Hae
Palasia Arjestani

Testissä Muksun kaurapuurojauhe.

Meillä on tähän asti käytetty puurona Valion Onni-puuroja. Tulevat vaan aika kalliiksi, kun välillä mukelon nassuun saattaa upota kaksi törppöä per päivä. Eilen otettiin testattavaksi Muksun kaurapuurojauhe. Vaatii vähän enemmän tekijältään, mutta tulee paljon halvemmaksi. 225 gramman paketille tuli hintaa n. 3,5e ja ohjeen mukaisella annoksella (valmista puuroa 110g) hiutaleet riittää 22 annokseen. Puurojauheesta voi valmistaa myös vellin lisäämällä vain enemmän nestettä. Harjotellaanhan nyt ensin tuota puuron tekoa 😀

1. Lisää jauhe kuppiin (äizkän lapsena käyttämään)

2. Keitä vesi kattilassa kun et omista vedemkeitintä, lisää vesi jauheeseen.

3. Sekoita ja totea puuro liian paksuksi. Jatka vastikkeella, jolloin siitä tulee liian löysää. Lisää jauhoja, liikaa.. Lisää vettä sopivasti ruokalusikalla.

4. Tarjoile liian iso annos mukelolle.

Pieni ihminen, iso nälkä. Kaikki män 🙂

Ps. Ei toi niin halvaksi tullutkaan. Vedenkeittimen hankinta edessä… helpottaa hommaa huomattavasti 🙂

3 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    meillä on alusta asti ollu käytössä juurikin tuo muksun puurojauhe,ei oo mitään kun kauraa neidin vatsaa sekoittamassa..mut nyt alkanu nuukuus iske jo siinäkin,ei tuo 3 rkl annos ainakaa meillä riitä yhtää mihinkää,vähintää 5 saa lappaa joka kerta.onneks neiti alkaa jo tykätä(ja osata!)syödä karkeempaakin tavaraa,nykyisen paketillisen keiteltyäni taidan iha pikaelovenaan siirtyä 😀 ja ei,meilläkään ei ole vedenkeitintä.-R

  2. Minna kirjoitti:

    Meillä taittiin syödä yksi paketillinen tuota, ja sen jälkeen aloin murskaamaan tavallisia pikakaurahiutaleita sauvasekottimella. Tulee valmista ihan muutamssa sekunnissa (mitä nyt vähän saattaa pöllytä 😉 ja ainakin on halapaa. Ihan vaan vinkiksi, kun meillä ainakin tuntui maistuvan molemmat versiot ihan yhtä hyvin (tai siis yhtä huonosti :))

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Taidanpa minäkin sit seuraavaks ostaa pikakaurahiutaleita ja vetelen ne pamixilla sileeks 🙂 kiitti vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.