Hae
Palasia Arjestani

Jos vähän skumppaa…. Viime viikon ruokapäiväkirja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAViime viikko oli siitä poikkeuksellinen viikko, että mulla oli peräti kaksi blogiin liittyvää tapahtumaa: keskiviikkona Akvamariinilla bloggaajaviikko ja perjantaina A-lehdillä Blog Awardsit. En ole kauhean hanakka juoksemaan missään kekkereissä, koska ne sekoittavat muuta aikataulua paljon. Jos kuitenkin sattuu joku todella mielenkiintoinen tapahtuma niin järkkäilen treenit ja muut menot niin, että pääsen mukaan hauskanpitoon. Perjantaina otin pitkästä aikaa vähän skumppaa ja viiniä ja kävin pyörähtämässä baarissakin. Homma oli kuitenkin sen verran maltillista, että lauantaina heräsin suht pirteänä ja touhusin ihan normaaliin tapaan.

Tällainen oli mun viime viikon ruokapäiväkirja!

Maanantai

Aamulla 45 minuutin hölkkä + vatsatreeni kotona. Iltavuoroon töihin.

PicsArt_10-09-11.00.15Ennen lenkkiä itsetehtyä sämpylää päällisillä, vitamiinit, vettä ja kahvia // ennen töihin lähtöä marjasmoothie, jossa banaania, avocado, siemensekoitusta, protskujauhoa, pari dl marjoja ja mantelimaitoa // töissä lounaalla kesäkurpitsalasagnea // välipalana töissä Skyr-rahka, omena ja pähkinöitä (ei kuvaa) // iltapalaksi pinaatti-kinkkuomeletti ja tomaattia.

Tiistaia

Illalla mobbaustunti 1h + kävelyt treeneihin ja kotiin, yhteensä 5km.

PicsArt_10-09-11.03.06Aamupalaksi pinaatti-kinkkuomeletti, sämpylä päällisillä, vettä ja kahvia // välipalaksi manteleita, kahvi ja omena // lounaalla kesäkurpitsalasagnea // ennen treeniä pari kauraleipää päällisillä // treenin jälkeen protskujuoma (ei kuvaa) // iltaruuaksi lohkoperunoita, anopin tekemää lihakastiketta ja höyrytettyjä vihanneksia.

Keskiviikko

Ei treeniä. Töiden jälkeen visiittii Akvamariinilla.

PicsArt_10-09-11.04.43Aamupalaksi itsetehtyä hunaja-kaurasämpylää päällisillä, omenaa, vettä ja kahvia // välipalaksi omena ja kahvi // lounaalla kesäkurpitsalasagnea // akvamariinilla maisteltiin uusia Skyrrejä sekä Yosa Sport jogurtteja // kotimatkalla bussissa banaani // iltaruuaksi omeletti ja porkkanoita // iltapalaksi mandariinia (ei kuvaa).

Torstai

Illalla crossfit-treeni 1,5h + kävyt treeneihin ja takas, yhteensä 5km.

PicsArt_10-09-11.57.09Aamupalaksi sämpylää päällisillä, vettä ja kahvia // kiire töissä, ei välipalaa // lounaalla jauhelihaa ja kasviksia // ennen treeniä sämpylää päällisillä ja Elovena-välipalakeksi // iltaruuaksi riisiä ja pekoniin käärottyjä broiskuja sekä vihanneksia // iltapalaksi pari mandariinia.

Perjantai

Illalla Blog Awardsit.

PicsArt_10-09-11.58.39Aamupalaksi perinteiset sämpylät, vettä ja kahvia // välipalaksi töissä Skyr, omenaa ja kahvi // lounaalla riisiä ja pekoniin käärittyjä broiskuja // iltapäivällä maapähkinävoi-banaanismoothie (ei kuvaa) // illan aikana jokunen lasi viiniä ja skumppaa // Awardseissa illallinen buffetista // yöllä kaksi tuplajuustoa Mäkkäristä ennen kotiin lähtöä.

Lauantai

Ulkoilua tytön kanssa ja kotona puuhastelua.

PicsArt_10-09-11.59.54Aamupalaksi kauraleipää kinkulla ja juustolla, paistettu kananmuna, kahvia ja vettä // iltapäivällä uunissa tehtyjä lämppäreitä // kahvin kanssa pari palaa suklaata // ennen saunaan lähtöä banaania (ei kuvaa) // iltaruuaksi lankkupottuja, makkaraa (lihaa 87%) ja salaattia.

Sunnuntai

Iltapäivällä crossfit-treeni 1,5h + kävelyt treeneihin ja kotiin, yhteensä 5km.

PicsArt_10-09-12.01.37Aamupalaksi ruisleipää päällisillä, mandariini, kahvia ja vettä // ennen treenejä iso lautasellinen mysliä maidolla + banaanilla // treenin jälkeen palkkari + banaani (ei kuvaa) // ruuaksi riisiä, kanaa ja vihanneksia (ei kuvaa ) // iltapalaksi kinkku-paprikaomeletti (ei kuvaa).

Tällaisilla eväillä viime viikolla. Sunnuntaina ei näköjään kamera ole laulanut ollenkaan tai sit kuvat on edelleen kameralla… Mä käyn kerran viikossa vaa´alla ja paino pysyy koko ajan 64-65 kilon tietämillä eli ruokaa näyttäisi tulevan mun kokoon nähden ihan riittävästi. Herkkuja ei tehnyt viime viikolla mieli ollenkaan, joten en niitä syönytkään. Jostain kumman syystä olen yhtäkkiä oppinut tykkäämään valkoviinistä ja sitä joinkin jokusen lasillisen Blog Awardseissa. Joskus voisi kokeilla ihan ruokajuomanakin viikonloppuna 🙂

Oletteko te yhtään viinin ystäviä? Onko suositella jotain todella hyvää?

6 kommenttia

 1. Jonna85 kirjoitti:

  Riesling-viinit on ihania.. 😛 Kokeileppa! 😉

 2. Jonna85 kirjoitti:

  Ja, juu.. Viiniystävä olen totta tosiaan, viininmaistelu-kurssit ja muut ovat ihan parhautta! 😉 Viinien ihmeellinen ja kiehtova maailma on vienyt minut ihan mennessään.. Ja mikä parempaa kuin hyvä viini yhdistettynä hyvään ruokaan! 😉 <3 Nyt suunnitteilla viinikaappi, uusi viinikurssi ja viinimatka Eurooppaan!

  • Jonna kirjoitti:

   Mä en punaviineistä juuri välitä (vielä), mutta valkkareiden maailmaan sukeltelen pikku hiljaa. Viinikurssi kuulostaa mielenkiintoiselta!

 3. Laura K. kirjoitti:

  Valkkarit on hyviä, mut punaviiniä ei voi kyllä juoda :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.