Hae
Palasia Arjestani

Hapokasta

Uusi etureisitreeni oli käytännössä ihan yhtä paha kuin paperillakin, tai oikeestaan puolet pahempi. Sykkeet oli koko ajan noin miljoona ja hikeä tuli yhtä monta litraa. Meinasin kuolla, ihan oikeesti. Kuolema kuittaa jalkatreenit vai miten se oikein meni 😀

Ei mulla tällä hetkellä sen kummempaa asiaa ole kuin toi treeni. Mun elämä on kerta kaikkiaan niin tylsää kuin olla ja voi. Heinäharavalla on hauskoja juttuja, menkää sinne lukemaan 😀

Kaikissa liikkeissä 60 sekan palautukset. Selvästi mut yritetään päästää päiviltä.. Huomenna en ees pysty juoksemaan karkuun. Kropan jatkeena tulee olemaan vain kaksi tönkköä palikkaa, helppo saalis siis.

1. Reidenojennus
13*50kg
12*45kg
14*40kg
12*35kg

2. Smithkyykky
12*90kg
13*80kg
15, 13*70kg
Ei helvetti soikoon, hyvä kun tajuissani pysyin..

3. Prässi
14*185kg
12*175kg
13*165kg
12*155kg
Uuuh.. Tähtiä näkyi, ei juuri muuta.

4. Pohkeet seisten omalla painolla
32, 16, 15, 14
Toisessa sarjassa tuli vähän vaikeuksia, kun pohkeet meinas krampata joka toistolla. Koski ja särki joka kohtaa. Tässä vielä 30 sekan palautukset.

Nyt se on taas viikoksi ohi! Toivottavasti parissa viikossa alkais tääkin treeni vähän helpottaa niin, että pystyis suht normaalisti ees hengittämään jossain välissä. Läähätin kuin kapinen sika läpi koko treenin.

Tässä teille muatallouslommiittaja. Näytin kuulemma siltä 😀

Jep nyt iltapalalle ja tutimaan. Huomenna sit niiden takajalkojen vuoro saada osakseen samanlaista kidutusta..

Hei, mitä muuten sanoisitte jos joku laulelis tätä biisiä teidän korvan juuressa jatkuvalla soitolla? Jäiskö päähän soimaan? 😀 Kakkaa lumella, kakkaa kakkaa kakkaa lumella, laalallaa, kakkaa lumella… Voi viddu. Jos osaisin niin laittasin ton biisin soimaan tänne blogiin. Aina kun joku klikkais ittensä tänne niin taustalle pärähtäis kakkaa lumella 😀 Eiks ois hyvä??

2 kommenttia

  1. Propofol kirjoitti:

    Hahahahaaa… Minnesotan Mirja hyökkäs sieltä, onko lehmät lypsetty ja piimät kirnuttu XD

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Juujuu, totta kai 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.