Hae
Palasia Arjestani

Lautasella viime aikoina #2

Ruokajuttuja toivotaan koko ajan ja erityisesti postauksia, joissa kerron mitä mun ruokavaliooni kuuluu, joten tässäpä teille lautasella viime aikoina #2! Varsinaista ruokapäiväkirjaa en ole tehnyt hetkeen. Suunnitelmana oli tehdä ainakin kolmen päivän ruokapäiväkirja viikonlopulta, mutta unohdin heti lauantaina kuvata ja kirjata ruuat ylös. Kun ei ole sellaista hetkeen tehnyt, niin joutuu taas vähän harjoittelemaan. Yritän syödä arkisin siististi ja tasaisesti. Herkut jätetään viikonlopulle ja silloinkin pidetään järki päässä. Keräilen koko ajan reseptejä ja tykkään kokeilla kaikkea uutta, mutta samalla haluan myös pitää tietynlaisen vapauden kokkailussa. Tämän takia en varmasti koskaan pysty sitoutumaan tarkkaan viikottaiseen ruokalistaan.

Käytän kokkailussa mahdollisimman paljon hävikkiruokaa ja suorastaan rakastan punalappuisia tuotteita kaupoissa! Joskus lähden kauppaan ilman suunnitelmaa, ainoana ajatuksena punalaputetut tuotteet. Jonkunlaista hulluutta kai tämäkin, mutta hemmetin hauskaa! Noh, mennäänpä sitten katsomaan mitä meidän lautasella on viime aikoina näkynyt.

Lautasella viime aikoina #2

lautasella viime aikoina #2

Lounaaksi salaattia, jossa lohisuikaleita (-30%), fetajuustoa, pöydälle pyörimään jäänyt persimon ja sekalaisia vihanneksia. Persimonin ja suolaisen lohen ja fetan yhdistelmä toimii jumalaisen hyvin!

lautasella viime aikoina #2

Miehen tekemä jauhelihapihvi cheddarilla, pakastevihanneksia pannulla pyöräytettynä ja hyvin maustettuna sekä silmusalaattia (-30%).

Erään päivän kiireessä kotona kasattu lounas töihin: jauhelihaa (-30%)+kesäkurpitsaa, pakastevihanneksia ja silmusalaattia (-30%).

Anoppilassa perunaa, uunijuureksia ja uuniseitä. Mielettömän hyvää!

lautasella viime aikoina #2

Välipalaksi maustamatonta jogurttia, banaania, mustaviinimarjoja ja maapähkinävoita.

lautasella viime aikoina #2

Iltaruuaksi broilerin sisäfilettä (-30%), pakastewokvihaneksia pannulla pyöräytettynä ja hyvin maustettuna kera nuudelien. Varsinainen pikaruoka!

Lounaaksi tuorehernekeittoa pekonisilpulla (resepti tulossa):

lautasella viime aikoina #2

Anopin tekemää makaronilaatikkoa pannulla paistettuna kera pakastevihannesten.

Iltaruuaksi lohitortilloja perjantaina. Kaupasta hain ainoastaan lohen (-30%). Kaikki muu löytyikin omista kaapeista! Tortillat toimii aina ja niihin voi tunkea väliin mitä vain 🙂

lautasella viime aikoina #2

Töihin ostettiin kollegan kanssa (hän jäi eläkkeelle ja minä pois vakkarihommista) Kakkugalleriasta pari kakkua, Fazerilta masikkaleivoksia ja minä leivoin vielä brookies-suklaakeksejä. Kaikkia maistelin vähäsen ja herkkuahan ne olivat, slurps 😉

Näiden kuvien perusteella voisi luulla, että syön esim. lihaa tosi paljon. Lihan osalta viikot vaihtelevat todella paljon ja välillä on viikkoja etten syö punaista lihaa ollenkaan. Mennään aina vähän sen mukaan mitä kaupasta löytyy ja mitä anoppi laittaa meille mukaan. Aamupalaksi syön usein smoothieta, puuroa tai munakkaan. Lounaalla keittoa  tai salaattia, välipalaksi masutamatonta jogurttia kera marjojen ja hedelmän tai tuorepuuroa. Iltaruuaksi milloin mitäkin ja iltapalaksi munakasta, leipää juustolla ja vihanneksilla tai munakasta. Tämä on se perusrunko millä energiaa on piisannut ja treenit kulkeneet järkyttävän hyvin!

Mitä sinä olet syönyt viime aikoina ja käytätkö punalaputettuja tuotteita?

Edellinen postaus: Viimeinen työpäivä taputeltu vakiduunissa!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.