Hae
Palasia Arjestani

Loppuviikosta tapahtunutta..

L√∂ysin kamerasta musta-valko toiminnon ūüėÄ

Mulla tikulla kauhee kuvapl√§j√§ys ja varmaan asiaakin taas ihan liikaa yhteen postaukseen. Ei kukaan jaksa lukea mit√§√§n maratonjuttuja, ainakaan mun juttuja ūüėÄ Katotaan mit√§ kaikkee viitin ahtaa t√§h√§n. No ne t√§rkeimm√§t ainakin eli treenijutut. Kaipa t√§t√§ viel√§ voi treeniblogiksi kutsua vaikka aika monesta muustakin asiasta tulee h√∂pisty√§.

Viime viikolle v√§√§nsin viisi salitreeni√§. Puhtia siis riitt√§√§ viel√§ n√§ill√§kin viikoilla :)Kotosalla ei aina v√§ltt√§m√§tt√§ jaksa (eli viitsi…) tehd√§ mit√§√§n mut salilla punnerretaan kuin viimeist√§ p√§iv√§√§! Loppuviikon jumpat meni n√§in –>

9.2 Takareidet + olkapäät + pohkeet

1a. Takareiskat istuen vipuv. koneessa 4*9-11*12,5-17,5kg
1b. Takareiskat roikkuen 4*7-11*bw
2. Takareiskat seisten taljassa 2*15-20*15-20kg
3. Viparit sivulle+eteen+sivulle kp 4*8-11*4-5kg
4a. Pystypunnerrus koneessa 2*9-12*10-15kg
4b. Sivuviparit koneessa 2*11-13*10-15kg
5. Pohkeet seisten koneessa 3x

Takareisille lis√§sin taas yhden liikkeen eli yhden jalan koukistusta taljassa. Ens kerralla vois testata vaikka pr√§ssi√§ takajaloille tai katotaan nyt mit√§ keksin. Yks vaihtoehto on tietysti vaan tehd√§ enemm√§n sarjoja. Sain kyll√§ jo noillakin takajalat megakipeiks… Olkap√§ille tommosia vemputuksia nopeilla palutuksilla ja hyv√§ll√§ tuntumalla. Oon nyt tyk√§stynyt tekem√§√§n olkap√§ille enemm√§n t√§mm√∂si√§ treenej√§, joissa liikeet ei v√§ltt√§m√§tt√§ ole mit√§√§n perusliikkeit√§ ja kaikki tehd√§√§n nopeilla palutuksilla. Tuntuma on taattu ūüôā Katsotaan j√§√§k√∂ tonne rasvan alle sit raskauden j√§lkeen mit√§√§n lihasta ees et√§isesti muistuttavaa vai saanko alottaa kaiken alusta..

10.2 Leveä selkä

1. Kapea ylätalja 3*14-21*30kg
2. Vipuvarsiveto 3*14-19*30kg
3. Ylätalja niskan taakse 3*15-20*35kg
4. Hiihto taljassa 2*16-18*40kg

Kannatais paksukaisen vissiin käydä kampaajalla?

Sel√§lle tein t√§mm√∂sen ”raskas pumppi”-tyylisen treenin mik√§ kuului ihan vakituisesti mun treeniohjelmaan kun olin viel√§ Bullin valmennuksessa. Toi on muuten hyv√§ tyyli saada kunnon tuntumaa ja hermottaa lihasta. N√§it√§ tein muistaakseni aina kevyell√§ viikolla eli varsinaista kevytt√§ viikkoa ei ollut ollenkaan. Tarkotuksena on valita ekaan sarjaan sellaiset painot, joilla tulee noin 20 toistoa. Jokainen sarja tehd√§√§n samalla painolla ja palautukset pidet√§√§n 30 sekunnissa. Nopeasti alkaa laskea toistom√§√§r√§t ja vet√§m√§√§n lihakset ihan hapoille ūüôā Muistaakseni taisin viel√§ pari sarjaa vemputella jotain hauiksille sel√§n j√§lkeen, mut ei se sit oikein huvittanutkaan ja painelin venyttelem√§√§n ja odottelemaan is√§nt√§√§. Venyttely on tullut taas vaikituisesti mun ohjelmaan ja pyrin venym√§√§n koko kropan l√§pi ainakin jokaisen treenin loppuun. Viel√§ pit√§is saada itteens√§ niskasta sen verran kiinni ett√§ venyttelis illalla kotonakin!

12.2 Etureiskat + ojentajat

1. Reidenojennus 5*9-20*20kg
2. Hackkyykky 3*15-20*30kg
3. Sissykyykky 3*9-15*bw
4. Pushdown köydellä 4*12-23*20kg
5. Ranskalainen kp 4*8-19*5kg
6. Pushdown tangolla 22*35kg+18*25kg

Olkap√§√§t s√§ikeill√§ ūüėÄ

Sama raskas pumppi treeni jatkui t√§ss√§kin eli 30 sekan palautukset ja samat painot koko ajan. Etureisille uskaltauduin testaamaan hackia, joka osottautui aivan loistavaksi! Selk√§√§n se ei ottanut ollenkaan ja sain aivan j√§rjett√∂m√§n pumpin. Liikett√§ tosin en vienyt kovin alas enk√§ yl√§asennossa p√§√§st√§nyt jalkoja l√§hesk√§√§n suoraks. Semmosta pient√§ kivaa ja hapottavaa nytkytyst√§ koko sarja. T√§n√§√§n on ollu etureidetkin ihan uudella tavalla kipe√§t ūüôā Ojentajille samanlaista setti√§ kuin etujaloillekin. Meinas kuolema tulla jossain vaiheessa kun oli ojentajat niin pumpissa ja kipe√§t. Hyv√§ niin!

No mut, nyt täytyykin alkaa syömähommiin eli muita viikonlopun juttuja sit myöhemmin!

6 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Hyv√§ on reenit ūüôā Hei, onko sulla tiatoo, kun jossain luki, ett√§ ei sais niin paljo sel√§ll√§√§n maata ja ett√§ esim. penkki√§ tehdess√§ vois laittaa vinoon sit√§ penkki√§ niin se olis parempi? Pit√§√§k√∂ paikkaansa vai onko humbuugia?

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Ei tietoo, en oo ainakaan mist√§√§n moista kuullut.. Toisaalta, m√§h√§n nukun osan y√∂st√§ sel√§ll√§ni et peli on sit silt√§ osalta jo menetetty ūüėÄ Jos muistais niin vois neuvola-t√§dilt√§ asiasta kys√§st√§. Katotaan muistanko…

 3. Valkee kirjoitti:

  Hei, helevetin hyvinh√§n sulla n√§ytt√§√§ reenailut kuleksivan!!!:o ūüėÄ Kunnon boudarimama ūüôā Vaavistakin tulee varmaan jo ekojen elinkuukausiensa aikana kauhee massamonsteri, sen verran testoa (siis elimist√∂n omaa….) saanut sun veren kautta jo masussa ollessaan, hehe!:)Oispa kiva kun olis viel√§ nuo kuvat gym99:lt√§….. Iha tyhm√§√§ ku oot siell√§ etel√§ss√§…:(PS. Niin ja m√§ ainakin jaksan lukea kaikkia juttujas ja postaukset saa olla paljon pidempi√§kin.

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Laura: en muistanu kysy√§ ūüėÄ EN kyl keksi ite mit√§√§n syyt√§ miks siit√§ olis haittaa. Tukalaahan se on, mut olisko siit√§ vauvalle sit mit√§√§n haittaa? Siihen en osaa vastata.. Mun on jostain syyst√§ vaan pakko v√§lill√§ nukkua sel√§ll√§√§n vaikken siin√§ asennossa kovin pitk√§√§n pysty olemaankaan. Alkaa nimitt√§in painaa keuhkoja melko kivasti ja henigtys vaikeutuu selkeesti. Salilla en oo samaa huomannu esim. penaa tehdess√§. Omituista…Valkee: Juu, kyll√§ ne nyt kulkee ihan jees. Painoja en viiti nyt kauheesti hilata yl√∂s p√§in ettei vaan tule takapakkia, l√§hinn√§ tuntumapelill√§ menn√§√§n ūüôā M√§ v√§h√§n pelk√§√§n et vaavi on jo nyt kauhee massamonsteri kun toi ukko on kuitenkin aika iso kokoinen… ja urheilijahan meid√§n potaatista muutenkin tulee ūüėÄ Ei me sit√§ minnek√§√§n tiedekerhoihin kuskata vaan johonkin urheilukerhoon heti kun mahdollista!

 5. Minna kirjoitti:

  Mulle sanottiin neuvolassa tuosta sel√§ll√§√§n makoilusta, ett√§ loppuraskaudessa se voi aiheuttaa huonoa oloa, koska kohtu jotenkin painaa suuria verisuonia ja hapenkulku vaikeutuu. Kuulemma se ei kuitenkaan vaaranna lapsen hapensaantia, sill√§ √§iti luonnostaan vaihtaa asentoa jos huono olo iskee. Itse joskus loppuraskauden aikana saatoin her√§t√§ y√∂ll√§kin pahaan oloon, jos olin k√§√§ntynyt vahingossa sel√§lleni ūüôā

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Joo ei siin√§ asennossa kauan viihdy. Joskus on vaan helpompi nukahtaa sel√§lleen, mut aika nopeesti siihen havahtuu et k√§√§nt√§√§ toiselle kyljelle. M√§ nukun nyky√§√§n p√§√§asiassa vasemmalla kyljell√§ mik√§ vissiin on ainakin n√§in lopussa suositeltavaa. Oikealla kyljell√§ tuntuu ett√§ puolet sis√§elimist√§ on ihan rutussa ja kylkiluut poksahtaa rikki… On t√§m√§ mielenkiintoista ūüėÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.