Hae
Palasia Arjestani

Buzzador: Vanishilla tahratonta

Pääsin vähän aikaa sitten taas mukaan buzzador-kampanjaan ja tällä kertaa sain testattavaksi ja kavereille jaettavaksi Vanishia. Tuote lienee monille tuttu ainakin televisiosta jos ei omasta käytöstä? Sain testattavaksi neljä erilaista pesuainetta, joita olen ahkerasti nyt käyttänyt. Lapsiperheessä ei pesuaineita voi koskaan olla liikaa ja tahrat on välillä melkoisen tiukassa. Pienen sottapytyn lisäksi kun perheessä on vielä kolme kissaa (joista yksi oksentelee harva se päivä) ja kaksi aktiivisesti treenaavaa aikuista niin pyykkikori tursuaa likaista pyykkiä koko ajan! Välillä tuntuu etten juuri muuta teekään kuin pesen pyykkiä tai viikkaan puhtaita vaatteita kaappiin….

C360_2014-09-14-14-00-12-534 Vanishilla on tarjolla tuotteita sekä valkoisille että värillisille tekstiileille. Tuotteita voidaan käyttää jokaisessa pesussa yhdessä tavallisen pyykinpesuaineen kanssa,  liotuksessa ennen varsinaista pesua tai esikäsittelyn yhteydessä suoraan tahroille. Kaikki Vanishin tuotteet ovat Joutsenmerkittyjä ja lähes kaikki tuotteet ovat allergia- ja astmaliiton hyväksymiä.

C360_2014-09-14-13-58-50-868

Minä sain testattavaksi Vanishi Power geeliä,  Vanish Oxi Action jauhetta,  Vanish Oxi Action white jauhetta sekä Vanish Extra Hygiene jauhetta. Geeli on tehokas esikäsittelyssä hierontapäänsä ansiosta. Sitä oon käyttänyt paljon pinttyneissä ruokatahroissa suhteellisen hyvällä menestyksellä. Ainoastaan yhdestä miehen valkoisesta paidasta ei tahrat lähteneet,  mutta kaikista muusta testaamistani tahrat lähtivät hyvin. Oxi actionia olen lisäillyt pyykin sekaan silloin tällöin,  mutta sen tehosta on vaikea sanoa mitään. Ihan samanlaisilta vaatteet vaikuttivat kuin ennenkin. Chrystal whiteen sen sijaan olen tykästynyt todella sillä se on todellakin tehnyt valkoisesta valkoista! Jää satavarmasti käyttöön jatkossakin. Extra Hygiene tappaa pyykissä olevia bakteereja olen käyttänyt sitä paljon petivaatteiden pesussa sekä silloin kun tytöllä on sattunut pissavahinko tarhassa.

Tein myös Vanishin tuotteilla tahratestin. Tuotteiden mukana tuli testiä varten valkoinen liina johon hienoin eri kohtiin ketsuppia,  voita, hampurilaiskastiketta, suklaata ja jauhelihakastiketta. Tahrojen ”pinttyneisyyden” varmistin kuivattamalla kangasta pari päivää ennen pesua. Pesupäivänä esikäsittelin tahrojen kohdat Vanish Power geelillä. Pyykin sekaan laitoin mitallisen Vanish Oxi Action Chrystal white jauhetta sekä ihan normaalia valkoiselle pyykille tarkoitettua pesuainetta. Testissä kävi vähän niin kuin uumoilinkin eli kaikki muut tarhat hävisivät, mutta jauhelihakastikkeesta jäi pienen pieni tahra! Alla kuvat ennen ja jälkeen pesun.

Ennen pesua: ketsuppia, voita, jauhelihakastiketta, suklaata sekä hampurilaiskastiketta.

Ennen pesua: ketsuppia, voita, jauhelihakastiketta, suklaata sekä hampurilaiskastiketta.

Pesun jälkeen pienen pieni tahra oikeassa yläkulmassa!

Pesun jälkeen pienen pieni tahra oikeassa yläkulmassa!

Onko teistä joku jo kokeillut Vanishia? Entä onko siellä ruudun takana monta muuta Buzzadoria?

Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältä (laita suosittelijaksi minut eli Mandi1983).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *