Hae
Palasia Arjestani

@jonnam1983

Ajattelin ensin kirjoittaa tänne miten mua ahdistaa tämä saamattomuus. Meinasin myös kertoa, että mun paino on noussut, vaatteet puristaa ja olen kasvattanut itselleni hauisten sijasta alaselkä- ja kylkimakkarat. Sitten mietin että turha niistä on valittaa, kyllähän minä tiedän mistä ne johtuu. Valittaminen ei asiaan auta, täytyy tehdä asian eteen jotakin! Hemmetti soikoon. Valittamisen sijaan haluan kertoa, että eilen vietin aikaa rakkaideni kanssa eikä mua harmita yhtään vaikka treenit jäi väliin! Tänään mulla on ollut aivan loistava duunipäivä: hauskoja asiakkaita ja ihan huiput duunikaverit. Ja illalla on firman kevätbileet! Instasta ehkä joku näkikin mun hienot eilisillan ostokset 😀 Ei ihan normaalin näköinen ostoskori… Menköön nyt tämän kerran 😀

Instagrammista kävin selailemassa mun kuvahistoriaa ja koostin sieltä viisi tykätyintä ja viisi eniten kommentoitua kuvaa.

Tykätyimmät:

insta1Eniten tykkäyksiä on kerännyt mun 135kg boksikyykky! Olispa hauska kokeilla joku päivä taas minkälainen kuorma nousisi ylös 😉 Aika hurjalta tuntuu vieläkin tuo kilomäärä. Ja vielä pitkän sairastelujakson jälkeen.

insta2

Tämä kuva on tilanteesta kun sain vappuna kotiini kukkalähetyksen. Löysin jokin aika sitten pankkikortin meidän pihalta, otin selvää omistajasta ja palautin kortin hänelle takaisin. Rehellisyys maan perii 🙂

insta3Ahh, vadelmaraakasuklaakakku! Tämä kakku se vasta hyvää olikin 🙂 En ole uskaltanut vielä uutta tehdä, koska tiedän syöväni sen saman tien! Paras raakakakku ever <3 Ohjeen löydät täältä.

insta4Ihmiset selkästi tykkää ruuasta ja varsinkin herkuista, koska neljänneksi tykätyin kuva instassa on ollut brookiesit. Kuola valuen muistelen kuinka herkullinen oli tämäkin leivonnainen. Ohjeeseen pääset tästä.

insta5Viidentenä muttei suinkaan vähäisimpänä kuva terveellisestä mustikkapiirakasta! Melkoisia herkkuja olen nähtävästi leiponut 🙂 Tästä piirakasta ei uskoisi miten niin terveellisistä raaka-aineista saakin todella ihanan makuisen lopputuloksen. Ohjeen löydät täältä.

Ja sitten kommentoiduimmat kuvat:

insta6Osallistuin tammikuussa vähäsokeriseen tammikuuhun ja mies kiusasi minua Arnoldsin donitseilla. En normaalisti edes ole noiden perään, mutta kyllä silloin teki mieli! Mieli halajaa aina juuri sitä mitä ei voi saada.

insta7Nenäkannu on ollut tässä talven ja kevään mittaan mun erittäin läheinen ystävä, mutta niin ilmeisesti monen muunkin. Pelottavasta ulkonäöstään huolimatta se on erittäin hyvä kaveri flunssalaiselle! Suosittelen hankkimaan 🙂

Kolmanneksi eniten kommentoituna on tykätyimmistäkin löytyvä vadelmaraakasuklaakakku, joten siirrytäänpä suoraan neloseen.

insta8Töröpylly belfie sai osakseen hyvin mielenkiintoista keskustelua hanuriosastoon liittyen. Jumaloimme Voimariinin muhkeaa ahteria ja vaadimme häneltä belfie-opastusta! Siinäpä vasta ammatti: personal belfie trainer 😀 Kannatan!

insta8Kommentteja sateli myös vähäsokerisen tammikuun aloituskunto. Tuntui että sairastelu oli vienut puolet lihaksista ja tilalla vain pelkkää sellua ja löllöä. Näitä kuvia kun katson niin eipä hymyilytä tän hetkinen kondis…. Blaah. Duunian duunia!

Tällaisia hetkiä mun instagrammi-elämässä! Tänään saattaa tulla kuvasaastetta ihan jonkun verran, joten instassa tavataan 😉 Meil on bileet, kaikki sileeks!

2 kommenttia

  1. heta kirjoitti:

    uuu nuo brookiesit oli mahtavia! 😮 kunnon herkkua, hyvästi kesäkondis koska noita tehdään toistekin! kiitos kun jaoit ohjeen. 😀

    • Jonna kirjoitti:

      Ne oli kyllä aivan liian hyviä 😀 ja niin helppoja tehdä! Juhliin voisin tehdä taas joku kerta noita, takuuvarma hitti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *