Hae
Palasia Arjestani

Viikon 49 ruokapäiväkirja – mässäilyä laivan buffassa

viikon 49 ruokapäiväkirja

Hola, se olis sunnuntai ja aika jakaa teille viikon 49 ruokapäiväkirja elikkäs tarkastella minun syöminkejä kyseiseltä viikolta. Viikko 49 oli hieman poikkeuksellinen viikko, sillä silloin oli itsenäisyyspäivä ja meidän laivareissu Tukholmaan. Laivalla syötiin hyvinkin rennosti, mutta alkuviikon otin ihan normaalisti. Laivalta en ostellut itselleni mitään ja yleensäkin reissuilla keskityn lähinnä ruokapuoleen 😀 Ruoka jos joku saa minut aina iloiseksi! Tätä asiaa mies jaksaa aina hämmästellä…

Mennäänpä sitten katsomaan miltä viikon 49 ruokapäiväkirja näyttää!

MAANANTAI

Viikon 49 ruokapäiväkirjaTöissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja kananmunia, hapankaalia, paprikaa ja kurkkua + kupillinen teetä

9.10 teetä ja mandariini

11.15 puuroa marjoilla ja maapähkinävoilla

14.30 hera ja banaani

treeni crossfit-salilla, treenin jälkeen palkkari

19.00 riisiä, parsakaalia, nyhtökaurapihvejä ja paprikamajoneesisa

TIISTAI

Viikon 49 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15.00

5.20 kauraleipää juustolla ja kananmunalla, omenaa ja teetä

9.15 teetä ja Elovena-keksi

11.20 puuroa marjoilla ja maapähkinävoilla

14.30 banaani ja hera

15.30 tytön joulujuhlassa muki glögiä ja pipari

treeni crossfit-salilla (etu- ja takakyykkyä), treenin jälkeen palkkari

19.30 nyhtis-sänkkäri, jossa Lidlin kaurasydän, oivariinia, juustoa ja nyhtökaurapihviä, lisäksi kipollinen vihanneksia

KESKIVIIKKO

Viikon 49 ruokapäiväkirja

Töissä 12.30-20

7.00 kauraleipää juustolla ja kananmunalla, prodevanukas ja teetä

ennen töitä osteopaatilla käynti, koska niskat aivan jumissa ja kauhea päänsärky

12.15 osteopaatilta töihin juostessa Picnicin vihersmoothie

15.00 Picnicin talvi-patonki, jossa kinkkua, tuorejuustoa ja jotain muuta juustoa (koska juusto <3)

20.30 anopin tekemää makaronilaatikkoa ja parsakaalia

jälkkäriksi Elvona-keksi

TORSTAI (vapaata, jee!)

Viikon 49 ruokapäiväkirja

9.00 kauraleipää juustolla ja kananmunalla, omenaa ja teetä (ehkä mun lemppariaamiainen!)

12.10 makaronilaatikkoa, parsakaalia ja ruisleipä leikkeleellä, juustolla ja kurkulla

14.00 anoppilassa pala Daim-kakkua

17.45 laivalla jouluinen buffa (ainakin Mariellalla oli tosi hyvät ruuat!)

illalla cappucino laivan kahvilassa ja yksi lakupiippu hytissä

PERJANTAI

Viikon 49 ruokapäiväkirja

8.30 meriaamiainen laivan buffassa (vedettiin navat pinkeiksi!)

14.00 Tukholmassa Ben&Jerry´sillä rocky road -annos

16.15 hytissä omena ja välipalakeksi (otin niitä reilusti mukaan)

18.00 Ocean grillissä bursa-ateria (ihan ok, ei mikään maata mullistava)

jälkkäriksi kahvilassa porkkanakakkua ja jäälatte (mielettömän hyvää!)

LAUANTAI

viikon 49 ruokapäiväkirja

11.15 anoppilassa sämpylä juustolla ja vihanneksilla, joulutorttu ja teetä (ei syöty laivalla ollenkaan aamiaista)

13.00 kotona kauraleipää juustolla ja kananmunalla, protskuvanukas ja teetä

jokunen after eight -suklaa

16.15 omena ja välipalakeksi

19.30 ranskalaisia, nakkeja ja lihapullia

keksejä, juustoa ja hilloa

SUNNUNTAI

viikon 49 ruokapäiväkirja

9.30 ruisleipää juustolla ja kananmunalla, protskuvanukas ja teetä

13.00 anoppilassa perunamuussia, seitä ja katkarapuja ja salaattia

jälkkäriksi vanukasta (Lidlin)

17.00 omena

sirkusakrobatia-treenit

19.30 ruisleipä juustolla ja kananmunalla, kreikkalaista jogurttia, marjoja ja maapähkinävoita

Maanantaina tein ensimmäistä kertaa elämässäni nyhtökaurapihvejä ja ne onnistui todella hyvin! Yritän pikku hiljaa tyhjennellä pakastinta ja tämä nyhtökaurakin löytyi pakastimen uumenista, joten ruokaa varten ei tarvinnut käydä edes kaupassa, parasta! Meiltäkin löytyy aina kaapeista ainekset ruokaan, jos vain alkaa kaivelemaan ja tällaisia päiviä onkin hyvä pitää välillä. Tiistaina tein samaisista pihveistä hyvät sänkkärit iltaruuaksi. Keskiviikkona kävin osteopaatilla ennen töitä. Olin valmistautunut ja hakenut jo ennen osteopaattia itselleni Picnicistä smoothien ja patongin töihin. Smoothien hörpin kävellessä töihin, koska aikaa ei olisi ollut istua alas ja siemailla sitä rauhassa. Torstaina lähdettiinkin sitten laivalle, jossa syötiin tosi hyvä joulubuffa laivan ravintolassa. Mariellalla oli tosi ihana kahvila, jonne kondiittori tekee päivittäin korvapuusteja ja leivoksia. Kävin ekana iltana siemaisemassa siellä ison cappucinon ja toisena iltana otin jälkiruuaksi palan porkkanakakkua ja jäälaten. Molemmat todella hyviä! Viikonloppu menikin ruokien osalta vähän niin ja näin. En juurikaan mieti viikonloppuisin ruoka-asioita, vaan syön silloin kun on nälkä ja mitä tekee mieli. Pysyy balanssi hommassa!

Miltäs viikon 49 ruokavalio näyttää?

Edellinen postaus: Tänäkin vuonna joulukortit lähetettiin viime tipassa

Palasia arjestani Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

2 kommenttia

  1. Heini kirjoitti:

    Aina katson näitä ruokapäiväkirjoja kuola suupielistä valuen, ihanan monipuolista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.