Hae
Palasia Arjestani

Viikonloppulista – Mitä viikonloppuuni kuuluu?

viikonloppulista

Bongasin tämän listauksen jostain blogista nimellä maanantailista, mutta mulla se on nyt viikonloppulista! Olen oleskellut kotona viimeiset kolme viikkoa enkä todellakaan erota enää arkea viikonlopusta. Ainoa ero on se, että mies on kotona viikonloppuisin. Muuten päivät ovatkin aika samankaltaisia. Rakastan viikonloppuja, mutta kukapa ei? Viikonloppuisin on enemmän aikaa olla perheen kanssa ja tehdä omia juttuja. Monella arki on hektistä ja melkoista aikatauluttamista. Siihen oravanpyörään pääsen minäkin taas hyppäämään parin viikon päästä ellei ranteessa ole jotain hämminkiä. Jäykkähän tuo käsi on kuin mikä, mutta asettunee tuosta, kunhan saan taas luvan liikkua aktiivisesti.

Mennäänpä sitten katsomaan miltä minun viikonloppulista näyttää!

Mikä oli viime viikonlopun paras juttu? Paras juttu oli ehdottomasti tytön kanssa vietetty aika. Oltiin perjantaina Itiksessä Miklu showssa ja syömässä ja lauantaina Lintsillä. Saatiin myös miehen kanssa yhteistä aikaa lauantaina, kun tyttö meni serkulleen yökylään.

Arvosana tällä viikolle? Ehkä 8. Kaikin puolin bueno viikko, mutta en saanut ihan niin paljon aikaiseksi kuin olisin halunnut. Yksi loistojuttu oli Remontilla rahoiksi -ohjelman alkaminen ja hyvät juoksulenkit! Okei, ilmakin oli varsin mahtava.

Miltä näytät tänään? Hyvältä, totta kai! Olin tänään aamulla Vaikuttajatapahtumien järjestämässä Jungle Juicebarin smoothietastingissa ja pitihän se aamulla laittaa vähän nassua kuntoon. Eipä siinä, tykkään itsestäni ihan ilman meikkiäkin, mutta välillä on ihan kiva laittaa lilaa luomiin 😀

Päivän suunnitelmat? Tälle päivälle olen tehnyt jo aika paljon hommia koneella ja kotonakin, joten tämän illan suunnitelmat ovat aika laimeat. Aion tehdä kotitreenin, kantaa pahveja roskikseen, tehdä ruokaa ja alkaa virkkaamaan säilytyskoria.

Mitä odotat tältä viikonlopulta? Rentoilua, hyvää ruokaa, kaunista ilmaa ja inspiraatiota. Sunnuntaina mennään tytön kanssa Marcus & Martinuksen keikalle ja sitäkin odotan kyllä kovasti! Ei kerrota kenellekään, mutta fanitan kundeja ihan pienesti 😉

Mitä aiot syödä tänä viikonloppuna? Ei mitään hajua! Jotain uutta kivaa voisin kokeilla. Kukkakaalipizza on ollut to do -listalla jo kauan, joten ehkä sitä? Ja jotain herkkua myös.

Jotain, mitä haluat tehdä tänä viikonloppuna? Opetella virkkaamaan koria, siivota tytön huonetta ja treenata kotona. Viime aikoina en ole ihan kauheasti treenannut,  mutta nyt alkaa energiatasot olla sillä mallilla, että voisin tempaista kunnon hiit-treenin kotosalla. Myös tanssitreeni kiinnostaa!

viikonloppulista

Miltä sun viikonloppulista näyttää? Kerro kommenteissa tai omassa blogissasi, jos omistat sellaisen!

Edellinen postaus: Ketogeeniset kookospannarit

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

2 kommenttia

  1. Roosa kirjoitti:

    Pakko sanoa, että ensimmäisessä kuvassa sä suorastaan hehkut! Ei mulla muuta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *