Hae
Palasia Arjestani

Ei koskaan enää

Nuo sanat taisi lipsahtaa mun suusta aika monta kertaa lauantain aikana. Meillä oli nimittäin perjantaina firman pikkujoulut ja voin sanoa, että myöhään meni ja jokunen drinkkikin ehkä illan aikana juotiin. Huom ehkä 😀 Yksi päivä siinä maatessa meni ihan hukkaan eikä olotila ollut mikään maailman freesein. Taas sain kantapään kautta hyvän muistutuksen miksi käyn baareissa max pari kertaa vuodessa! En ymmärrä miten jengi voi juhlia joka ikinen viikonloppu ja jotkut sankarit vielä kahtena päivänä peräkkäin…

IMG_20141108_16534720141107_18491820141107_185105Mulla meni laittautumiseen taas luvattoman kauan ja meinasin myöhästyä pahemman kerran! Mentiin duuniporukan kanssa ensin Flamingoon hohtokeilaamaan ja siitä syömään La Famigliaan. Mun edellisestä keilausreissusta on aika paljon aikaa, varmasti melkein neljä vuotta! Mies ei uskonut kun kerroin tehneeni 5 tai 6 täyskaatoa peräjälkeen 😉 Niinpä vaan tein! Pitäisköhän mun vaihtaa lajia??

20141107_20032520141107_20073320141107_204915IMG_20141107_212015Mä en ole koskaan aikaisemmin käynyt La Famigliassa syömässä, mutta voisin tämän aterian perusteella mennä helposti uudestaankin! Valitsin itse listalta perinteisen kana-cesarsalaatin, koska yllättäen vedin itseni niin täyteen nachoista siinä keilauksen lomassa. Jälkkäriksi suklaafondant marjasorbetilla ja mascarponevaahdolla, oli todella hyvää! Eipä ollut kuulemma muidenkaan annokset huonoja. Ruokailun jälkeen otettiin taksi alle ja surautettiin hotelli Vantaalle duunikaverin huoneeseen laittautumaan. Puoli yhdentoista maissa lähdettiin yökerhon puolelle, jossa esiintyi Anna Abreu. En ole koskaan käynyt Annan keikalla, mutta tykkäsin kyllä kovasti! Sen minkä nyt tuli kuunneltua 😀 Kovasti riitti juttua kavereiden ja vähän tuntemattomampien kanssakin ja yhden Kuopion tutunkin sieltä bongasin. Pieni on maailma!

20141108_00133620141108_001348

Ryhmä rämä. Yksi on omilla teillään!

Ryhmä rämä: Anna, minä, Birgitta ja Mari. Yksi on jossain omilla teillään!

Lauantai meni aika rauhallisissa merkeissä. Oltiin lähinnä kotosalla ja puuhasteltiin jotain pientä. Illalla saunottiin ja tehtiin porukalla tortilloja. Tyttö toimi hienosti apurina ja harjoitteli kurkun leikkaamista. Ihan normaalilla ja tylsällä veitsellä tosin! Tortillat on ehdottomasti parasta viikonloppusafkaa mitä tiedän, aina yhtä hyviä. Ens viikonloppuna voisinkin tehdä kunnon lasagnea ruuaksi 🙂 Hyvä miettiä jo maanantaina että mitä tekis viikonloppuna ruuaksi 😀 Kerran suursyömäri,  aina suursyömäri.

C360_2014-11-09-12-02-04-754

IMG_20141108_202914

Kuinkas te vietitte isänpäivää? Tyttö antoi aamulla isille lahjaksi uuden peiton sekä Livboxin ja sitten isi pääsikin salille ja me tytöt alettiin leivontahommiin. Mies toivoi snickerspiirakkaa ja sen hän sitten saikin 🙂 Reseptiä tulossa jossain vaiheessa viikkoa! Lounaalle ja päivää viettämään mentiin perinteisesti Anoppilaankin ja siellä anoppi ja mies taikoivat meille lounaaksi sisäfilepihviä kera valkosipuliperunoiden ja jälkkäriksi köyhiä ritareita!  Todella hyvää, mutta aika hemmetin tuhtia ja täyttävää 😀

C360_2014-11-09-12-00-39-862

Tommy Hilfigerin paita kirpparilta 4e!

Tommy Hilfigerin paita kirpparilta 4e!

20141109_154509

Joko te olette joulukoristeita tehneet tai ostaneet? Lueskelin eilen uutta Glorian koti-lehteä ja siellä oli tosi kivoja koristeita ja asetelmia joulua varten. Voi kun olisin kätevämpi käsistäni niin voisin tehdä itsekin jotain koristeita!

20141109_161301

20141109_161555

20141109_161506

20141109_161526

Kohta pääsen taas treeneihin ja tällä viikolla pääsinkin hyvin jumppailemaan ellei mitään ihmeellistä satu… Iskikö yhtään noi yllä olevat joulukuvat?

9 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Ihan yhtä huono olen itekin juhlimaan, ja toissaviikonloppuna kun pitkästä aikaa biletin oli sunnuntaina kyllä ihan kuollut olo. Hohhoi. Nuo paperikuuset on ihania, niistä mäkin tykkään!

  • Jonna kirjoitti:

   Täytyy vaan todeta että onneks noita reissuja ei oikeasti ole kuin pari kertaa vuodessa….

 2. Sanna kirjoitti:

  En oo joulukoristeita tehny, mut joulukortit askartelen itse (blogini: http://korttienhavinaa.blogspot.com).

  • Jonna kirjoitti:

   Oi, kiitos vinkistä! Jospa saisin itsekin tehtyä tänä vuonna kortit itse 🙂

 3. Gunagolu kirjoitti:

  Onneks ei todellakaan tule usein juhlittua. Joskus kun vähänkin erehtyy ottamaan alkoholia, niin jälkeenpäin miettii, että miksi ihmeessä kun tulee niin huono olo, vaikka en paljon joisikaan. Selvästi alhanen toleranssi ton alkoholin kanssa 😀 Usein olenkin sitten tehnyt niin, että olen lähtenyt juhliin mukaan ja juonut alkoholitonta siideriä tai olutta, vatsa kiittää seuraavana päivänä 😀

  Joululehtiä tulee kyllä selattua mutta askarteluja tehtyä vähemmän, kun tuntuu, että kämppä on jo muutenkin täynnä kaikenmaailman koriste-esinettä. Keskityn enemmän niihin jouluresepteihin… nam! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   No juu, alkoholiton siideri ei oliskaan yhtään huono juttu 😀 Tuntu et perjantaina sitä drinkkiä tuli suunnasta jos toisesta enkä näköjään enää muistanut etten niitä kovin hyvin kestä. Ens kerralla muistan 😀

 4. mikaela kirjoitti:

  Toi kuva missä tyttös leikkaa kurkkua on jotenki niin hellyyttävä ^_^ Ihanat pienet pulleat sormet!

 5. Jonneli kirjoitti:

  Voi, tuo on niin tuttua.:D Täällä myös max. pari kertaa vuodessa tulee jossain viihteellä käytyä. Tälle vuodelle toistaiseksi ainut kerta oli kesällä, ja sen jälkeen KOLME päivä meni täysin pilalle. Silloin taas vannoin ettei enää ikinä.
  Nyt olisi sitten perjantaina myös meillä firman pikkujoulut, mutta lupauduin töihin seuraavana aamuna, joten päätös oli heti selvä etten lähde viihteelle.:D Syömässä saatan ehkä käydä.
  Sitten pidetään ehkä vähän outona jos ei innosta lähteä…se on kummallista. Täytyisi olla aina kovat perustelut sille ettei lähde.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *