Hae
Palasia Arjestani

Mikä ihmeen kodistaminen?

Mikä ihmeen kodistaminen?

Heippa! Mulla on täällä edelleen suuresti ongelmia tuon ranteeni kanssa, joten en uskalla teille luvata blogitekstejä kovinkaan säännöllisesti. Ajattelin, että ehkä teenkin tällä viikolla blogitekstit videoiden muotoon tai jotakin. Ainakin pari juttua olisi mielessä..Käden kanssa on sellainen tilanne ettei sillä tällä hetkellä kovin kummoisia tehdä. Mahdollisimman paljon lepoa vaan mikä ärsyttää mua suunnattomasti! Nyt treenataan pelkkää alakroppaa, juostaan ja tehdään liikkuvuutta. Ei nekään huonoja vaihtoehtoja ole missään tapauksessa. Sain tänään lähetteen HUSiin käsikirurgiselle puolelle, jossa sitten arvioidaan käden tilanne, otetaan magneetti ja mahdollisesti leikataan. Leikkaus ei onneksi tule olemaan iso. Pikkusen koverretaan vain lisätilaa ettei luut ja rustot hankaa siellä toisiaan ja aiheuta näitä oireita mitä nytkin on. Julkisen puolen tuntien, jos leikkaukseen asti mennään, niin se tulee olemaan ensi keväänä. Hyvällä tuurilla nopeammin ja vielä paremmalla ei tarvitse operoida ollenkaan!

Mutta nyt asiaan. Alla mun viimeisin video, jossa aiheena kodistaminen! Käydään treenaamassa, puuhastellaan mökillä ja kodistetaan 🙂 Toivottavasti tykkäätte ja kestätte tämän ”vaiheen”.

2 kommenttia

  1. Hanne kirjoitti:

    Eikö viikon ruokapäiväkirjaa? ?

    • Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

      Tulee! Mulla taitaa olla rästissä viikon 33 ruokapäiväkirjakin mut se tulee ulos videon muodossa ja pikkasen eri tavalla toteutettuna ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *