Hae
Palasia Arjestani

Joko saa alkaa joulustelemaan?

joulustelemaan

Hei, joko saa alkaa joulustelemaan? Tuntuu, että vuosi vuodelta alan miettimään ja laittamaan joulua aikaisemmin ja aikaisemmin. Tänä vuonna en ole vielä tehnyt asian eteen mitään, paitsi vähän miettinyt joululahjoja. Yritän tänä vuonna tehdä vieläkin enemmän lahjoja itse ja jättää ostamiset vähemmälle. Pyykkietikka oli viime vuonna lahjojen saajien mielestä hitti, joten sitä voisi tehdä tänäkin vuonna. Meillähän ei huuhteluaineena käytetä enää mitään muuta kuin pyykkietikkaa. Saippuaa tekisi myös mieli kokeilla tehdä itse ja jotain ruokalahjoja myös. Mies toivoi autoon kosteudenpoistajaa ja niitä voisin värkätä kerralla useammankin!

joulustelemaan

Keskustassa oli jo ihanat valot!

Joulusteluasiat nousivat mieleen tiistaina, kun kävin Riannon jouluteemaisessa mediapäivässä, jossa oli mielettömän kaunis joulusisustus kuusineen ja valoineen. Tuli heti sellainen fiilis, että on pakko ripustella itsekin valot kotiin pikapuoliin ja kaivaa kauneimmat kyntteliköt esille. Riannolla pääsin maistelemaan vuodet ekat jouluruuat ja koristelemaan piparit. Totesin samalla, että tänä vuonna voitaisiin pipareitakin tehdä useammin kuin kerran. Piparitalon tilalla ajattelin rakennella suklaatalon, mutta tyttö oli asiasta vähän eri mieltä. Ehkä me tehdään molemmat? Minulla on ollut tapana hankkia kotiin joka joulu jokin uusi (tai käytetty) joulukoriste. Viime vuonna se oli kuusenkoriste ja sitä edellisenä vuonna jääkarhuvalo. Mitähän tänä vuonna keksisi? Ehkä voisin kehitellä jotain ihan itse tehtyä.

joulustelemaan

joulustelemaan

joulustelemaan

joulustelemaan

joulustelemaan

Minä olen henkeen ja vereen jouluihminen. Joulun aika on jotenkin todella ihanaa ja tunnelmallista kaikkine perinteineen. Me vietetään joulu aina samassa paikassa ja samalla porukalla. Jouluun kuuluu myös joulukalenterit ja viimeiset pari päivää olen miettinyt kuumeisesti minkälaiset tänä vuonna hankitaan. Niiden kanssa täytyy nykyään olla nopea, jos haluaa saada mieleisensä. Tänä vuonna aion tehdä tytölle myös itse kalenterin. En välttämättä joka päivälle, mutta muutamalle per viikko ainakin. Jotain kivaa yhteistä tekemistä ja hyödyllisiä juttuja. Ei mitään höpö höpöä! En kaipaa kotiin yhtään enempää turhaa tavaraa, sillä ollaan saatu nyt ihan hyvin karsittua tavaroita, mutta kassit odottavat vielä SPR:lle vientiä. Pikku hiljaa käyn kaappeja läpi ja tyhjennän kotia. Se on muuten varsin terapeuttista ja rentouttavaa puuhaa 😉

Aiotteko te tehdä itse joululahjoja? Vinkkejä nimittäin kaivataan!

Edellinen postaus: Lautasella viime aikoina

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

2 kommenttia

  1. Kristiina kirjoitti:

    Pikku hiljaa täälläkin alkaa joulu hiipiä mieleen. Harmaat ja hämärät päivät saavat sytyttelemään kynttilöitä jo päivälläkin. Tontut ovat vielä pysytelleet laatikossa, mutta muutamat muut koristeet olen ottanut jo esille. Minä aloitin jo heti syksyllä villasukkien neulomisen pukin konttiin. Aika moni saakin meiltä siis lämmikettä varpaille lahjaksi. Itsetehdyt käsityöt ovat hyvä lahja ja toivoisin, että niiden arvostus kasvaisi ihmisten keskuudessa.

    • Jonna kirjoitti:

      Minä olen niin hidas villasukkien kanssa etten niitä taida lahjaksi tehdä ? Pipoja sekä pantoja olen jo aloittanut tekemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *