Hae
Palasia Arjestani

Nilkuttaa..


..hän taas. Meni oikee pohje niin kipeeks treeneistä ettei sillä pysty enää ees astumaan kunnolla. Vissiin vähän kireellä 😀 Vasenkin on vähän kipee, mut kyllä se sentään kävellä antaa! Pari päivää mennään sit taas loikkien niin kuin bunnyrabbit.

Nukuin viiem yönä semmoset 9,5 h ja silti mua on väsyttäny koko päivän! Ei oo todellista. Ilmeisesti yöllinen vessassa ravaaminen sit verottaa unia aika lailla. Joudun kuitenkin heräämään 2-4 kertaa joka yö, koska rakko meinaa räjähtää. Pahimpia on yöt jalkatreenien jälkeen. Ilmeisesti aineenvaihdunta hyrrää kohtuullisen hyvällä teholla! Jännä huomata miten paljon kroppa on alkanut kiristymään näillä uusilla ohjelmilla. Paino ei ole juurikaan nyt tippunut alun reilun kahden kilon jälkeen, mut muutoksia tapahtuu silti koko ajan! Massukin on ihan lommollaan jo aamuisin ja vatsapalikat piirtyy kivasti esiin. Vois joskus yrittää ottaa vaikka kuvan, jos ne lupais pysyä hetken esillä eivätkä luikkis karkuun 😉

Tein tänään salilla aivan sairaan hyvän olkapäätreenin! Ei ollut varmistajaa ees mukana, mut sain kyl ominkin avuin vedettyä sarjat ihan failureen. Olkapäätreenissä otan nykyään ojentajien lisäks ihan kunnolla hauiksiakin. Ilmeisesti valmentaja on sitä mieltä, et käsiin tarttetaan lisää lihaa 😀 Kyllähän noi nirunarut tarttis hieman lihaa luiden ympärille!

1. Pystypunnerrus smith
8, 6*52,5kg
6*50kg
8*45kg

2. Sivuviparit kp istuen
13*6kg
16, 14, 12*5kg
14*4kg
Nämä ne vaan uppoo niiiin hyvin! Painot ei kyllä nouse, mut ei se mitn, kunhan olkapäät kasvais.

3. Viparit kulmassa kp
15, 12*6kg
13*5kg
13*4kg
Palautukset 30 sekkaa.

4. Kapee penkki
9, 7*47,5kg
8*45kg
Sain yhden sedän onneks varmistamaan tähän, kun en uskalla sitä yksin tehdä. Tästä liikkeestä kun ei koskaan tiedä et miten se kulkee..

5a. Pushdown tangolla
18, 16, 13, 12*25kg

5b. Hauiskääntö scottkoneessa
15, 13, 10*15kg
12*12,5kg
Nämä kaksi liikettä superina.

6a. Dippi
15, 13, 12, 11*BW

6b. Hk kp seisten
14, 12, 11, 10*11kg
Ja nää superina kans.

Treenin päälle 27 minsan intervalli soutulaitteella, jonka aikana tuli soudeltua hurjat 4700 m.

Kävin aikasemmin päivällä lueskelemassa Faidran blogia ja siellä oli esillä jos jonkinmoista herkkua! Koko päivän teki sit hirveesti mieli porkkanaa ja äsken oli ihan pakko vetää niitä kauhee kasa. Omnomnomnom.. Parsakaalikin olis maistunu, mut eihän meillä mitään semmosia tietenkään ollut pakkasessa, höh. Mikähän mun massua on alkanut vaivaamaan, kun se ei enää tykkää punasesta lihasta? Jauhelihakin on välillä vähän niin ja näin. Pitääkö tässä nyt alkaa syömään vaan kanaa ja kalaa? Yhyy…

Jeps, jos kömpis vielä vähäks aikaa sohvan pohjalle kera Sinkkuelämää nelosboxin ja lähtis sit yöks töihin viihtymään. Huomenna hyvin ansaittu lepi!

Yksi kommentti

  1. Heidi kirjoitti:

    Varo vaan, porkkanassa on jotain omituisen addiktoivaa; ei onnistu meikällä enää päivä ilman porkkanaraastekekoa!! 😀 Muutun kesällä todennäkösesti oranssiksi…-Enzyme

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.