Hae
Palasia Arjestani

Tämmöstähän tää taas..

Lauantain tankkauksen ansiosta alkuviikosta on riittänyt virtaa vallan mainiosti, mutta jo nyt huomaa että energiat on ehtymässä ja vanhat epäilykset ja alakulo valtaa taas tilaa pään sisällä. Välillä kunto näyttää edistyvän hyvin ja nään siellä täällä muutoksia ja hetkeä myöhemmin oon taas varma, että koko touhu on täysin turhaa ja tulen jäämään auttamattoman löysäksi. Ja sillonhan en aio lavalle ees nousta, oli dieettiviikkoja ja työtä takana vaikka kuinka paljon. Kunpa lähtökunto vaan olis ollut parempi niin ei tarttis olla huolissaan koko ajan! Mutta näillä mennään kun en muutakaan voi. Mielessä on myös käynyt ajatus, että onko mulla koskaan ees mahdollisuutta päästä kovin kireeseen kuntoon? Kun ei tuo lihaskaan tartu kovin nopealla tahdilla.. Entä jos kaikkien kroppaa ei ole tarkoitettu kisaamaan ja pudottamaan rasvaprosenttia änkyräkireisiin lukuihin? Täytyy yrittää vaan ajatella positiivisesti ja jatkaa eteen päin valmentajan määräämillä ohjeilla. Loppuviikosta se taas nähdään, että onko kroppa reagoinut ketopäiviin ja tankkaukseen millään tavalla. Viime viikolla ei ainakaan paino tullut alas päin juuri ollenkaan. Tahti vaan hidastuu koko ajan, vaikka rasvaa on kropassa vielä vaikka millä mitalla. Jalat kiristyy todella hitaasti mikä ihmetyttää suuresti, koska edellisellä dieetillä ne kiristyi varsin hyvin ja ihan ongelmitta. No, täytyy muistaa vaan puristaa pakaroilla niin hyvä tulee 😀 Treenin jälkeiset aerobiset on tällä menolla hyvinkin lähellä… Hyi.

Sunnuntaina tein mökillä ennen junaan lähtöä melko yksinkertaisen etureisitreenin. 5 sarjaa etukyykkyä ja 5 sarjaa takakyykkyä, välillä 10 sekunnin negatiivisilla ja välillä nopeasti pumpaten. Sain tolla tyylillä rasvamakkarakoivet niin kipeiks ettei mitään rajaa! Mukava raahata tämmösiä jäykkiä tukkeja perseen jatkona..

Eilen salilla selkää ja pohkeita. Treenin alkuun vapari muutaman kerran läpi ja pikku poset.

1. Leuat mo 6*5kg+4*BW
2. Leuat kapealla kahvalla 8, 7*BW
3a. Mave 3*7-10*70-80kg
3b. Vipuvarsiveto 3*7-10*50-55kg
4. Kulmasoutu kp 10, 8*25kg/8*25kg+6*17,5kg
5a. Kapea ylätalja 2*9-11*40kg
5b. Leveä alatalja 2*10-12*40kg
6. Pohkeet seisten koneessa 3 pudotussarjaa joka sarjaan aloituspainoja nostaen

Tänään sit kolmas ja viimenen treeni ennen lepopäivää. Rintaa ja hauista vuorossa.

1. Vinopena smith 10*40kg/7*45kg+8*35kg+6*30kg/8*40kg
2a. Pena kp 3*9-12*17,5kg
2b. Pullover kp 3*13-16*15kg
2a. Vipunostot ristitaljassa 2*10-12*10kg
2b. Peckdeck 2*9-12*15-20kg
3. Ristitalja alhaalta istuen 2*12-15*7,5kg Tää oli loistava liike!
4a. Vipuvarsiscott 3*8-11*5-7,5kg
4b, Hk kp seisten 3*8-12*6,5-8kg
5a. Hk taljassa tangolla 3*10-13*20kg
5b. Hk köydellä taljassa 3*10-15*15kg

Loppuun vatsoja jos jonkinlaisia

Jees, huomenna lepiä salilta. Aamulenkkiähän tahkotaan totta kai, ne ei häviä kyl yhtään mihinkään. Eipä siinä, ihan mukavia ne on! Eva-kisukin on taas palannut kotiin kera megaluokan juoksun. Onneks oon täällä muutaman sadan kilsan päässä niin ei tartte kuunnella sitä huutoa 😀 Ei vaiskaan, antasin vaikka vasemman pakarani jos pääsisin jo kotiin. Päivä päivältä ikävä vaan pahenee eikä sekään yhtään helpota dieettiä tai sen etenemistä.. Kuukausi enää ja sit pääsen himaan, jeeeeee! Niin ja maailman parhaalle salille eli Gym99:lle. On se kotisali vaan aina kotisali. Ei täällä ole semmosta rähinämenoa ja tekemisen meininkiä niin kuin Gymillä. Tosissaan treenaavia on yllättävän vähän. Enpä oikeastaan tiedä kuin kolme kundia itseni lisäksi ketkä täällä treenais tosissaan. Niistäkin kaksi on kisannut pari vuotta sitten ja sitten heidän mukanaan treenaava kaveri. Niitä, jotka luulee treenaavansa tosissaan ja kovaa, on varmaan sitäkin enemmän…

Voi, että ootan sitä aikaa kun kisat on kisattu ja dieetit dietattu ja pääsee tosi toimiin! Alustavat suunnitelmatkin on jo hahmoteltu ja niillä lähdetään sit katsomaan, et tarttuuko muhun oikeesti lihaa vai pitääkö siirtyä ihan vaan tonne harrastelijapuolelle ja jättää kisaamiset lahjakkaammille 🙂

Nyt venymään kera suurimman pudottajan.

4 kommenttia

 1. Riinu kirjoitti:

  Voe muru koita nyt jaksaa… kyllä se kunto sieltä kuoriutuu!!!

 2. map kirjoitti:

  Mieli ylös ja paljon stemppiä! Keitäs itelles piristävä tee niin ajatuksetkin valottuu:)

 3. Annemari kirjoitti:

  Voi että se kuulostaa tutulle. Tässä kun lihakset tyhjenee taas lattanaksi, niin kroppa näyttää niin kovin surkealta. Sitten kun tuota nestettä näyttää olevan ihan mukavasti kropassa, niin näyttää vielä löysemmältä mitä oikeasti onkaan. Sitten kun läski ei pala tarpeeksi nopeaa, niin eipä se mieli voi kovin valoisa olla. Hehe, tästä taisi olla tsemppiviestit kaukana, mutta kun mää niin ymmärrän sua :))

 4. Johanna kirjoitti:

  Tsemmpiä ja uskoa siihen, että kyllä se kunto siitä vääjäämättä kiristyy! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *