Hae
Palasia Arjestani

Hyväntekeväisyys-wod poliisi-Heidin hyväksi.

Eilen oli hieno päivä. Aurinko paistoi ja oli lämmintä, olo oli parempi kuin aikoihin ja kahden viikon tauon jälkeen pääsin treenaamaan! Ohjelmassa oli erittäin hieno hyväntekeväisyys-wod 26.5.2012 Hyvinkään ammuskeluissa loukkaantuneen poliisi-Heidin kunniaksi. Mukaan haastettiin kaikki Suomen crossfit-salit ja jokainen osallistuja lahjoittaa myös 10e Heidin parantumista ja hoitoja tukemaan. (Edit 25.5.2015, keräyslippaat tänä vuonna vain crossfit Vantaalla, Crossfit 01300:lla sekä Crossfit Tuusulassa!) Heidin blogiin löydät tästä.

Koutsilla asiallinen paita!

Koutsilla asiallinen paita! EDIT 25.5.2015 TILINUMERO EI OLE ENÄÄ KÄYTÖSSÄ!!!!

Wod ”Heidi”

5 kierrosta

 • 26 x pistoolikyykky (13/13)
 • 26 x maastaveto omalla kehonpainolla
 • 26 x wallball
 • 26 x pull up
 • 26 x double under
 • timecap oli meillä 40 minuuttia

Kahden viikon tauon jälkeen tämä oli aika rankka setti mun keuhkoille, mutta kun tajuaa mitä Heidi on saanut kestää ja kärsiä niin tämä ei ollut siihen verrattuna yhtään mitään… Sisulla mentiin ja huilasin aina kun alkoi sykkeet mennä liian korkealle tai yskä olemaan sitä luokkaa ettei henki kulkenut. Huikee setti ja oli ilo olla mukana tekemässä tätä! Toivottavasti mahdollisimman moni käy tämän kyseisen wodin tekemässä 🙂 Tässä muutama kuva meidän wodista. Kuvat: Heidi Zeus.

fabofabo1

fabo2

Porukalla oli sikakova tsemppi koko ajan päällä. Se oli kyllä todella hienoa katseltavaa! Mä sain skaalata painoja aika rajusti,  mut hikihän siinä silti tuli 🙂 pistoolikyykyissä käytin sinistä kumppania apuna ja leuoissa keltaista + oranssia. Mavet tein 60 kilolla ja wallballit 4 kg pallolla.  Pikku hiljaa voisin siirtyä kutosen palloon kun vaan saisin saisin tekniikan kuntoon…

Mavea.

Mavea.

kuvia 002

Pistoolikyykky.

Pistoolikyykky.

Ja ihan sortseissa reenasin 😉 Ristus miten kuumaaaaah oli…

Leukoja.

Leukoja.

kuvia 007Tänään aamulla fiilis oli erinomainen joskin jalat ja bärssiosasto on aika tukossa 😀 Iltapäivän aikaan oon taas mennyt niin tukkoon että välipäivä tähän paikkaan lienee järkevä ratkaisu. Tällä hetkellä täytyy mennä täysin kroppaa kuunnellen vaikka into treenaamiseen onkin todella kova. Ehkäpä lopussa kiitos seisoo?

 

 

 

9 kommenttia

 1. Annika kirjoitti:

  Mukana olin, ja 10 euroa olen tänään maksanut 🙂

 2. Gatsu kirjoitti:

  Reippaasti woditeltiin meidänkin boxilla hyvän asian puolesta 🙂 . Yöllä kyllä tunsi tehneensä pistooleja, tais olla viimeset tän mun oman ”kuntopallon” kans mitä tein. Leuat skaalasin rengassoutuihin ja tuplat ”mammaburpeihin” (= ilman reisien ja rinnan maassa käyttämistä) . Sen normaalin treenistä tulevan hyvän olon lisäks oli vielä entistäkin parempi mieli kun mietti minkä takia tuli hikoiltua, tsemppiä Heidille!!!

  • Jonna kirjoitti:

   Paljon sulla on jo viikkoja? Mahtavaa jos pystyt treenailemaan mahdollisimman pitkään. Mä jouduin himmailemaan aika paljon 6kk jälkeen kun ei selkä enää kestänyt oikein mitään 🙁

   • Gatsu kirjoitti:

    Nyt on rv32. Vielä 6x viikkoon tulee treenattua, välillä saattaa olla että joku liike ohjelmoinnissa tuntuu epämukavalta tai muuten kankeelta mutta sit seuraavalla viikolla pystyykin tekemään 🙂 . Kävelylenkit on aikamoista tuskaa alaselälle ja lonkankoukistajille mutta oon valmis ne uhraamaan kun boxilla pystyy touhuaan 😉 . Toivottavasti jumpat jatkuu H-hetkeen asti!

    • Jonna kirjoitti:

     Tosi hieno homma jos noin hyvin vielä pystyt jumppaamaan! Jospa tässä itekin taas huomenna uskaltaisi treeneihin kun olo alkaa olla taas normaali. Täytyy nyt tosiaan aloittaa varovasti kun ei tän kropan temppuiluista tiedä yhtään 😀

 3. Veera kirjoitti:

  You go girl! Tai pitäis vissiin sanoo woman 😉 Mietinkin siinä kun sut bongasin oman treenirupeaman suoritettuani, että hyvän treenin oot valinnu ekaks treeniks pienen tauon jälkeen. Mut ihan huikee treeni kyllä oli! Ei sitä usein vedä tollasia 40min settejä, tollasilla liikkeillä ja toistoilla.

  • Jonna kirjoitti:

   No juu, tais olla liian kova setti tällä erää vaikka paljon himmailinkin. Poskiontelontulehduksen sain saman tien vaikka jo suht normaali olo olikin. Ja taas pidetään taukoa…

 4. Miia kirjoitti:

  Tuttu jumppa täälläkin 🙂 Mä tein tän eilen open gymillä ilman time capia, vähän päälle 48 minuuttia meni viiteen kierrokseen. Leuoissa ja mavepainossa skaalaten, muuten tein määrättynä, ja kyllä jaloissa alkaa huomata tehneensä 130 pistoolia 😀 Veti kyllä ihan vertoja noille koville hero-wodeille. Mutta kuten tuota tehdessämme todettiin, kyl Heidillä on ollu rankemmat pari vuotta, joten kaipa sitä nyt itsekin ton verran kestää 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No sä oot aika kovalla tahdilla tehnyt! Siellä ollaan kunnossa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.