Hae
Palasia Arjestani

Testissä Joosua Visurin vatsatreeni

Testissä Joosua Visurin vatsatreeni

Jos minä jotain vihaan niin se on vatsojen treenaaminen. Olen yrittänyt löytää liikkeitä, joita jaksaisin tehdä edes kerran viikossa, mutta ei niin ei. Jännästi jätän vatsat aina treenin loppuun ja sitten onkin jo kiire kotiin. Lopun varmaan arvaatte. Tekemättä jäi! Vatsoja olisi hyvä tehdä ainakin pari kertaa viikkoon ihan jo hyvän keskivartalotuen vuoksi. Vahvoja vatsalihaksia tarvitaan normaalissa arjessa, painavien asioiden nostamisessa, kävelemisessä sekä salilla mm. kyykkäämisessä sekä maastavedoissa. Jos keskivartalo on heikko, voi sattua pahastikin, kun kehon tuki puuttuu raskaissa liikkeissä. Ehkä pitäisi alkaa tekemään joissakin treeneissä vatsat ensimmäisenä, mutta esim. ennen kyykkytreeniä tätä virhettä ei kannata tehdä. Tekniikkaa on hankalaa pitää jämäkkänä, jos vatsat on jo aivan väsyneet.

Sain uusimman Sport-lehden kotiin, koska siellä oli minustakin pieni juttu (wohoo! 15 minutes of fame!). Silmiini sattui Ristiote-kanavalta tutun Joosua Visurin vatsatreeni, jonka luvattiin kestävän vain 5 minuuttia. Voisiko oikeasti 5 minuutin treeni olla tehokas? Sitä lähdin testaamaan sunnuntaina. Ja kyllä, treeni oli todella tehokas ja taitaa jäädä mun ohjelmistoon. Ainakin vähäksi aikaa 😀 Suosittelen kokeilemaan! Alla video treenistä. Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, niin saat jatkossa ilmoituksen aina kun uutta sisältöä ilmestyy. Kanavan tilaaminen ei maksa mitään 😉

Edellinen postaus: Treenipostausten top 10 suosikit

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

6 kommenttia

  1. Paula kirjoitti:

    Heippa!
    Kattelin tuon videon tuossa, niin pakko sanoo et kantapää kosketukset onnistuu kun siirrät ne kantapäät lähelle peppua lattialla ? ? vink vink!! Eikö?

    • Jonna kirjoitti:

      Ihan hirveen hyvä vinkki hei! Ei edes tullu mieleen 😀 *huutonaurua*

  2. Asta kirjoitti:

    Itellä kanssa jäänyt noi vatsojen tekemiset eli taidanpa tänään kokeilla tuota. Kiitos inspiksestä! 🙂

  3. librarydirector kirjoitti:

    Jonna, thanks so much for the post.Really thank you! Great.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *