänään poikkeuksellisesti päivätreeni. Oltiin jo puoli yhden aikaan salilla. Taisin yöllä nukkua reilut 10 tunnin unetkin niin olin varsin virkeänä! Ens yönä taas vähän vähemmän unta, mut sitäkin pidemmät päikkärit 😀 Päikkärit on parhautta, niillä sitä kasvaa!

Tänään sit olkapäille ja ojentajille supersarjasettiä. Mä niin rakastan tehdä olkapäille paljon sarjoja ja väsyttää ne oikein kunnolla! Tänäänkin onnistuin siinä varsin hyvin..

1a. Sivuviparit kp
14, 13, 12, 11*10kg

1b. Pystypunnerrus kp
9*16kg Hei, yks toisto enemmän kuin viimeks! On toi silti vaan raskasta, kun alla on jo vipareita, mut tuntumakin on paljon parempi.
11, 10, 10*13,5kg

2a. Levee pystysoutu mutkatangolla
12, 11, 10, 10*35kg Viis kiloo enemmän painoo kuin viimeks. Bueno. Ennen tää otti mulla ikävästi tohon olkaniveleen, mut nyt oon pikku hiljaa oppinut tekemään tän niin ettei mitään kipua tunnu, päin vastoin.

2b. Viparit kulmassa kp
12, 10, 9, 9*7kg

3a. Pushdown taljassa tangolla
14*25kg ja aivan liian kevyttä..
10, 9*30kg

3b. Kapee pentti
10, 8*42,5kg Tässä 2,5 kiloo enemmän painoo kuin viimeks.
8*40kg

4a. Pushdown ristitaljassa köydellä
10, 9, 8*30kg

4b. Ranskalainen mutkatangolla alaviistopenkillä
8*27,5kg tähänkin uskaltauduin nostamaan vähän painoja. Hyvin män.
10, 8*25kg
Alaviistopenkki on kyl huomattavasti kyynerpää ystävällisempi kuin tasapenkki ja tuntumakin on parempi näin.

Mun piti käydä tänään vielä pikku kävelyllä, mut sohva ja päikkärit vei voiton. Huomenna sit käydään lönköttämässä, kun on saliltakin vapaa päivä. Kait sitä pitäis jotain kotihommiakin tehdä..yök.

Peilistä ruho näytti tänään olevinaan niin hyvältä, että piti ottaa parit näpsyt perusanatomisista. Ei ne sit kameralla niin hyviltä enää näyttänytkään, mut tässä ne nyt kuiteski. Enjoy.

 
 
 
 
Jaahas, nyt saunaan ja kohta alkaakin sit Harperi! Hui. Uusi Flexikin ottais lukijaansa sohvalla, mut taitaa jäädä huomiseen, nyyh..

9 kommenttia

 1. Annemari kirjoitti:

  Hyviä kuvia. Hauberi on paksu, niinkuin aina. Ei kai sulla oo kohta paksumpi käsi ku jalka 😀 Sivuasento näyttää noin muutenkin tosi nätiltä. Millos sulla alkaa dieetti?

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Ei kai sentään 😀 Jalkoihin pitäis saada kyl paljon lisää massaa. Ennen olin tosi alapainotteinen, mut enpä ole enää. Tänään just tehtiin vähän sotasuunnitelmaa koipien varalle.Kait se dieetti joskus huhtikuussa alkaa, jipijipijipi! :DKuis sulla on lähteny diettilöt käyntiin?

 3. "Mr.M" kirjoitti:

  Et sitten pystyny vastustaa niitä juustoburgereita vaikka kuinka uhosit 😀 Kai sä vielä näit että joku teki pakkoi itelleen ja sitten vasta tajusit? 😀 PS. Harperin murhaajan paljastan seuraavan postin kommentissa sitten 😉

 4. Annemari kirjoitti:

  Siinähän se dieetti sivussa menee, paino jo yli 70 :DD Noo hurjat on kalorit, joten ihan luonnollista. Ensviikosta lähtee kalorit tippumaan ja toivottavasti painokin.Tosiaan, syssyn kisoihinhan sä olitkin menossa. Mää jotenki aattelin että classicci ois keväällä.

 5. Anonymous kirjoitti:

  Tosi hyvältä näyttää kuvat,lihhoo on :)Tänään suunnaksi Kuopio,huomenna sitten salill,täytyy heittää viestiä että josko mentäis samaan aikaan.Ja hei,myöskin viihdykettä on luvassa Puijon mäessä,lönköttelyä.Että messiin vaan ;)Toivottavasti nähdään vkonloppuna.Maaret

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Mr.M: et varmana paljasta! Saat pari erittäin äkäistä harperi-addiktia täältä perääs, jos sen teet..Annemari: paljos sulla on nyt kalorit? Hyvähän se vaan on, jos pystyy alottamaan korkeilla. Ei mahda mulla nousta ennen dieettiä yli 2300.. Kyllä kait se keväälläkin olis classic, mut en mä vielä 😉 Vennon Minna on vissiin menossa jo keväällä!Maaret: vois lauantaina mennä salille siinä yhden aikaan suurin piirtein? Koiran kans meen tänään kävelylle, mut tuskin mennään Puijon mäkeen 😉 Eihän sitä koskaan tiedä..

 7. Annemari kirjoitti:

  Kyllä ne kalorit tällähetkellä on vielä 3800. Paljon saa tuohon puhdasta ravintoa syödä, hiki laiskan syödessä :))

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  No huh huh! Miten semmosen määrän saa ees ahdettua päivän aikana? NOilla kaloreilla jos ei kasva niin ei sit millään 😀

 9. Annemari kirjoitti:

  No aamupuuron seurassa saattaa hyvinkin vierähtää se tunti. Se onkin kiva niitä loppuja kylmiä kokkareita kaapia sieltä lautaselta. Mutta jaksaa sitä syödä, kun tietää että kohta sitä täristään nälästä ja kylmästä :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.