Hae
Palasia Arjestani

Vinkkejä tofun paistamiseen ja käsien treenaamiseen (+video)

Vinkkejä tofun paistamiseen ja käsien treenaamiseen

Tofun paistamien ja käsien treenaaminen kuuluvat hyvinkin tiiviisti yhteen. Pannun käsittelyyn tarvitaan hyviä käsivoimia ja tofua taasen käsimuskeleiden kasvatukseen 😀 No joo, julkaisin siis eilen videon, jossa käytiin ensin Tomin kanssa treenaamassa käsiä ja sen jälkeen paistelin kotona tofua. Kannattaa tsekata video, koska Tomi heittää videolla muutamat pro-tason tipsit käsien jumppaamiseen ja paremman tuntuman saamiseen. Miten voikaan niin pienillä asioilla saada entistä paremmin treenin perille!? Ihan käsittämätöntä. Videolta näette, että tekee tiukkaa minullekin, vaikka painot on pienet.

Tykkään itse katsella juuri tällaisia vlogi-tyyppisiä videoita, joissa on vähän kaikkea. Ehkä juuri sen takia teen sellaisia itsekin. Pelkkiä ruokavideoitakin on tulossa jossain vaiheessa, mutta pääasiassa mun sisältö on juuri tämän videon kaltaista. Pätkiä mun elämästä sieltä täältä: arjen palasia. Kuvaan paljon omia tekemisiäni kotona, salilla ja mökillä. Joskus käydään jossain muuallakin, mutta ei läheskään joka videossa. Sitähän se arki on (ainakin meillä). Välillä on melko haastavaa kuvata videoita, jos ei ole tapahtunut mitään erikoista tai ei ole yksinkertaisesti mitään annettavaa. Samahan se on tämän bloginkin kanssa. En tee mitään väkisin. Jutun ja videoiden aiheet lähtee omasta intohimosta ja mielenkiinnosta asioita kohtaan. Kovasti kiinnostaisi tehdä erilaisia diy-juttujakin, mutta niihin ei tahdo löytyä aikaa. Haluaisin ommella, kutoa, virkata ja värkätä. Nyt projektina on menossa yhdet villasukat loppuun ja tytölle uusia housuja. Haluaisin alkaa virkkaamaan meille peittoa ja töihin avainnauhaa. Haluaisin kokeilla uusia reseptejä ja leipoa herkkuja. Pitänee oikeasti voittaa lotosta, niin voin alkaa toteuttamaan itseäni. Työ kun haittaa pahasti kaikkea muuta 😀

Tofua en ollut edes maistanut ennen vegaaniselle siirtymistä. Ensimmäisellä kerralla siitä ei tullut kovinkaan hyvää, mutta nykyään ei ole mitään ongelmaa! Videolla jaan mun parhaat vinkit tofun paistamiseen. Pienen amatöörimäisen mokankin kyllä onnistun tekemään, mutta lopputulos on siitä huolimatta priimaa. Taidanpa taas tänään värkätä iltaruuaksi jotain tofusta 😉

Mun muita videoita pääset katsomaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa kertakaikkisen mitään 🙂

Edellinen postaus: Viikon 31 ruokapäiväkirja – Lepoviikko salilta

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

4 kommenttia

 1. Heini kirjoitti:

  Noi arjen palasia -videot on iha lemppareita joten kiva jos tykkäät itekin tehdä niitä ?? Löysin vasta muutamia viikkoja sitten sun youtubekanavan ja nyt oon kattellu jo varmaan suurimman osan videoista 🙂 blogia seurannut pidempään ja täällä tykkään erityisesti ruokapäiväkirjoista!

  • Jonna kirjoitti:

   Jes, kiva kuulla! Niitä on just hauska tehdä kun voi ottaa pätkiä sieltä täältä pitkin viikkoa ?

 2. Riikka kirjoitti:

  Kiitos tofuvinkistä! Mähän oon aina paistanu just sellasta märkää settiä 😀 😀 täytyy koittaa ny tollasta rapsakkaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.