Hae
Palasia Arjestani

Reissussa rähjääntyy

Huh huh, johan on päivä takana! Aamulla jo kuudelta ylös ja 8.20 junaan, perillä Turussa vaille kolome.Meinas perse puutua aika lahjakkaasti. Onneks sai välillä jalotella ja poltella hermosavut. Tuli muuten tänään polteltua savuketta ns. ympäri Suomea. Ensin Kuopiossa, sit Kouvolassa, Pasilassa ja vielä perillä Turussa. Nyt on taas toi röökin poltti karannut vähän lapasesta, mut kesän tullessa ja kesätöiden alkaessa sekin taas loppuu ja ihan hyvä, että loppuukin. Eihän se kovin järkevää ja terveellistä touhua ole..

Illalla käytiin sit Turun Sali82:lla reenailemassa. Varsin iso ja monipuolinen sali se ainakin oli! Kauheesti kaikennäköisiä vempeleitä, jota ei tämmönen mualaistyttö ees osannut käyttää.. Heitin sit hieman normaalista poikkeavan treeninkin. Pitäähän sitä reissussa ja jotain kivaa aina keksiä 😀 Sain Riinankin tekemään kaverina viikon toisen selkätreenin. Huomenna saan varmaan kiitosta 😉

Treeni meni seuraavan kaavan mukaan.

1. Leuanveto
13, 10*BW myötäotteella
9, 8*BW vastaotteella

2. Vipuvarsiveto
2*10*70kg En sit vissiin tehnyt ekaa sarjaa ihan finaaliin.. hyi minua.

3. Mave
6*115kg Tais muuten tulla ennätys!!
8*100kg
Vain kaksi sarjaa tällä kertaa. En meinannu jaksaa niitäkään. Oli vähän puhti pois ja kauhee hedari. Seli seli 😀

4a. Alatalja kapeella
14, 10*60kg
14*55kg

4b. Ylätalja leveellä
10*50kg
10*45kg
10*40kg
Nää tehtiin Riinan kans yhtäaikaa niin, et toinen teki toista ja toinen toista ja sit läpsystä vaihto. Otti aika koville. Hirmu härkä toi Riina on. Vääntää aivan kauheilla painoilla! Jäin helposti kakkoseks. Noooo, perästä tullaan 😉

Loppuun sivuvipareita istuen jokunen sarja niin, et ensin vitosilla failureen ja heti päälle kolmoset käteen ja niillä failureen. Vissiin nelisen sarjaa väänsin silla ja sit riitti. Oli olkapäät vieläkin kipeet keskiviikosta..

Tossa salin jälkeen sit grillailtiin kanaa, tehtiin lohkoperunoita, hyvä salaatti ja lisäks vielä huippu hyvä patonkia. Nam! Ehkä saattaa olla pikku pussi namiakin tuolla pöydän nurkalla 😉 Niin ja yhden lonkeronkin menin siemailemaan. No kun oli niin hyvä ja aurinkoinen ilma niin pitihän sen kunniaks ottaa. Lupaan tän reissun jälkeen ryhdistäytyä 😀

Huomenna sit heti aamusta liikkeelle ja shoppailemaan. Tiedossa vaatekauppojen tungosta ja Ikean reissu. Käskin Riinaa vähän toppuuttelemaan jos oon jotain kirjahyllyä ostamassa. Saattais olla melkonen urakka kulettaa moinen hökötys junassa 😉 Jospa sitä jotain kivaa löytäis kuitenkin kotio.

Iltapäivällä sit salilla jotain kivaa settiä rinnalle ja hauiksille ja sit taas grillaamaan. Kait sitä joutuu vähän kylillekin lähtemään!

Nyt alkaa silmät luppasta siihen tahtiin, että kuolaan kohta tähän näppikselle eli hus nukkumaan nyt! Huomenna aikanen herätys.

5 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Aivan ihanan kuulonen reissu teillä siellä! Huomennahan pitäs olla jo täys kesäkin?? Pitäkäähän hauskaa ja muistakaa viisut huomenna! Ja lisää sitä lonkeroa…….. Riinulle terkkuja, lehti lähtee! 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Mitä, poltatko sie röökii?! Hui kauheeta… Mut hirveen kokonen tumppu sulla tuossa vipuvarsivetokuvassa 🙂 t. Mari H.

 3. Anonymous kirjoitti:

  Miekin tohon samaan kiinnitin huomion, siun tupakointiin. Hyi,hyihyi. Onneksi olet lopettamassa sen kesalla. Voin sitten tulla moikkaamaan siua… ;)Eeva

 4. Riinu kirjoitti:

  Noooh, tarvii ihmisellä hiukan paheita olla… toiset kaivaa nenää ja toiset välillä hiukan tupruttelee 😉

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Paheet on parhautta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.