Hae
Palasia Arjestani

Treenit kovenee ja tyttö tiivistyy

PicsArt_08-31-01.49.51

Kolme kuukautta olkapääleikkauksesta ja aletaan olla pikku hiljaa kunnossa. Pienen pieniä liikerajoitteita on vielä ja lavan hallintaa täytyy opiskella aina vaan. Aion saada nyt liikeradat kunnolla ennalleen ennen kuin alan lisäilemään painoja liikkeissä. Se nimittäin kostautuu myöhemmin jos lähden nyt räiskimään enkä anna olkapään asettua kunnolla. Varsinaista kipua ei enää tunnu ollenkaan, mutta olkapää on välillä vähän jäykkä, ja on sitä varmasti vielä pitkään. Nyt oon alkanut ottaa lisää venyttelyä ohjelmaan ja päivä päivältä olkapään seutukin venyy paremmin ja paremmin. Uskaltaa ehkä sanoa, että voiton puolella ollaan!

Reissun jälkeen pystyin tekemään jo ihan täysipainoisen selkätreenin ja toissa päivänä jalkatreenin ilman, että tarvitsi sen enempää liikkeitä miettiä. Sen kun vaan painelin menemään. Ensimmäistä kertaa kävin myös kyykkytangon alla, mutta siinä huomaa ettei toinen puoli veny ihan samalla tavalla kuin toinen. Kyykkyyn en painoja lisää ennen kuin olen tämän puolieron saanut pois. Ei ole ehkä kovin järkevää kyykätä vinossa! Selällekin pystyn tekemään aika lailla jo kaikkea paitsi leukoja. En ole vielä uskaltanut edes hypätä tankoon roikkumaan, mutta eipä ole kiire senkään asian kanssa. Leukoja ehdin vetämään vaikka loppuelämäni!

Yläkroppatreeniä testasin eilen. Kokeilin vähän mitä pystyy tekemään ja mitä ei. Vinopenkki rinnalle on vielä hankalaa, mutta normipenkki käsipainoilla ja alaviistokone taas sopii hyvin. Olkapäille tein lähinnä vipunostoja eteen käsipainoilla ja sivulle kuminauhalla. Ojentajalle vähän punnerruksia penkkiä vasten sekä taljassa köydellä. Hauiksia en pysty tekemään vielä ollenkaan. Kiristää ja vääntää ihan liikaa! Noh, kaikki aikanaan 😉 Täytyy vaan lihashuollosta huolehtia nyt tuplasti ja kohta olen jo hauistreenien kimpussa! Joka viikko olen saanut lisäillä jotain liikkeitä ohjelmaan ja varmasti parin kuukauden päästä on taas tilanne ihan toinen.

Sen olen huomannut, että peilikuva muuttuu koko ajan ja vieläpä positiiviseen suuntaan! Mitä kovempaa olen pystynyt treenaamaan niin sitä enemmän kroppa tiivistyy koko ajan. Ainakin omasta mielestäni! Ja onhan se ihan luonnollistakin, että kropassa tapahtuu muutoksia. Lihasmuisti on hyvä ja uskon, että saan vanhan lihasmassan takaisin suhteellisen nopeasti kunhan vaan pääsen entiseen vauhtiin. Sitä odotellessa! Videoina liikkeitä viimetreeneistä ja lisää löytyy youtubesta nimimerkillä jomu83! Siellä on vieläkin mun vanhoja treenivideoita tyyliin vuodelta 2007. Laatukamaa 😀 Ja kantsii liittyä kanavan tilaajaksi, jos tahdot videot näkyville saman tien kun lataan niitä 🙂

On tää treenaaminen vaan niiiiiin mukavaa puuhaa!

 

2 kommenttia

  1. Marjaana kirjoitti:

    Hei sinun treenivideoita on ihana kattoo??niin hyvää tekniikkaa eikä mitään höpöhö treeniä?Lisää näitä videoita !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *