Hae
Palasia Arjestani

Tärkein meinaa unohtua


Oon tässä mennä posottanut ja treenannut niin into pinkeenä, et oon unohtanut kokonaan pitää kevyitä viikkoja, kele. Päätinkin sit vielä ens viikon vetää täysillä ja sit kevennellään ja huolletaan kroppaa viimesen päälle. Kevyellä viikolla jätän intervallitkin pois ja teen vain matalasykkeisiä aerobisia sekä mahdollisimman paljon venyttelyä. Kokovartalohieronnankin olen jo kinunnut itselleni. Onneks on toi talouden karvaisempi osapuoli ammatiltaan hieroja niin ei tartte siitäkään lystistä maksaa erikseen 😀

Torstaina kävin intervallin sijaan käpöttelemässä koiran kanssa pitkän lenkin jäällä. Eilen tahkosin selkää ja olkapäitä ja tänään oli sit vuorossa rintamus, hauikset sekä ojentajien pumppi. Selkä on ainakin tosi kipee, et vissiin uppos taas aika hyvin. Pitäis päästä taas fyssarillekin niin sais taas muutamat aika mojovat lukot pois selästä.

Tän päivän treenistä sain aikasiks yhden videonkin. Laatu ei ole mitään parasta sillä näköjään laitoin kameran vahingossa liian lähelle ja multa puuttuu videossa pää 😉 Muutenkin huojun ja heilun, kun oli aika raskasta. Tekniikka ei ehkä ollut siinä sarjassa mikään maailman nätein, mut voi luoja et hauikset meni jo siitä aivan järkyttävään pumppiin!

Jos eka siihen selkäreeniin sit. Kiviniemen Timppa kävi pyynnöstä katsomassa mun mavetekniikkaa, kun itestä alko tuntua, et selkä lähtee vähän pyöristymään varsinkin vikalla toistolla. Niinhän se kuulemma tekikin, mut ei mitenkään vaarallisen pahasti. Onneks huomaan sen itekin ja osaan sit lopettaa sarjan siihen. Tarkotuksena ei kuitenkaan ole pistää välilevyjä paskaks. Sain aika monessa liikkeessä nostettua pikkusen painoja. Tekniikasta ei silti tingitä, sen pitää olla kohillaan ja liikkeen mennä nimenomaan selälle, ei muualle.

1. Kapea ylätalja
8*65kg
10, 8*60kg

2. Kulmasoutu vo
7*62,5kg
8*60kg

3a. pullover köydellä
13*90 lbs
11*80 lbs
12*70 lbs
Tääkin on yllättävän rankka liike, vaikka ei ensinäkemältä ihan uskois..

3b. Kapee alatalja
15*55kg
10*60kg
10*55kg

4. Mave
7, 6*105kg
Ens kerralla vois lisätä pikkusen painoja, mut ei paljon.

5. Leveä ylätalja
12*65kg
9*60kg Hyvin hyytyi!

6. Sivuviparit kp istuen
16*6kg
13*5kg
13*4kg
13*3,5kg
14*3kg
Minimaalisilla palautuksilla.

7. Viparit kulmassa kp
14, 10*7kg
13, 10*6kg

Semmottiis setti oli se. Aika tuskaista oli olla yöllä töissä, kun toi selkäosasto alkoi mennä kipeeks. Ei oikein tiennyt miten päin olis pitänyt olla. Treenin päälle vielä 30 minsan intervalli. Oli se mun lempparicrossari varattuna niin jouduin kömpimään spinnupyörän selkään. Eihän siitä hommasta mitään meinannu tulla, kun jalat hyyty ennen kun syke nousi riittävän korkealle. Onneks pääsin seitsemän minsan kohalla mun rakkaan crossarin niskaan 😉 Nyt onkin tälle viikolle jo kolme aerobista, mut ajattelin silti käydä vielä huomenna tekemässä yhden intervallin niin saan sit tankkailla hyvin mielin loppu päivän.

Tänään sit kuuden tunnin unien voimalla jälleen salille. Tollakin unimäärällä jaksaa treenata varsin hyvin, kunhan vaan lähtee vähän aamupalan jälkeen salille. Muuten en varmaan sais itteeni ylös sohvalta koko päivänä.. en vieläkään uskaltautunut kokeilla vinopenkkiin sitä viittäkymppiä, mut ens kerralla sit. Katotaan tulisko sieltä sit enemmän kun se sama vanha kutonen.

1. Vinopenkki powersmithissä
9, 7*47,5kg
7*45kg
Tokassa sarjassa tuli nelosen kohdalla jokin ihme hyytyminen. Kaks toistoo meni siinä ihan rimpuillessa ja sit taas jakso normaalisti. Mikähän lie tullut.. Varmaan puskin tankoa jotenkin väärässä kulmassa tai jotain.

2. Vipunostot kp tasapenkillä
12, 9*10kg Uuh, mikä viilis ja pumppi!
9*8,5kg

3. Penkki kp
8, 7+1*23,5kg Ou jeah! Kyllä se vaan kulkee kun on oma muru varmistamassa 😉
8*21kg

4. Hk kp istuen
7*16kg Ja tästä sarjasta toi alla oleva päätön video 😀
10*13,5kg

5. Hk scott mutkatangolla
7, 5*32,5kg Hirrrmuinen pumppi!

6a. Hk scottkoneessa
8*18,75kg 😀 Pitää noita pikkuhiluja tunkee painoiks kun ei isommilla jaksa.
6*17,5kg
8*13,75kg

6b. Hk taljassa
10, 8*40kg
8*35kg

7. Pushdown v-kahvalla
15*90 lbs
13*80 lbs
12*70 lbs
Oon aivan in lööv tähän liikkeeseen ja varsinkin tolla v-kahvalla! 30 sekan palautukset.

8. Päänyli ranskalainen köydellä
12*60 lbs
10*50 lbs jopas hyytyi…
20*30 lbs

Joo-o. Vielä ens viikon jos jakais vääntää täysillä ni sit vois hellittää vähäks aikaa. Muutaman viikon päästä pitäis varmaan lähtee taas Tampereelle näytille kuulemaan tuomio 😀 Itse olen ainakin todella tyytyväinen viime aikojen kehitykseen. Toivottavasti jatkuu vielä samaan malliin tästä eteen päinkin.

Piti ihan käydä tänään ostamassa itselleni ystävänpäivä kukkia. Päätän joka kerta, et ostan jotain nättejä leikkokukkia, mut päädyin taas kerran hieman pidempi aikaisiin versioihin. Äipällä oli joskus vuosia sit, sillon kun asuin kotona, paljon Saint Paulioita (vaimitänenyt on?) ja mä menin ostamaan tänään pari semmosta, pinkkivalkoisia totta kai, kun oon nyt niin hurahtanut pinkkiin 😀 Veikkaan, et noi rehut heittää henkensä heti kun silmä välttää, muistaakseni kun ne on aika herkkiä kukkasia. Toivottavasti meidän kissimirri ei saa päähänsä murhata pieniä viattomia kukkia.

Nyt jäätää päässä sen verran, et on pakko mennä nukkumaan vähäks aikaa. Adios! Nii, ajattelin muuten koota tonne sivupalkkiin listan mun kaikista videoista. Jospa saisin sen vaik tässä viikonlopun aikana väsättyä. Tutkimussuunnitelmakin huutelee tuolta koneen kätköistä, mut suljen korvat edelleen hyvin tehokkaasti siltä mölyltä. Ei vaan jaksa nyt keskittyä mihinkään semmoseen. Ehkä huomenna..

Ai niin, upean ja lihaksikkaan Wemmahin blogista oli tosi hyvä juttu uudessa ProBodyssä! Kannattaa lukea!

Yksi kommentti

  1. Emma kirjoitti:

    Heippa Jonna, kiitos paljon tuosta maininnasta täällä =)!Kovia treenejäToivoopiEmma Wemmah!;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *