Hae
Palasia Arjestani

Superhelpot rusina-kaurakeksit

rusina-kaurakeksit

Aina kun teen itse kotona keksejä, mietin miksi teen niitä niin harvoin? Voiko oikeasti olla helpompaa tapaa saada kahvipöytään tai herkkupäiväksi todellista nannaa? No ei! Mies toivoi isänpäiväksi toscapiirakkaa ja toisena listalla olivat rusina-kaurakeksit, joten tässäpä teille jo niiden ohje. Kaurakeksit ihan kaupastakin ostettuna häviää meillä hetkessä ja samoin kävi, kun kesällä tehtiin mökillä perinteisiä kauralastuja. Muistatteko niitä, joita tehtiin aina lapsena kotona? Tai ainakin meillä tehtiin. Ne olivat niin helppoja tehdä, että lapseltakin onnistui vaikka itsekseen. Nämä rusina-kaurakeksit ovat superhelppoja tehdä eikä näiden tekemiseen tarvita juurikaan aikaa eikä vaivaa. Rankin osuus on uunin vahtiminen etteivät herkät kaurakeksit vain pääse palamaan! Niinkin on joskus käynyt…Noh, tekevälle sattuu ja seuraavan kerran ainakin muistin vahtia uunia.

Rusina-kaurakeksien alkuperäisen reseptin löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *