Hae
Palasia Arjestani

Hikiset oltavat?

Sain kuukausia sitten yhteydenoton Tamrolta,  jossa kysyttiin josko haluttais miehen kanssa testata heidän antiperspirantteja. Erityisesti tuota järkyttävän tehokkaalla aineenvaihdunnalla varustettua bodarin retaletta toivottiin testaamaan uutta Triple dry active men- antiperspiranttia. Saatiin molemmat sekä suihkeet että roll onit ja mies kuskasi oman suihkeensa duuniin ennen kuin ehdin edes kuvaa ottaa…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Antibakteeriset Triple dry-tuotteet supistavat hikirauhasia ja rajoittavat näin bakteerien toimintaa. Tämä ehkäisee sekä hien että hajun muodostumista, jolloin kuiva ja raikas olo säilyy koko päivän. Antiperspirantti on alkoholiton ja sisältää  mm. glyserolia sekä allantoiinia,  jotka vähentävät ihoärsytystä.

Mä sain neuvoksi laittaa tököttiä kainaloihin suihkun jälkeen tai ennen nukkumaanmenoa,  koska yön aikana hikirauhaset toimivat vähemmän aktiivisina ja siten antiperspirantti imeytyy paremmin. Mähän kokeilin jossain vaiheessa Tosi Kuivaa (pakotin miehenkin testaamaan) ja se kirveli meillä molemmilla kainaloissa aivan jumalattoman paljon. Itse ajelen kainalot pari kolme kertaa viikossa ja olin aika arka testaamaan Triple dryta sen Tosi Kuivan tuoman kivun jälkeen. Ilokseni voin teille ihan rehellisesti kertoa ettei ole kirvellyt yhtään kertaa, vaikka kainalot olisi vasta-ajellut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Triple dryn käyttö on vähentänyt meillä molemmilla normaalien dödöjen käyttöä. Kun illalla laittaa tuota niin seuraavana päivänä ei tarvitse laittaa yhtään mitään. Mäkin hikoilen paljon sekä töissä että treeneissä, mut enpä ole viime kuukausina joutunut kertaakaan häpeämään hien hajua tai laittamaan kesken päivän uutta kerrosta dödöä. Mies hikoilee varmasti tuplamäärän muhun verrattuna ja sanoi hänkin ettei enää hiki haise pitkän duunipäivän jälkeenkään. Tuotteen vaikutusajaksi luvataankin jopa 72 tuntia!

Ollaan molemmat tykästytty näihin sen verran, että jäävät satavarmasti vakiokäyttöön. Pitkästä aikaa tuote, jolle voin rehellisesti antaa arvosanaksi täyden kympin! Lähiapteekin hyllyllä näkyi näitä samaisia purteloita ja hinta pyörii vajaassa kymmenessä eurossa. Triple dry-tuotteita saa myös Stockmann- ja Sokos-tavarataloista sekä Sokos Emotioneista.

Onko Triple dry teille tuttu ja jos on niin mitä olette tykänneet?

 

 

14 kommenttia

 1. Imppa kirjoitti:

  Käytössä on! Triple dry rollo-on on ainoa mikä toimii. Jonkun ajan käytön jälkeen ei tartte edes joka päivä laittaa. Tosin minua hieman vaivaa näiden ”ainoiden toimivien” dödöjen sisältämä alumiini.. Mielellään sitä käyttäisi luonnonmukaisempia vaihtoehtoja, mutta kun eivät toimi.. Madarakin vain vähän aikaa, kunnes oli pakko luovuttaa.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Mä huomasin heti ekan laiton jälkeen etten tarvinnut seuraavana aamuna normidödöä ollenkaan. Jätin sit pois ihan mielenkiinnosta eikä tarvinnut ennen treenejäkään (töiden jälkeen) pestä kainaloita ja laittaa uutta kerrosta dödöä.

   Joo, kyllähän noi kehoon kertyvät ylimääräiset aineet aina huolestuttaa, että mitä tekevät ja kuinka kroppa reagoi pitkällä aikavälillä. Mä olen kuitenkin huomannut ihan saman kuin sä eli luonnolliset tuotteet ei toimi kovin hyvin enkä mä voi haista hieltä töissä kun asiakaspalveluammatissa vielä olen. Mulla on kotosalla luonnonmukaisia hiustenhoitotuotteita, mutta esim. shampoolla pesuteho on aika huono… Ehkä sekin olis jotain jos aika ajoin käyttäisi luonnonmukaisia ja välillä sit normaaleja. En tiedä.

 2. Eepi kirjoitti:

  Mulla on ihan perus Triple dry roll-on, jonka olen saanut joskus tuote-edustajalta. Muuten hyvä tuote, mutta mulla kuivattaa kainaloita, jos käyttää useampana päivänä peräkkäin. Saa ihan raapia kun on niin kuivat kainalot. Aloitusohjehan on se useampi päivä putkeen ja sitten vähennys. Itsellä ei onneksi ole mikään mahdoton hikiongelma, joten tavallisella dödölläkin pärjää yleensä. Mutta ehdottomasti on hyvä tuote, jos kärsii kovasta hikoilusta!

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Noidenhan pitäis sisältää nimenomaan pehmentäviä ja hoitavia ainesosia estämään kuivamista. Olisko sitten kehittynyt tämäkin tuote tai saattaahan sulla olla todella herkkä ihokin. Tiedä näistä aina, ollaan kaikki niin erilaisia 🙂 Mulla ei ole kainalot yhtään kuivaneet!

 3. Tuisku kirjoitti:

  Mä joskus kauan aikaa sitten kokeilin Triple Dryta ja se ei mulla silloin toiminut kovin hyvin. Pitäisköhän antaaa tuotteelle uusi mahdollisuus? Nyt mulla on ollut käytössä Rexonan Maximum protection Doven vastaava. Ovat toimineet hyvin,mutta ihan yhtä kalliita kuin Triple dry ja kestävät suht vähän aikaa.

  Absolut torr lopetti hikoilun kokonaan,mutta se kirvely oli ihan hirveetä. Koko yö kului valvoessa :/. Yksi mun ystävistä myös sanoi,ettei uskaltaisi käyttää tuotetta,joka tukkii rauhaset. Kainalon imusolmukkeet kun on yhteydessä rintoihin ja rintasyöpään. En tiedä voisko dödö moista aiheuttaa,mutta kommentti herätti mut.

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Oliskohan voinut tuote parantua siitä kun olet käyttänyt? Jos siitä on kovinkin pitkä aika? Mulla kului myös yö valvoessa, kun käytin Tosi Kuivaa. Vaikka kävin pesemässä ainetta pois kainaloista niin silti kirveli järkyttävän paljon! Joo, toimihan se varmasti mutta oli vähän turhan kivuliasta. Sitä ei vielä suositeltu laitettavaksi pariin päivään sheivauksen jälkeen joten yhtälö kainalokarvojen kanssa oli aika toivoton…

 4. Tuisku kirjoitti:

  Siis rexonaa ja doven vastaavaa 🙂

 5. Michelle80 kirjoitti:

  On tuttu merkki.:) Itse en pysty käyttämään muita dödöjä kuin apteekin. Kaupan dödöt on kuin vettä suihkis kainaloon..

 6. Tiia kirjoitti:

  Tiiätkö onko tossa alumiinia?:) ite käytin rexonan maximum protectionia, mut se sisältää kuten yleensäkin nää antiprespirantit alumiinia, joka muodostaa käytännössä ”kalvon” ihon pintaan, jota hiki ei sitten läpäise. Eli juurikin tukkii ihohuokoset kuten joku yllä osuvasti kuvasi. Siihen näiden toimivuus käsittääkseni perustuu. Huono puoli on, että alumiinin käyttö on nykyisin kielletty mm. pinnoite aineena paistinpannuissa, koska sen päästessä elimistöön on todettu aiheauttavan mm.dementiaa. Itse en välittäisi siksi sitä suoraa iholle enää valella, mut jos saman toimivuuden saisi ilman alumiinia niin en kyllä vaihtais pois !

  • Jonna1983 kirjoitti:

   Moi!

   Sain vastauksen Tamrolta tuohon alumiiniasiaan ja Triple Dry ei sisällä alumiinia, mutta se sisältää alumiinisuoloja, joiden käyttö on kuulemma turvallista. Esim. raskaana olevat voivat käyttää huoletta tätä dödöä.

   Olipas kiva tietää tuo itsekin 🙂

 7. Nimetön kirjoitti:

  Mulla oli tuo Triple Dry käytössä omissa häissä! 😀 En oo tainnutkaan sen jälkeen käyttää kertaakaan, se oli enemmän sellainen täsmähankinta. Mulla on aika herkkä iho kainaloissa, muistaakseni tuo taisi olla silloin ainakin aika tujua tavaraa! Mutta ajoi kuitenkin häissä asiansa, voisihan sitä taas joskus kokeilla. 🙂

  Kyselin jossain aiemmassa kommentissa Reebokin Crossfit Nanoista, kiitos vielä vastauksesta! 🙂 Sainkin jo tilaamani kengät postissa, ne tuntuvat tosi hyviltä jaloissa! Vielä en tosin ole ehtinyt testaamaan niitä salille. Koko olisi ehkä voinut olla jopa 37,5 (tilasin 37) mutta toisaalta kengät tuntuvat jalassa juuri sopivan jämpteiltä – eivät purista eivätkä hölsky! Ja ovat ennen kaikkea hienot! 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Moi!

   Noi saattaa olla herkkäkainaloisille vähän liian tujuja, ihan sama mitä merkkiä käyttää 🙂

   Mä muistelinkin että nanot on kooltaan vähän erilaiset ja ovat mullakin vähän väljemmät kuin Addut, mutta silti todella hyvät ja tukevat. Onpahan ainakin tilaa jaloilla liikkua ja onhan ne hienot!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *