Hae
Palasia Arjestani

Kauan kadoksissa ollut leipomisinto

Kauan kadoksissa ollut leipomisinto

Hola ja hyvää perjantaita toverit! Ihanaa kun viikonloppu on taas ovella ja saa rentoutua ja tehdä vain omia juttuja. Mun viikonloppuun tulee kuulumaan vähän kaappien koluamista, käsitöitä, treenaamista, ruuan kanssa puuhastelua ja vain chillailua. Onneksi tälle viikonlopulle ei ole minkäänlaisia suunnitelmia eli voi mennä ihan flown mukana. Kiitos mun hienon siivoustaulukon kotona ei odota kauheaa kasaa kotihommia, ainoastaan pari pientä juttua. Aion tehdä nuo hommat heti alta pois kotiin päästyäni, joten nekään eivät estä minua nostamasta jalkoja kohti kattoa ja pitämästä Love island -maratonia. Kai te olette jo löytäneet Mtv:n sovelluksesta Australian Love islandin!? Löysin Netflixistä viikko sitten myös aivan loistavan sarjan: How to get away with murder. Sitä olen tykittänyt myös jakson pari aina kun ehdin!

Moni teistä on kysellyt miksi reseptejä ei ole enää ilmestynyt entiseen tahtiin. Minulla ei ole tähän mitään yksiselitteistä vastausta. Tai järkevää vastausta ylipäänsä. Ehkä ideapankki vain ehtyi, kun tykitin yhteen aikaan reseptin päivässä blogiin. Kaikkeen väsyy, kun mennään liiallisuuksiin. Pakko silti sanoa, että kaipaan noita aikoja, kun ideoita pulpahteli päähän tuon tuosta. Vietin silloin keittiössä kaikki illat. Nyt tämä samainen into on alkanut taas nostaa päätänsä ja viikonlopulle on ainakin kaksi uutta reseptiä testattavana! Kädet suorastaan syyhyävät vispilän varteen kiinni.

Tämän tauon aikana olen kerännyt aika kattavan pinon testattavia reseptejä. Ostin itselleni suuren kierrevihkon jonne liimaan lehdistä leikeltyjä reseptejä. Lisäksi olen tallentanut pinterestiin sekä blogloviniin isot kasat erilaisia reseptejä. Mun pinterest-tilin löydät halutessasi täältä. Keräättekö te johonkin reseptejä talteen? Käytättekö niitä usein? Mikä siis estää kokeilemasta uusia herkkuohjeita vaikka joka päivä? Aika. Ajan pirulainen ei tahdo riittää ihan kaikkeen ja arkena sitä yrittää suoriutua keittiöhommista mahdollisimman nopeasti. Monesti saatan suunnitella aamulla, että iltaruuaksi kokkaan jotain aivan uutta, mutta illalla olen niin väsynyt, että valmistan vain jotain mahdollisimman nopeaa. Surullista kyllä, mutta sitä se arki välillä on. Enkä ole muuten vieläkään oppinut suunnittelemaan viikon ruokalistaa etukäteen! Sen jos oppisi tekemään, niin voisi jo viikonloppuna ostaa kaikki tarvittavat raaka-aineet ruokiin.

Tänä viikonloppuna aion leipoa ainakin after eight mokkapaloja ja tehdä ruuaksi jotain ihan uutta! Jei, kauankadoksissa ollut leipomisinto on taas löytynyt 😉

Edellinen postaus: Kirpparit tuhosivat ostolakkoni – Viikon 2 rahapäiväkirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *