Hae
Palasia Arjestani

Paluu kotiin – surkea ruokapäiväkirja viime viikolta

Ruokapäiväkirjan tekeminen vähän venähti tällä viikolla. Itse asiassa meinasin jättää tämän kokonaan tekemättä, koska..noh. Ei tämä ainakaan mikän kovin inspiroiva ole! Tästä saa aika hyvin selville sen etten ainakaan ole mikään tiukkapipoinen fitness-natsi 😀 Lomalla todellakin syötiin rennosti ja herkuteltiin ihan jokainen päivä! Pienellä kauhulla odotan tulevaa Bulgarian matkaa, joka muuten koittaa jo 15 päivän päästä. Lueskelin arvosteluja meidän tulevasta hotskasta ja monet ovat kehuneet sen ruokaa maasta taivaisiin. Mitähän tapahtuu kun tällainen suursyömäri-herkuttelija pääsee all inclusive hotelliin…

Kuvia otin ruuista paljon vähemmän kuin normaalisti ja siksi toteutan tämän ruokapäiväkirjan vähän eri tavalla. Kotiin palattiin perjantaina aamuyöllä ja mullahan alkoi heti silloin joku vatsatauti, jota kesti kivasti yhteensä viisi päivää. Lähti ainakin kaikki lomakilot, jos ei muuta. Älkää siis ihmetelkö loppuviikon vähiä syömisiä. Kerrassaan mikään ei pysynyt sisällä eikä tehnyt mitään mieli syödäkään 🙁

Turkissa syötiin paljon ravintoloissa. Viime viikolle mahtui mm. tällaiset ravintola-annokset:

Maanantaina paikallinen mäkkäri & Konya Ugurlu.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetTiistaina Gümbet house illallisen merkeissä.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetKeskiviikkona päivällä Kebab 23 ja illalla Mr B Gourmet Burger. Mr B:ssä käytiin myös torstaina ennen kentälle lähtöä!

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetAamu- ja välipalaksi minä söin aika usein kananmunia ja leipää. Löysin pari leipomoakin, joista kävin hakemassa mielettömän hyviä sämpylöitä useampana päivänä.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetHerkkuina upposi päivittäin jätskiä ja joku suklaajuttu kahvin kanssa tai kirjaa lukiessa. Niin ja ravintolassa melkeinpä aina jälkkäri! Viimeisenä iltana pistettiin ihan ranttaliksi ja otettiin yhdet oluet ja siiderit parvekkeella.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetPerjantaina söin todella huonosti. Mikään ei maistunut ja sekin vähän mitä sain syötyä, tuli pihalle samoin tein.

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 presetLauantaina vatsa oli vähän rauhoittunut vatsalääkkeiden avulla ja pystyin syömään jotain ja viemään tytön firman järjestämälle Lintsi-päivälle. Siellä makkaraperunoita nassuun ja illalla vetäsin ihan issekseen purkillisen Oreo-jätskiä! Eikä tehnyt edes tiukkaa 😀

PicsArt_1440161355902Sunnuntaina vatsapöpö jylläsi taas oikein kunnolla, mutta yritin siitä huolimatta syödä suht säännöllisesti.

PicsArt_1440161735816Leipä on tullut takaisin kuvioihin ja saa siellä pysyäkin ellei homma lähde taas ihan lapasesta. Nyt ei ole ollut kovin kummoista intoa edes testailla uusia reseptejä, kun olotila on ollut vähän mitä on. Siinä mielessä odotan töihin paluuta, että saan ruokailurytmit taas tasaiseksi. Lomalla ollessa ruokailukerrat on jääneet useimpina päivinä neljään, mutta menköön nyt vähän aikaa vielä näin kun kerran näilläkin jaksaa!

Sitten arvonnan voittajaan. Arvottavana oli siis paikka hyvinvointi- ja ravintovalmentaja Hanna-Kaisa Ranisen Eroon makeanhimosta-verkkokurssille ja sen voitti itselleen Sinppa kommentilla: ”Minulla makeanhimo pääsee yltymään, kun yhdistetään liian vähäinen syöminen ja jokin negatiivinen tunnetila, olipa se sitten stressiä, turhautuneisuutta, tai ihan vain pientä alakuloisuutta. Tuolloin on hyvin hankala pitää pää kylmänä ja valita jotakin fiksumpaa suuhun pantavaa!” Onneksi olkoon Sinppa, ilmoittelen sähköpostisi Hanna-Kaisalle ja hän on sitten yhteydessä sinuun päin 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *